Konstruera och bygga en laddning motståndare. Gör träningen tung väska en Real World träningFrån pendeln swing till anklagat motståndare--The ny tung väska

Detta Instructable innehåller många fotografier och avslutas med en video som visar en transformerande tung väska motion enhet. Detta övertygande enhet förvandlar en gemensam tung väska, som vanligtvis att närma sig praktikanter med pendeln svänger från dess enda krok och muteras väskan till en horisontell anklagat motståndare, genom att aktivera center för att flytta som svar på din väska träffar, i en 18 "x 18" plan. Påsen bounce-back är nivå med golvet, precis som din motion. Utbildning fördelarna är otrolig, med denna nya tunga väska som banar vägen för en mer verkliga världen erfarenhet in i rummet för utbildning.

Författaren har tränat på en tung väska i utbildning för att bekämpa angriparna, som utbetalande praktikant till en online video tränare med inspelade klipp.

--Vänta! Ah, låt mig gå in och säga detta: efter tre hela veckor av träning på min tunga väska, jag observerade att det flyttat i en begränsad omfattning, och även uppåt när träffar. Men när du tittar på YouTube-videor på gatustrider, människor flytta horisontellt--ni vet, gillar fram och tillbaka. Jag har inte sett alltför många fighters hoppa nedåt på sina motståndare, utom på dataspel naturligtvis. Så, för att lösa mitt problem, jag bestämd till ger min tunga väska ökad rörlighet. Genom att flytta i ett plan, väskan nu flyttar ifrån mig sedan uppåt, sedan går tillbaka mot mig vågrätt. Jag ser fram emot min fjärde vecka utbildning på denna nya förbättrade tunga väska.

Nu, när du ser min tunga väska, det är inte den typiska tung väskan. Till exempel, det inte har en framstående varumärke, eller ens ut som en tung väska. I själva verket, det ser ut som en låda. Anledningen är, att mitt hem inte är rätt plats för tunga väska utbildning. Så, detta innebär att arbete är platsen, och som ägare, jag har visst spelrum. Men detta måste balanseras med utseenden. Och leverantörer gå in i butiken och frakt människor också, bör inte se, enligt min mening, en tung väska. Alltså, min tunga väska är uppbyggd av två hela burkar färg, inrymt i ett PVC-rör, med en annan hälften kan och en tall trä inre ram (ben), allt förpackat i tjockt skum, inne i en gigantisk kartong, som är krympfolie och fastspänd.

Denna tunga bag tillverkning har fungerat väl, eftersom det hänger upp hög när inte i använda, och endast har ifrågasatts av en leverantör--som var så chockad att se det (jag tror han tyckte jag lägga en kropp där), att jag var tvungen att fess upp till en tung väska.

Utan ytterligare skryt, lämnar jag dig för att se bilder och video, i syfte att denna metod kommer att uppfinna, den tunga väskan.

Copyright 2015 av Laser Power

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konstruera och bygga en bärbar USB-laddare

I denna guide kommer jag visa dig hur att designa och bygga en bärbar USB-laddare.Låter start...Steg 1: material Vad du behöver:1) projektet kapsling: 3.34" L x 1,96" W x 0.83 "H.2) USB 0.9V-5V till 5V DC Boost Step-up makt leverans modulen...

Konstruera och bygga din egen hålkamera

snälla rösta på mig i Hands-On lärande tävlingen, tack!Om du någon som gillar att fotografera film, vet ni den tillfredsställelse du får från en film foto som du bara inte känner när du använder digital. Tänk er att se den första bilden du får av en...

Near-perfekta tältet: Konstruera och bygga ett återvunnet tält

som så många före mig, jag drömt om att äga de perfekt tält. År av nedslående butik köpte tält, hälta av tillgängliga mönster och workwomanship, och den brännande skammen varje sista dagars utilitarist känns på äga saker som är ljusa och nya sa att j...

Konstruera och bygga en raket

jag tänkte det var dags för mig att göra en instructable. Jag har varit på platsen under en tid och känner att det är tiden jag bidra.I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en kvalitet Modellera raket för billigt från början till sl...

Konstruera och bygga en engelska hjul

en engelska hjulet är en klassisk hand-drivna shop verktyg för att göra tvådimensionell kurvor i plåt. Dess används för att göra flygplan skinn, bil organ delar, kostymer av rustningar och andra applikationer där en slät yta på blad är önskvärd, någo...

