Min DIY bärbara hoppa förrätt.Här är hur jag gjorde en robust lätta bärbara hoppa förrätt för min bil. Jag älskar tryggheten att ha ett extra batteri till hoppa börja någon bil vid en svag motor batteri.

Jag fick en 99usd, 210CCA, lifepo4 batterier från Amazon.com som väger endast 2 kg. Min faktiska bilbatteri är 3lbs och använder samma kemi! Dessa lifepo4 batterier är robust, lång livslängd och miljövänligt.

Med detta extra batteri gick jag om att skapa en bärbar hoppa förrätt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör TV-spel! (för min DIY bärbara spelsystem)

Om du har gjort min DIY spel system, kommer du vill lägga till spel. Mitt exempel på en har redan spel byggdes,men din kan inte. Det är därför jag kommer att visa dig hur! Det finns över 9 metoder, så ska jag visa dig den grundläggande 3!Steg 1: Vad...

Mini DIY bärbara Biogarden

Om du bor i en stadslägenhet eller ett hus med mycket begränsade områden som trädgårdsarbete, detta är en instructable att visa dig hur man odlar egna grönsaker och örter enkelt, Billigt och med lite underhåll och vattning.Jag gjorde denna Mini Bioga...

Billiga lätt DIY bärbara

Jag hade mycket roligt att göra dessa billiga DIY bärbara datorer. De användes som en del av min groomsmen gåvor på mitt bröllop. Oroa dig inte, jag gav killarna andra grejer också! Följ med min instructable och jag hoppas du gillar att göra dessa så...

DIY bärbara datorer för tillbaka till skolan! Munkar, Tumblr & mer! DIY leveranser

Hi guys! Så som de flesta gillade min senaste video på tillbaka till skolan DIYs beslöt jag att göra denna video om DIY notebook designidéer! De är alla mycket lätt och prisvärd och perfekt för alla dina skolämnen!För det första en behöver du:En vit...

Mini DIY fotografi bakgrund

jag har letat efter en lösning på min bakgrund frågan ett tag nu. Vars behov är revisited varje gång ett nytt hantverk tillverkas för min lilla Etsy shop, och jag bestämde att det var dags att göra något åt detta.För en tid sedan jag blev mycket insp...

Hoppa börja med bärbara hoppa förrätt

Alla vet hur man hoppa börja en bil, det är en av de färdigheter du lära dig innan du börjar köra. Denna mini instructibles handlar om hur man startar bilen med hjälp av en bärbar hoppa förrätt. Jag valde en smart jump starter från 1byone: hoppa förr...

DIY bärbara swing

Jag är en student vid HOWEST i Belgien studerar industridesign.Nyligen hade vi fått till uppgift att göra gunga att du enkelt kan ta till en plats (ett träd eller ett stöd balk etc...) och ställa upp snabbt och lätt.Jag var tvungen att se till att gu...

Human Powered Snöboll Launcher 5-min DIY

detta är en 5-min DIY om hur man gör en human powered snöboll launcher.Steg 1: Saker du behöver Behöver du en borr eller en hammare, spikar eller skruvar, brytkniv, sax, tillbringare och en 43 inches lång och 1 tum breda av en pinne.Steg 2: skär Gör...

DIY bärbar UV-exponering Box (PCB att göra Gadget)

här är en förhandsvisning av min DIY UV exponering box som jag gjort detta tidigare December. Jag använder det för att utveckla "Presensitized PCB" (Photopositive PCB). Presensitized PCB utvecklas vanligen under solljus, det tar 3 minuter att he...

MINI POCKET BÄRBARA SMART FAN...

Detta är en mini pocket bärbara fläkt ansluten till telefonen, och det är mycket bra för långa resor eftersom dess arbetande mycket länge (om en sex timmar!).Steg 1: första... Först behöver du minst 3.7V batteri med telefon, växel och typiska 5v dato...

DIY bärbara datorer 2 sätt

Hej! Jag ska på vissa resor senare och alltid vill hålla ordning, så jag skapade dessa super söta DIY bärbara datorer. Så, jag ville visa er alla. Låt oss komma igång!Steg 1: Notebook 1: utsmyckningFör den här anteckningsboken, vi helt enkelt dekorer...

DIY bärbara förfalskade pengar detektor och ficklampa

Istället för att köpa en av dessa dyra förfalskade pengar detektorer, gör din egen med ett par ultraviolett LED ett coin cellsbatteri och 3D skriva ut de delar i steg 2, som passar fin och ombonad i din plånbok/väska.Två 3D tryckta delarna är ungefär...

Endurance Mini DIY lasergravyr och skärmaskin

Litet, trevligt, Billigt och uthärdligt, Billigt uthållighet mini DIY laser skärning och gravyr maskin med 2.1W och 3.5W laser ombord.Om du har några förslag, eller om du vill veta mer, skriv till mig:Mail: gfSkype: george.fomitchevTelefon: + 1.239.3...

SoGo Mini endast bärbar Multi högtalare med APP kontrollerad RGB LED-ljus

Kommer snart SoGo Mini enda bärbara Multi högtalare med APPKontrollerade RGB LED-ljus och anpassningsbara ring färg. Brett spektrum av kompatibilitet med andra enheter, såsom Mac, PC, Android, IOS, 20 plus timmars power backup och bred räckvidd gör d...

DIY bärbar Mini Monitor

I detta projekt ska jag visa dig hur jag använde en 1280 x 800 drivs LCD-Kit för att bygga ett batteri bärbara mini monitor som är användbara för din DSLR kamera, din Raspberry Pi eller förlänga fältet visning av din dator. Låt oss komma igång!Steg 1...

DIY - bärbar Mini fotostudio

för publicera mitt projekt på instructables, jag måste ta massor av bilder och behövde ett praktiskt ställe att snabbt ta projektet steg för steg bilder som har en enfärgad bakgrund och massor av ljus. Jag arbetar alltid i mitt sovrum, som har en min...

DIY bärbar Solar Powerbank (w / 110v uttag & USB-portar)

Denna vecka vi bygger SlimPanel, en intelligent allt-i-ett lösning för bärbara solenergi produktion. SlimPanel har alla nödvändiga komponenter inuti en bärbar 1 tum inhägnad. I grunden är det en stor men bärbara powerbank som kan driva 220v/110v appa...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

DIY Bärbar Bluetooth högtalare 30W, BT4.0, passiva radiatorer

Hej alla! Så i denna tutorial ska jag visa dig exakt hur jag byggde denna (sant) 30W RMS bärbar bluetooth högtalare! Delar till denna högtalare får du ganska enkelt och billigt, och det kommer att finnas länkar till allt som behövs. Allt i detta proj...