LEGO IPhone Docken cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!
Relaterade Ämnen

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

En annan IPhone docka

jag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den...

Göra en VHS Box iPhone docka!

Någonsin undrat vad man ska göra med de miljontals VHS lådor du har liggande hemma? Har du någonsin övervägt att köpa en iPhone docka, men beslutade att inte det på grund av kostnaden? Behöver du något att göra? Om du svarat på dessa frågor med Ja, d...

LEGO iPhone (och smartphone) stativ, dockning tillgänglig * uppdaterad *

Hej, jag ville att bulid lego iPhone ställning som kan hålla telefonen i vertikalt läge. Här går. Jag gjorde det i Lego digital designer, eftersom jag inte ville få min i bitar.Detta är min första instructable, hoppas du kommer gilla det.Jag kollade...

Wood Iphone docka

här är mitt förslag om en Iphone docka, gjord av en 2 av 3 trä stud.Som ni kan se i själva bilden, hanterar den Iphone 3G eller 4.Stegen är ganska enkelt och kräver endast grundläggande verktyg.Jag satte den i hantverkare utmaningen att illustrera va...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...

IPhone-docka med hjälp av CD-skivor

iPhone-docka med några gamla CD-skivor med några grundläggande verktyg.Steg 1 - Stack några gamla CD-skivor, jag använde 8 här beroende på iPhone connector höjden. Limma dem alla tillsammans med superlim.Steg 2 - mäta iPhone kopplingen och markera de...

Mini DV band fall 2 iPhone Dock

Hur fixa en trasig iPhone avgift-synk kabel, och bygga en iPhone docka med hjälp av en Mini DV band fall och Sugru.Jag la 2 flikar på utsidan till spolen kabeln runt medan lagring/resa.Aprovechando que tenía que arreglar el kabel del iPhone. Decidí c...

DIY iphone-docka med endast paketet materialet

DIY iphone-docka med endast paketet materialet.Du behöver:Utility kniv x 1Linjal x 1Dubbelhäftande tejp x 1Tunna ensidiga band (förpackningstejpen kommer att göra) x 1iPhone låda med plast hållare x 1USB-kabeln som följer med iphone x 1En halvtimme l...

Hur man gör ett papper Iphone docka i 1 minut

hur man gör ett papper iphone docka med 10 x 10 pappers arkDet är så lätt att göraSteg 1: Låt oss börja Låt oss börja med 10 x 10 pappers ark luckan det som visasoch gör det ser ut som triangelnSteg 2: vik den igen så att den ser ut som triangelnSteg...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Kartong iPhone Dock

har vi skapat en kartong iPhone Dock, som du kan skriva ut från en PDF-fil och sedan klipp ut och vik så du kan docka din iPhone enkelt....

Vända en NES-kontrollant in i ett iPhone Dock

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter en gammal NES controller till en söt iPhone Dock. Det finns flera artiklar online visar bilder på en fransk dude (åtminstone den ursprungliga bilden var på ett franskt forum) som gjorde en, m...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

Lätt LEGO iPod Dock

detta är en ganska enkel design för en lego ipod docka som passar de flesta ipods. Denna design var faktiskt hodge-podged från lappar liggandes så de flesta av dem kan ersättas för att göra det kraftigare.Steg 1: delar behöver du följande LEGO bitar....

IPod/iPhone docka med högtalare

köpte en billig 2-pirce drivs högtalare.Skär en av nedre delen av talaren och anpassa det till min iPhone docka.Jag använde en skräp Nokia laddare för att driva högtalarna. 5V...

Pappers-iphone docka

detta är min andra papper iphone docka från en låda och bladAv papper och det är en iphone kabel i det...