Konstruera och bygga en sida-lit LED-tecken på TechShop

Detta Instructable visar dig hur man bygger en Side-lit akryl skylt, upplyst av en LED-armatur.För detta projekt använder vi en laserskärare för att skära trä och akryl. Vi använder flera lager av laserskuren trä limmas ihop för att uppnå en komplex...

Konstruera och bygga en Full Tang kniv

bygga dina egna verktyg kan vara en stor sak och knivar är inget undantag. Från de grottman tiderna till Bear Grylls, har knivar varit en viktig del av utomhus överlevnad och bara grundläggande verktyg och runt huset användning. Detta Instructable är...

Konstruera och bygga din egen Hnefatafl spelet styrelsen

Jag skulle vilja börja detta Instuctable med att förklara min motivation för att göra denna spelplanen. För några månader sedan såg jag en I'ble om hur man gör en mycket intressant schackbräde. Eftersom jag har en bror som är vägen in i schack och an...

Konstruera och bygga en MP3 spelare fallet med spelkort

eftersom min MP3-spelare visade sig inte för att vara en populär en, få företag gjorde fall för det och inte njuta av mina val, jag bestämde mig att göra min egen. Efter några dåliga idéer, goda idéer, massor av misslyckades och halvfärdiga fall jag...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Hur att utforma och bygga en bekämpa robot

bekämpa robotar har varit underhållande och roande sedan innan de var populära på Comedy Central. Ett tag tillbaka jag åtog sig utmaningen att bygga ett par bekämpa robotar (en 30lb och en 220£). Stegen i processen är desamma oavsett storleken på mas...

QuadCopter Drone designa och bygga

Drönare finns överallt dessa dagar, det tar bara en titt då och då för att inse hur populära de får. Du kanske har funderat på att få en drönare men avfärda den på grund av priset. Du har i allmänhet betala över $1000 för att få något halv anständig,...

Lära sig och bygga en race spec drone

Idag, jag kommer att lära dig hur man flyger och bygga en drone "multi rotor" i vårt fall en Quadcopter. I denna tutorial, jag leder dig genom de regler och förordningar för att flyga en drönare, då jag börjar vägleda dig i hela hela handledning...

Hacka den senaste versionen av Staples "Easy" knappen och bygga en enkel fysisk aktivitet påminnelse verktyg

Jag var efter detta instructable att hacka Staples lätt knappen och bygga ett verktyg som påminner mig varje 15 minuter att vara fysiskt aktiv. Knappen som jag köpt från Staples hade inre kretsar som var annorlunda än den som framgår av den instructa...

Designa och bygga en ljus, bil-top-kunna stödben segling kanot [mars 2016 uppdatering]

[UPPDATERAD MARS 2016, SE SISTA STEGET--WT](Kommentar på bilderna: kort Dragon är en bra båt, men det började ganska tung och gått upp i vikt som jag lagt till nya funktioner som vattentäta avdelningar. Han har genomgått många revideringar, men övers...

Upptäck och bygga en Inkle vävstol!

Jag har funderat på att väva ett tag som något jag kan njuta av att fördriva tiden eller lära mina barn. Vädret blir kallare nyligen och jag hitta fler ursäkter att lägga i varma huset. Ett problem med vävning är att det kan vara extremt kosta oöverk...

Hur att utforma och bygga en go kart.

Hej är alla detta Instructable ett samarbete mellan nio år 10 teknologer arbetar. Deras uppgift är att arbeta som ett team för att forskning, design och bygga en go kart, använda sound engineering huvudmän. Eftersom detta är ett studentprojekt ramen...

Hur att installera och bygga en själv innehöll saltvatten akvarium med inbyggd fristad

så eftersom jag för närvarande gå på college och bor i en sovsal, bestämde jag att jag skulle ha en liten stationär akvarium eftersom jag inte kunde sätta en stor 70gal akvarium. Jag bestämde mig att gå med en 10 gallon fristående enhet bara theres i...

Intro - hur att designa och bygga en bambu last cykel (Box cykel - Bakfiets).

Bakfiets är en otrolig maskin. Jag förvandlades till dessa cyklar av Josh Muir av Francis cykler. Det är ultimat för varje dag ärenden, livsmedelsbutik resor och dragande barn runt. Den passar i cykeln körfält, det är vig och snabb, och är ett nöje a...