Lite mer gnista... Moderna stål Media Center

Timothy Adam mönster

Du hittar här av ett modernt stål nöjescentrum. Detta ritades och byggdes av Timothy Adam.

Relaterade Ämnen

Att skapa en hem Media Center-Streaming med Ubuntu

låt oss inse det. Skivor är ett minne blott, och externa hårddiskar är skrymmande och obekvämt. Med denna guide, kommer att jag visa dig hur du skapar ett hem Media Center, kan strömmande filmer och musik direkt till din dator. Bästa är, det är grati...

Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackra

Motivation:Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader&q...

En Media Center lösning även hustrun och barnen använder.

Detta Instructable är en sammanfattning av min erfarenhet försöker ett stort utbud av mediacenter-program, operativsystem, hårdvara och filformat. Detta är inte en PVR hur till och inte tillåter dig att spela in eller pausa live TV, även om jag komme...

Hur man bygger din PC för Media Center, webbserver, arkivera delar

Denna tutorial visar dig hur man bygger en PC för installera min mediacenter, webbserver, dela filer.För mig ska jag använda den till göra en mediacenter.Vad behöver du? :Mini eller mitten av tornetMamma styrelsenProcessornRAM-minneFör min användning...

Raspberry Pi 2 Media Center: Kodi på XBian

Författare: Timothy träDatum: April 2015ÖversiktDenna guide går igenom konstruktion och konfiguration av en hem mediacenter från delar till kör system. Efter att ha följt dessa steg, har du en löpande Kodi mediaserver på en Raspberry Pi 2 i en Altoid...

Ett roligt, Billigt och enkelt sätt att göra en monetär gåva lite mer personliga

ibland människor be om pengar mot en stor köp eller något annat på sin födelsedag, men ger ett kuvert är bara så tråkigt. Så jag ville hitta ett sätt att tjäna pengar på att ge lite mer konkret. Detta är vad jag kom med...Steg 1: material du kommer a...

Gamla Laptop konverteras till nya Media Center PC!

Hej alla! Detta är :) mitt senaste projekt och jag gillar det verkligen! Jag hoppas du njuter. Konvertera en gammal bärbar dator till en media center-datorn var välbehövligt i mitt hem. :)Steg 1: Ta isär gamla laptop!Den enklaste delen av hela projek...

Raspberry Pi Mobile Media Center med Smartphone kontroll

Våra viktigaste idéer för en perfekt mobil mediacenter är:-titta på video eller lyssna på musik var som helst (bara strömförsörjning och en monitor/projektor för videor krävs)-enkel kontroll med din smartphone-enkel installation för icke-programmerar...

CoPiLot : Mobile Media Center PC

Detta projekt är i grunden en hemmabio PC (HTPC) byggd för att användas i ett fordon så det är mobila. Jag hade kalla det en MTPC, men mina barn kallar bara det "The Little Black tangentbord" när de ber att använda den.Min frus Dodge Grand Carav...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

Konvertera en gammal bärbar dator till en Media Center-

hur man tar och gamla Laptop och omvandla den till en Home Theater PC som kör XBMC på Openelec.Jag har använt en Acer Aspire AMD moderkort med 1gig RAM.Hur man installerar Openelec med windows.HärObs: Openelec och XBMC är Open Source program. Kredite...

Raspberry Pi Media Center (med PVR-funktioner)

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en Raspberry Pi Media Centre.Detta mediacenter kan:1) spela in TV-program2) spela videor3) spela musik4) öppna filerDet kan också göra massor mer!Låt oss komma igång!Steg 1: Del 1 Flash SD-kortet Gå t...

Hemgjord moderna DIY Plywood Media Console

Detta projekt kan göras i några timmar av $40 av möbler grade plywood. För hela konsolen är tillverkad av remsor av plywood som är staplade och skruvas ihop. Detta är ett enkelt sätt att konstruera ett media skåp eftersom det finns ingen rät vinkel a...

XBMC Media Center med Raspberry Pi

Media Centers är användbara verktyg som tillåter användare att organisera och spela deras medier, inklusive videor, musik och bilder. Mediacenter gör det möjligt att strömma innehåll från flera datorer till ett hemmabiosystem eller andra centralt läg...

Kodi-OSMC/XBMC Media Center

Jag nyligen fick 2 raspberry Pi B modeller och har spelat med XBMC/Kodi mycket på min dator. Så jag bestämde mig för att jag vill bygga min egen Raspberry Pi Media Centre. Detta är min första Instructable så var försiktig med mig.Steg 1: Ladda ner mj...

Xbox Media Center på under 30 minuter (Xbox Live säker alltför!)

Detta instructable kommer att gå över hur man kan omvandla dina lager XBox, in i ett multimediamonster. OK, så det är inte goinng att ge dig hd-upplösning video... men det kan leda till nedskärningar som video för visning på en standard 480 TV! Yay n...

Gamla laptop Media Center - XBMC

alla har massor av filmer, serier, bilder och musik. Med XBMC kan vi samla alla dessa uppgifter och spela det på din platt-TV.Jag kommer att visa dig grunderna för göra en lätt mediacenter. Efter som jag ger dig några alternativ som du kan göra efter...

Media Center dörr uppgradering

du har ett skåp att förvara din TVR, kabel-TV, PS3, Xbox, Stereo - men inte vill använda det eftersom eller har att hålla dörrarna öppna så att IR-fjärrkontroller fungerar - och hålla temp?Detta är en galen lätt uppgradering - och så värt detSteg 1:...

Skapa Media Center med Raspberry Pi

Krav:En raspberry Pi (alla modeller)En tom micro SD-kort, åtminstone med 512 MBHD-skärmInternet-anslutning om du vill visa kabel kanaler gratis (minst 5 MB/s).---HD-skärmen: Det kan vara din PC skärm. I storlek som du vill. Upplösning:, bättre med 10...