Knex revolver 1,04 skott blå stolpar
öppnas för att ladda
Relaterade Ämnen

Knex revolver

cool knex revolverGlöm inte att betygsätta och kommenterabit greve tack vare stopanator19White kontakter6Tan klipp2 röda stavar23Yellow kontakter2Blue distanser4Yellow stång12Orange kontakter4Blue stång29Lt.Grey kontakter20White stång27Dark.Grey kont...

Knex Revolver 2.0

äkta triggerAuto roterande trumma8 skottöppnas för att ladda...

Knex Colt Revolver gjord av Zombiekiller

Hej detta är min första instructable på denna webbplats. Detta är min knex revolver och det känns mycket fin...

Knex Rubberband Gun

Jag gjorde Jo en instructable för en Knex Revolver som skjuter gummiband men jag blev förvirrad på det sista steget och hamnade makin upp resten. Jag kallar det BEHEMOTH, och den kan lagra gummiband på det och skjuter det ganska långt. Jag kan också...

Knex saker av mig

bara några bilder av mina knex saker1 knex revolver2 knex wolverine claws ut3 in4 knex blad i5 ut6 knex överfall pistol7 kraftfulla knex gevärbye...

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...

Knex 8 runda Revolver

varning: detta har en block utlösa!När jag såg firefox0070's instructables av en revolver, jag byggde den och försökte mod den men det fungerade inte, så jag byggde syprans och jag insåg det inte har en utlösare, det var bara en dra tillbaka, så idag...

Knex 8 sköt Revolver

Detta är min 8 sköt revolver som jag byggt. Det har min personliga handtag design och min personliga tornkonstruktion. Kommentera en takt. Jag hoppas du gillar den....

Knex Semi Auto Revolver (G.K.Revolver)

efter flera misslyckade prototyper presenterar jag G.K.RevolverSteg 1: Delar till listan och kroppen Steg 2: Fat och montering Steg 3: Hantera och hammare Mech Steg 4: torn Steg 5: Huvudsakliga församling Steg 6: Grattis din gjort Se till att banden...

MW2 General herdar Revolver av knex, kredit går till The-nederländska-kille

tack vare den nederländska killen, kunde jag göra denna awesome revolver!...

Knex järnväg revolver

ive letat efter en fin bra revolver men det var inte för många så jag beslöt att göra en att gå emot min bröder skapelse.fördelar:skjuter brainte många bitaringa trasiga bitarjärnväg pistolnackdelar:handtaget är bräckligVälkommen till mod, om du hitt...

Z3 Knex pistol (3-Barreled semi-auto Pump Action Revolver)

efter mycket väntan har jag äntligen postat min Z3. Varning: denna pistol är inte för nya byggare. Anvisningarna får svårt i de senaste två stegen eftersom jag hade en hård tid med dem och jag har tagit alldeles för lång tid med detta, men jag borde...

Mindre Knex halvautomatiska Revolver

Uppdaterad: ny pistol design och instructable steg, 08 aprilMindre uppdatering, 12 april: Ive omgjorda bränning hävstänger för att stoppa misständningar. Förändringarna är mycket liten men viktig. Det allra sista avsnittet har ett foto av ändringar.J...

Knex colt revolver

ursprungligen en mp412 REX jag har nu ändrat det till en colt 1861 navy, men jag kan ändra det tillbaka till en REX om någon vill också se att modellen har en stängning nivå, flyttbara kammare och droppa ner bar för grundning patronerna denna pistol...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Helautomatisk knex pistol (uppdaterad)

först ut: vill inte bygga denna pistol, ITS A prototyp!Denna pistol är baserade bort av bakenbitz idé och jag förbättrat den och ändrade det runt. Dess helt automatiskt. Det fungerar genom att veva. Jag gjorde denna pistol skjuten airsoft bbs men det...

Nya Knex begrepp anmälan #3

kolla in de senaste objekt.Diverse Weapon Designs7 g 5: twisted Rod: detta är en knex stav twisted av en borrmaskin fäst i ena änden, medan den andra änden var hålls ordentligt på plats (av en knex motor). Detta har ännu inte testats (genom att skjut...

Nya Knex begrepp anmälan #4

kolla in de senaste objekt.Vapen22F14: High Power Pump Action Revolver: en pump åtgärder som tuppar en tändstiftet nära baksidan av pistolen med en sträng spunnet 180 grader bakåt och sedan framåt igen av två hjul. Denna konstruktion skulle vara myck...

New Knex Gun (Overkill)

Min senaste knex pistol är Overkill. Det är faktiskt två kanoner i en, en revolver pistol och en slangbella pistol. Denna massiva gun använder ett enormt bitar och väger ca 2,5 lb. Det finns två enskilda handtag och utlösare så att du kan skjuta som...