Metal Halide till induktion ljus konverteringdetta instructable visar dig hur du konverterar en metallhalidlampor arkitektoniska ljus, vanligen används för att belysa gymnastiksalar, utomhus trapphus och parkering strukturer, över till en mer energi effektiv och längre livslängd induktion belysning setup.

Medan din kan variera, jag visar på en RAB varumärke Metallhalogen lampa, konverteras över till Philips varumärke induktion komponenter.

Jag tar också en stund att nämna att du kommer att arbeta med el och detta arbete bör prövas endast av en utbildad professionell. Alltid när du arbetar med El praxis grundläggande säkerhetsföreskrifter och innan du utför ditt arbete, se till att strömmen är avstängd på kretsbrytaren.

Se Steg
Relaterade Ämnen

GPS-tid (UTC) till lokal tid konvertering genom att använda Arduino

jag har en GPS-mottagare, Holux M-1000, som du kan använda den med en bärbar dator, en Handdator eller en mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade använt det för navigering med Palm TX och Treo700p (Ja, jag har länge varit ett stort fan av Palm PDA-serie...

Hur man viker en servett till ett ljus

Lär dig hur man viker en servett till ett ljus från en pappers servett. Du kan också använda stärkta duk servetter. Mycket enkel instruktion (steg för steg). Kreativa servett veck....

Decimal till binär konvertering spel

"Det finns bara 10 typer av människor i världen: de som förstår binära och de som inte gör."Denna roliga och pedagogiska spelet testar din förmåga att konvertera decimaltal till binärtal. Det är också ett bra sätt att utmana dina vänner i en tre...

Förvandla en Orange till ett ljus!

Detta är en snabb projekt som tar bara några minuter och har vackra och spännande resultat!När du är klar med detta instructable ska du kolla in min youtube-kanal och hemsida för mer awesome tutorials!TheBestHobbiesBlog.comDen bästa Hobbies blogg-You...

Konvertera MR16 Halogen till LED-ljus med hjälp av endast ca 1 watt.

Välkommen till min första någonsin instructable. Detta är ett enkelt projekt faktiskt eftersom det är min första...I detta instructable kommer jag Visa måste du konvertera en MR16 Halgoen fixtur till en LED-armatur. Jag kommer ta med Eagle filer som...

ARMRING Box konverteras till Emergency ljus

HejDetta är mest användbart & liten i storlek LED nödljus från armring boxI detta instructable jag använde armring box & gamla nokia(any) mobila batteriet för att göra denna nödljusDet har mer funktioner som mycket liten i storlek & vi kan bär...

Billiga & lätt opto-isolerade TTL till 110V ljus kontrollmodul

detta Instructable visar hur du omvandlar affären ljus-kontrollerade butiker till låg kostnad styrmoduler för att säkert köra 110V laster med 5V (TTL) eller andra lågspänning styrsignaler.MotivationJag ville ha ett sätt att helt isolera 110V högspänn...

$6 LED interiör ljus konvertering 12V DC bil/båt/husbil

detta instructable kan ge dig några idéer på hur du kan använda billiga, från hyllan, LED-lampor att konvertera din bil, båt eller husvagn, invändig belysningssystem. För ca 5 USD, kan du köpa en klar att använda 12V LED-ljus. Jag började med en bärn...

Solidoodle 2 (2nd Gen) till CNC Mill konvertering

Detta Instructable är att visa på sätt jag konvertera min Solidoodle 2 (eller 2: a Gen Solidoodle) till en stationär CNC mill. Jag tog en minimalistisk inställning och bytte bara dessa saker för att slutföra det förväntade resultatet. Följaktligen fi...

LED Instrument ljus konvertering

jag köpte en billig motorcykel för tillfällig transportanvändning och i slutändan att bli föremål för en full-elektrisk konvertering senare i år. De indikator ljus kontrollampor på kombiinstrumentet är omöjligt att se i hårda afrikanska vintersolen....

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

Brand flyga burk som ansluts till en ljus uttag

Jag har sett en hel del brand flyga burkar på webben och jag älskar ser dem. Lysdioder och mason burkar, de bara går ihop. Jag har tagit antagandet som brand flyger burkar behöver inte vara färgen på brand flugor men bara lysdioder i en burk med viss...

Tillsätt ljus

anledningen till att göra detta projekt är det var ett skolprojekt till mig denna term. Jag väljer pipett för detta ljus eftersom, dess transeculant lätt att forma billigt lightweight och du kan hitta nästan alla färger.Steg 1: Färgen på halm kan för...

$10 Smartphone till digital Mikroskop konvertering!

Världen är en intressant plats, men det är fascinerande på nära håll. Genom linsen av ett Mikroskop kan du hitta detaljer som du annars skulle aldrig märka. Men nu kan du.Detta instructable visar dig hur man bygger en stå för ca $10 som kommer att fö...

Förvandla en skadad värmepistol till en ljus pistol!

Min goda gamla värmepistol. Tillsammans vi smälta och böja plast. Tillsammans gjorde vi en Cyborg kostym. Vi skrattar, vi cryed. Jag använde den för impress en vacker dam när jag lärde henne hur man använder verktyg.Men en dag, jag sköt den för hårt....

Gas till elektrisk GoCart konvertering - 150cc 2 sitsig gokart.

jag har en 150cc 2 sitsig gas gocart som jag använde för ca 2 år. Startmotorn fråntagen ett kugghjul 3 månader sedan och jag bestämde mig att konvertera den till elkraft i stället för att fastställa motorns gas.Reservdelslista:Controller - $300Motor...

Regelbundet till elektrisk cykel konvertering

Hej gott folk!Nedan delar jag min erfarenhet konvertera en vanlig dam cykel till en elektrisk släpvagn utrustad cykel.Detta var avsett att transportera runt 6 flaskor vatten (5 liters/1.3 gallon varje).Njuta av.BartoSteg 1: Ideia jag ville anpassa mi...

Från en dim trädgård ljus till en ljus blixtljus. (sol)

jag var i dollar store häromdagen och såg denna lilla trädgård rock, när jag tittade närmare märkte jag det var mer än en rock. Det var en sol trädgård ljus. Det bara kostade en dollar och av nyfikenhet jag var tvungen att köpa den. Jag surfade på nä...

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...