Anpassade CD klockaom du surfar runt många gadget affärer, du har alltid sett CD-klockor till salu, oftast i $20 spänna, och tänkte, "skönt, men för mycket pengar". Eller, om du ofta minnessaker butiker ser du Elvis CD väggur. Dessa använder samma mekanism, men har en bild-CD av Elvis på dem istället, detaljhandel i intervallet $40. Om antingen låter lockande, men båda ljud overpriced, är här en snabb beslutsfattare guide till att skapa egna.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade digital klocka från trä och Jeep VIC

jag trolling genom skroten i vanliga Jeep avsnittet ett tag tillbaka och jag kom över den Grand Cherokees. Jag såg att nästan alla av dem fortfarande hade fordonsinformation center visas fortfarande i dem. Jag sett på nätet att dessa skärmar visar ti...

Dino klocka!

Raaawwwrrr! Ser ut som vi har rest tillbaka i tiden miljoner år sedan till perioden krita och blanda i infödingarna, låter göra en Dino klocka. Med några trä och laser skärare på din lokala TechShop, kan du skapa en vacker anpassade dino klocka redo...

Hur man utformar en ny klocka från en gammal en

börja med att plocka ut ett lättvikts material för din minut- och timvisare. Jag har valt att använda en tunn planka av balsaträ. Du kan också använda kartong eller skum eller om du har verktygen, ljus vikt metaller.Steg 1: Skapa en Design för din mi...

Göra en Digital klocka från Scratch

i någon gång i livet för varje elektronik hobby är behovet av att göra en klocka vattenburen, i mitt fall var det ungefär en månad efter jag lödda min första delen på en bräda, men då jag inte hade de rätta verktygen, delar och kunskap för att göra e...

PANTONE klockan

detta är en idé jag har haft på gång ett tag nu. Slutligen bestämde jag mig att gå om att göra det en verklighet. Så en produktiv eftermiddag senare, vi har en fin anpassade Pantone klocka.Det är ett enkelt sätt att återanvända en gammal klocka. Elle...

Perpetual projektion Time Machine

Okej, så jag använde lite bedrägeri i titeln att fånga din uppmärksamhet. Fungerade det? Jo, är det mer som en evig projektion klocka. Detta är en "grön" projektet. Teoretiskt, du kommer inte att använda upp och avfall batterier.PROBLEM: Så är j...

Trekantsvägg klockan

Följande är en handledning om hur du använder en fräsmaskin för att omvandla en träbit, om just skär eller snabbt plockade från skrot och korrekt skapa en anpassad rustika klocka!Steg 1: materialTill att börja med behöver du:En fräsmaskinKlockan dela...

Anpassade klocka med foto händer

vissa människor är klockan Viktväktarna. Nu kan alla vara klockan.Andra projekt anpassa ansiktet av klockan. Här anpassar händerna på klockan.Det ser dyrt, men är mindre än $5 dollar, och ungefär 30 minuter per klockcykel. Perfekt för julklappar, Föd...

Gör en anpassad klocka som går bakåt

vad detta Instructable kommer att lära dig?Ta en vanlig gammal TIDMÄTARE eller klocka och göra den springa baklänges och passa in det i en riktigt cool urtavla att göra dina egna anpassade klocka kan du hänga stolt, eftersom du gjort det själv.Hur co...

Anpassade klocka gåva (under $5)

lära sig att göra en vanlig, billig, tråkig klocka till något speciella och personliga. En perfekt present till den som du älskar.(Detta är min första instructable så gå lätt på mig.)Steg 1: leveranser Leveranser är ganska enkelt1. billig klocka (fic...

VW camper decoupage anpassade bulli van buss luftkyld klocka bildramen.

Alla upcycled. Du kan göra det med skalbaggar också.Detta är inte för fullständiga nybörjare, lite hantverk uppleva och fantasi kan hjälpa. Om inte, fråga mig.Steg 1: Samla gräsklippetklipp ut ett urval av din favorit dubbningar.Steg 2: Design skissa...

3D tryckta ordet klocka

Tanken bakom detta projekt var att göra en ordet klocka som skulle vara lätt att bygga, så att jag kunde få några av dem.En av de mest tidskrävande delen av att göra en Word Clock bygger "ljus brunnarna" som separerar ljuset för varje ord, och a...

Arduino IoT väder klocka

I detta Instructable kommer vi att bygga en klocka som även visar i och utanför klimatförhållanden.Jag brukade ha en cool liten klocka som, förutom talande tiden, visas även temperaturen i huset, datumet och den utvändiga temperaturen via en sensor f...

Fyra bokstäver Word klocka med Akafugu ordet Generator och inspirerande fraser

Detta är min version av fyra brev ord klockan, en idé som har sitt ursprung tillbaka i 1970. Klockan visar en serie av fyra - brev ord som genereras från antingen en random ord generator algoritm eller från en databas med tillhörande fyra - brev ord....

Hur man gör en Dali stil smältande klocka

jag inte lyssnar på någon av mina gamla skivor, men jag gillar verkligen att ha dem runt. Lyckligtvis gör nog, så mina vänner. En annan sak vi har gemensamt är en uppskattning av att veta vilken tid det är. Jag har varit strul med poster och har löst...

Hur man gör en egen klocka

Vad du behöver:-Behållare för klocka-Clock-Verktyg för att ta isär klocka och skära igenom behållare-Papper för anpassade inredda dekal- eller --Affisch/bildSteg 1: Starta klockan Först, ta isär din klocka, men se till att det fungerar fortfarandeNäs...

Ice Cube klocka ^ 3

Fluorescerande glöd röret inbäddat inuti denna polyesterharts gjutning är en display gasledningen från det kalla kriget, av vår dåvarande-fiende, Ryssland. Det har denna cool retro look med dess Nixie-ish blått sken.Mitt projekt är resultatet av min...

Anpassad titta Strap Kit

Projektet var en sann glädje att arbeta på. Min vän matta och jag har gjort läder plånbok kit i flera månader och har velat lägga till en stilig anpassade armband i vår kollektion. Vi använder samma topp-grain getskinn hud och Vaxad lintråd som våra...

Bygga en cykel: anpassad Honda Hobbit Moped

Jag köpte en 1981 Honda Hobbit ett tag tillbaka, en rolig liten kvarleva från en oljekriserna före min tid. Jag förväntade mig att rida den i ett år eller två, spara en massa pengar på gas, och göra det en lil snabbare. Jag föll snabbt ner i kaninhål...