Hur man gör en sista minuten stetoskopväl jag hade bara blivit inbjuden till en klänning fest på sista minuten och jag hade bara sett en Doctor.Who episod och jag var som hmm vad skulle läkare göra (jag var i Doctor.Who trance) och jag trodde han skulle göra en förklädnad för sig själv och eftersom han heter läkaren han skulle göra en läkare kostym! och jag hade redan de flesta saker för läkare kostym så jag gjorde bara ett stetoskop och här är den färdiga produkten!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en sista-minuten gåva

Så är det julafton, och du har inte ens tänkt på vad du ska få din flickvän, eller din fru, eller vem annars. Frukta inte, ty jag har trotsade hantverk butik världen för att ge dig en instructable om en "hemmagjord" gåva som alla kommer att älsk...

Hur man gör choklad doppade Pretzels - sista minuten ätbara gåvor

Jo, glömde att köpa presenter till någon? Eller du förvänta sig inte en gåva från din granne men han/hon överraskade du med en gåva. Och nu du ville ge henne något men du har inte tid att gå ut. (Detta är bara en fantasifull scenario, men vem vet det...

Sista minuten Man gåvor

OH NO! Det är på eftermiddagen innan [infoga: din pappas födelsedag, jul, fäder dag etc. etc.]. Och du behöver inte en present till pappa eller mannen i ditt liv. Så vad ska du göra åt det? Gå till Walmart och köpa en opersonlig Hallmark kort och lit...

Hur vill radbryta sista minuten presenter gjord på Pasta och rester av valnötter

Hej kära besökare på min sida,Samtidigt fundera på hur man limma min pasta lappar ihop, hade jag börjat bryta valnötter och äta insidan. Men inte kasta bort resten... Jag trodde att sätta dem i ett projekt...Steg 1: Hur jag har gjort snöflinga från g...

Hur man återställer molnigt strålkastare, och göra det sista

i detta instructable vi ska visa dig hur man gör en grumlig strålkastare objektivet lysa som ny igen. Processen är enkel, tar bara ca 30 minuter, och reparation varar i ca 4 år.Vad du behöver:11 oz. aerosol UV strålkastare klarlack1 halv-ark 400-slip...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

Hur man gör en Nucleus honungsbinas koloni (och förhindra att etablerade bikupor svärma)

Om du läser detta, då är chansen du har haft en kupan överlever vintern. Grattis, måste nu du arbeta hårdare än det första året, eftersom att etablerade kupan kommer nu göra det nässelutslag gör i våren-svärm! Dess ditt jobb som biodlare, särskilt om...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...

Hur man går på dejt

vi alla vill hitta den speciellt någon. Dock för att hitta dem, måste vi först starta från ground zero och börjar med ett datum. Detta kan vara en skrämmande concept för vissa, men det är inte så svårt som det verkar. Förhoppningsvis med dessa enkla...

Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Tree

insåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha...

Sista minuten presenter: Choklad omfattas jordgubbar

en förvånansvärt enkel maträtt som ger enastående resultat och kommer garanterat att imponera på den speciellt någon.Allt du behöver veta finns här:MaterialTeknikerPresentationTa alla poäng (eftersom säger "jag gjorde det helt av mig själv..." k...

Hur man gör Blackboard förbrukaren vänlig

som många lärare, jag experimentera med hur man skriver läroplan och utveckla en online-kurs med Blackboard. Enligt sin hemsida är Blackboard en online content management system som är "utformad aktiverar pedagogiska innovationer överallt genom att a...

Hur man förlorar 100 + Pounds och hålla den bort för livet

flera år sedan, bestämde jag mig för att mitt liv var tvungen att ändra. Jag var väldigt överviktig, helt stillasittande och skäms över vad jag gett mig att bli. Jag hade varit på så många Dieter i hela mitt liv och hade alltid fått vikt tillbaka. De...

Hur man bygger en åttakantig däck

detta är en 12 fot däck jag byggt 2005. Det har gått igenom 6 kanadensiska vintrar och en restain av däck yta. Detta instructable kommer att omfatta varje steg med bilder och en stycklista. Kostnaderna visas räknar från 2005 med sammanlagt cirka $150...

Hur man inte ska köra din första 5k eller 10 k ras

kör racing är alltmer populär amatöridrott och med ökningen av den rinnande industrin kommer massor av nybörjare löpare. Som du. Jag ska försöka gå igenom den logistik och allmänna erfarenhet av kör din första 5k eller 10 k lopp utan att alla de... d...

Hur man kör en stor Marathon

jag älskar löpning och vill dela tips som jag lärde mig längs min rinnande resa med dig. Ett maratonlopp kan vara trevligt och givande upplevelse om du har bra preparat och strategier.Innan du förbereder dig att registrera dig för ett maraton, bör du...

Hur man bygger en riktig bugg ut Bag

Bug ut påsar är en dime ett dussin; Tyvärr, de flesta av dem är dåligt utformade. Främst eftersom de ofta inte är utformade av användaren, utan snarare genom butiken. Även de som görs av användaren är inte utformade, men hellre kastas tillsammans med...

Hur man gör tvål anteckningar

tvål är en akronym för ämnet, mål, bedömning och plan, och fungerar som en lägesrapport för patienten och låter vårdgivarna vet vad har eller inte har gjorts för att bota patienten. En tvål not till oerfarna kan verka mycket förvirrande och svårt att...