Göra en Push dolk från en pipaDetta instructable förklarar hur jag byggde en anpassad Push dolk kniv steg för steg. Nyligen hittade jag en gammal metallrör i skogen bakom mitt hus under en vandring. Jag ursprungligen visste inte vad jag ska göra med det, men efter rengöring upp hade jag en tokig idé att göra en kniv ur den. Efter ca fyra dagar av arbete är detta hur det blev. Överraskande, tillbringade jag bara $4 totalt bygga denna kniv. Också, många av de verktyg som krävs finns redan i den genomsnittliga hem.

Jag hoppas du är inspirerad att bygga något sådant efter att ha läst denna tutorial. Om du vill, snälla rösta på mig i de aktuella tävlingarna, jag skulle verkligen uppskatta den. Tack och jag hoppas du gillar att läsa min Instructable! :)

DISCLAIMER:

Knivar & driva dolkar är olagligt i vissa stater. Vänligen kontrollera dina lokala lagar för staten och staden på vilka knivar är lagliga att äga. Jag är inte heller ansvarig för personskada eller skada som orsakats av knivar byggt följa denna tutorial. Alltid bära lämpliga ögonskydd och följ korrekta säkerhetsåtgärder när du bygger denna kniv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade Push Dagger

Om du behöver en dekoration bit eller en prop för en kostym så varför inte göra det anpassade? Med detta instructable, du kan göra just det och avsluta det med en trevlig snygg push dolk för alla dina cosplaying.([Varning] jag är inte ansvarig för sk...

Katar Prop

detta är min andra instructable och idag, jag kommer att visa dig hur man gör en stötta en Katar-indiska push dolk.Material:metall hängarekartonghotgluePvP pipe eller något liknandesågskumsnips eller saxexacto knivmarkörLåt oss komma igång.Steg 1: Ra...

Hur man gör en Fake dolk

de verktyg och material du behöver är:SaxEn gamla eller trasiga CDEn liten skruv eller knappFärgEn borr eller en hammare och spikLim för förstärkning (valfritt)Lack eller klar nagellack (valfritt)Steg 1: forma Mark ungefär där du vill klippa ut forme...

Ljus utlöses Auto Reset-knappen Pusher för panna

När jag flyttade in i mitt hus, hade det en gammal panna. Denna panna behövde återställning ibland. Först var det bara en gång i månaden, så småningom det var några gånger om dagen.Jag fick en rörmokare i, och han sa att det var gammal, och det var n...

Auto Pusher

detta håller ner knappar för digSteg 1: delar ClampNågot att montera den på (lampa)tangentbordDatorSteg 2: Klämma på ytan klämma den på ytanSteg 3: användapush hängande slutet nyckel...

Bära prydnad Push mögel

den följande Instructable går igenom processen för att göra en Björn ornament med en push mögel teknik. De material som används för det här exemplet finns luften torr modellering sammansatta och PowerMold Re-Usable mögel att göra Material. PowerMold...

Hur du Push-Start A motorcykel

Vi har alla varit där. Du har väntat hela veckan att träffa dina kompisar för att gruppen tur du har sett fram emot. Du går igenom alla de problem med att sätta på din ridning redskap och packa upp din cykel med alla nödvändigheter bara för att upptä...

Hur man gör Mario med Push Pins

Hur man gör Mario med kartnålar(Se Video)På ett lokalt företag kom jag över en anslagstavla som var mycket unik. Det hade Mario gjord av push pins. Så jag tog en bild och återskapat den för alla att njuta.I videon Visa jag dig hur du skapar denna awe...

Anpassa beteendet hos Bluetooth OBEX Push tjänst körs på Raspberry Pi

IntroduktionDetta instructable byggd på den följande instructables:1. förvandla Raspberry Pi till en Bluetooth-enhet2. skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med BluetoothBåde min fru och jag äger individuel...

Automatiserad pneumatisk knappen Pusher

Chefen för elektroteknik kom fram till mig och sa att vi behövde tortyr test på ett kretskort som de utformade knappar. De behövde dygnet runt knapp att trycka på i flera dagar att testa uthållighet mekaniska brytare, knappen gummi kuddar och skyddsf...

1$! DIY: dolk läder komponenter

Obs: Min engelska är dålig, är ingen villig att lära mig, jag pratar kinesiska...Jag gillar äventyr och camping, så dolk är viktigt (Kina förbjudit användning av eldvapen, jag är hjälplös.) Vissa knivar har inte läder hänge. Mycket bekvämt. Så gjorde...

Färdiga mynt pusher

Hej, ledsen för att ladda upp detta så sent, I´ve arbetat med det sedan jag plubished min andra instructable.Nåväl, nu it´s klar och i´ll visar hur i´ve gjort hål.Först, om du didn´t se mina andra instructable är här:Här är en video av det färdigt:St...

3D tryckt Push marionett heter Eeps

--9 juli: Eeps pushpuppet fick med på Thingiverse :-D--Push puppets är runt så länge jag kan minnas och jag har alltid älskat de enkla men smarta, roliga och inspirerande lite leksaker.Att göra push marionetter har varit på mitt sinne ett tag, men på...

Dolk rekvisita (mörkare än svart)

Jag var nyligen i uppdrag att göra två dolkar för en vän. Dessa dolkar som används av Hei-tecknet är från anime mörkare än svart. Jag hade mycket roligt att göra dem och trots att jag är långt ifrån den första personen att göra dessa tänkte jag dela...

En cool trä dolk

Detta är min första instructable så Hej :)Detta är ett super enkelt projekt som skulle vara bra för barn och nybörjare. Det tar kanske en halvtimme på mestFörst rita eller spåra en dolk på en träbit.Klipp ut formen på den med en scroll saw, coping så...

Omvandla din gamla snö Pusher eller snö spade i ett ergonomiskt verktyg för gåva

förra vintern vissa järnaffärer erbjuder en ny uppfinning som hjälper oss med vintern och uppgiften att skyffla snö. Det är ett handtag som du fixa nära mitten av din snöskyffel (eller din snö pusher) så när du skyffla du inte behöver luta så mycket,...

Riktigt bra Pusher Stick

Detta är min version av en pusher pinne i en video med flera anpassningar jag gjorde Woodsmith. Det håller händerna borta från sågbladet. Handtaget kan tas bort och bifogas från andra sidan när den första sidan har blivit tuggas av såg nedskärningar....

ThunderCats svärd av omen - dolk Form

Lion-O, ledare för ThunderCats, leda sitt team med en kraftfull, övernaturliga vapen - svärd av omen. När inte svingar svärdet i strid, var svärdet i en mindre dolk form. Du är inte nytt för denna info ändå. Du kollar in detta instructable eftersom d...

Push-cykel Station

För en skoluppgift fick vi designa en befintlig kartong med mervärde.Så kom jag upp med denna push-cykel station. Eftersom dessa cyklar inte har ett stativ, är de alltid liggandes och tar upp för mycket plats.I denna design kan du använda förpackning...