Minifigur-stora Lego Portal pistolVälkommen, Lego och Portal fans! Detta är en enkel design att jag kom upp med medan sortering genom min Lego samling, och det verkade som en bra idé för min första Instructable. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Portal pistol 1,0 w / ljus

Hey guys, jamex123789 här. Detta är min första instructable någonsin så... ja jag bara lära sig hur man gör detta.Hur som helst, detta är en LEGO portal pistol jag gjort från början, även om jag fick lite inspiration från andra bygger. Lyser upp del...

LEGO portal pistol/ASHPD

Ledsen jag har inte gjort en instructable i några månader, jag har haft mina händer fulla, (som du kan berätta av hur komplicerat detta projekt var och att jag har ett liv.)Portal 2 är en av de största video-spel genom tiderna, men du vet säkert reda...

Hur man gör en lego portal pistol!

Detta använder några lego bitar som inte kanske är i din samling. Inga extra verktyg behövs annat än legos visade i nästa bild.Steg 1: Få alla yer delar!Det finns 8 blå dubbar.Steg 2: Så, vad är din favorit frukost? (svar: pannkakor!)Anslut svart cyl...

LEGO Portal pistol

Steg 1: material Lego lasersvärd blade blå eller rödLEGO-kontakt svart eller grå2 lego svarta händer1 grå lego roboten typ av handWireFoam core affisch uttråkadOch varmt lim och limpistolSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6: Cut Outs och storlek Första...

LEGO Chell minifigur från portal

så jag var på internet ett tag sedan, och jag tittade på lego portal scener och minifigurer. När det var en Chell minifigur hon ofta hade inte benstöden eller portal vapnet ens ser inte för bra. Så jag fick idéer från många byggare och kombinerade de...

LEGO Portal: Chell med Portal pistol

För min första instructable, beslöt jag att göra något från en av mina favorit TV-spel genom tiderna, Portal 2. I detta instructable är Chell och portal pistol, båda Lego de flesta kroppsdelar kan hittas i olika Indiana Jones anger. Allt annat bara s...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

LEGO portal kit (för din portal stop animation)

Om du vill ha mer än bara Chell (huvudpersonen), en Portal pistol och portaler, så är här din hjälp! Jag har kommit upp med en revolver, Chell, en kamrat kuben och två portaler, för att inte nämna ett provrum, så låt oss komma igång!en av de sakerna...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...

Portal pistol

start materiella beredningDet första steget är att förbereda församlingen för byggmaterial av kroppen av pistolen. Låt oss separata rören och markera med en penna de platser där vi måste minska. Se bilden nedan för delar ligger intill ursprungliga Po...

LEGO Portal 2: P-kropp och Atlas

Hej stötarna! Idag kommer jag att visa dig hur man bygger P-kropp och Atlas från Portal 2, i Lego. Dessa bygger är att skala, och inte alltför svårt att göra. Njut!Se också till att kolla in min brors YouTube-konto:https://www.youtube.com/Channel/UCn...

Portal pistol från Rick och Morty

Jag beslöt att göra en prop från Rick och Morty efter det mycket snabbt blev min favorit pågående TV-show. Om du inte vet, är Rick och Morty en stor science fiction animerade show. Det följer Rick, seriens bosatt Super geni och Morty, som är Rick min...

Lätt att göra en portal pistol

jag har alltid velat göra de riktigt cool och detaljerad projekt, ovetande att de kräver avancerad teknik, avancerade verktyg, eller massor av pengar.i detta instructable jag kommer att visa dig en steg för steg handledning om hur man gör en portal p...

Hur man gör 3D tryckt portal pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3D portal pistol och en animation att gå med den.Steg 1:Saker du behöver:3D-skrivareBläck skrivareStatyettModellering lera16 gauge hårdvara tråd20 gauge hårdvara trådSak plastfolieEpoxy liml...

En Lego Plasma Pistol

Hej. Lägg inte upp några kommentarer om min pics.plz.Steg 1: bitarSteg 2: Steg 1Steg 3: Steg 2Steg 4: Steg 3Steg 5: Steg 4Steg 6: Steg 5: sista sådär. ditt lego plasma pistol. så betygsätta, kommentera, prenumerera. :)...

LEGO portal med cannabis handledning

för att göra denna u haft ha dis saker. LEGO'S. minifig. LEGO portal kärna. låter komma igång!Steg 1: Makeing orange portalen.för att göra detta steg u göra en oval med orange dubbar.Steg 2: Lägga till cannabis.senter kommer du se en öppen plats. Det...

Replika Portal pistol

som några av er kanske vet en Portal pistol är en enhet som skjuter portaler på en vägg, men för er som inte kanske har känt en Portal pistol är fron en mycket populära spelet kallas Portal och Portal 2 Portal 2s hemsida är thinkwithportals.com men t...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

LEGO Laser pistol

detta är hur man bygger en enkel lego laser pistolSteg 1: delar Första delarSteg 2: Bifoga ratchet och stick som visas för att skapa det viktigaste organet för din pistolSteg 3: Råga bort med en orange con och njuta av...