Palm monterad Hand eldkastare - Mk. 3Jag njuta av brand. Det är spännande och levande, med och ständigt närvarande risk för att gör det så mycket roligare. Det finns inget riktigt gillar att kunna hålla eld i handen, eller skjuta eld från händerna för den delen. Detta är min tredje projekt på denna strävan att kontrollera eld.

Detta är ett perfekt komplement till din Pyro från X-men kostym eller Zuko från Avatar the Last Airbender! Vad är ännu bättre? Båda av dem gå linjen mellan hero och skurken!

-
* Obs: Även om detta projekt är titeln som "eldkastare", är avsikten inte att användas som ett vapen på något sätt. Denna enhet är tänkt som en prop eller pyrotekniska display apparat. Leka med elden kan vara farligt, och endast erfarna människor som är villiga att vidta alla nödvändiga säkerhetsåtgärder bör försöka ett projekt som den som beskrivs här. Vara smart och säker, eftersom genom att läsa denna artikel, du hävdar fullständig ansvar för all användning eller felanvändning av information som presenteras här. Denna artikel har skrivits för informationsändamål.

** Ytterligare notera 12/27/15: detta projekt skrevs länge sedan, och hamnade i mina utkast. Vid denna punkt som jag är övertygad om att jag är klar framåt denna modell av eldkastare, så jag känner mig bekväm slå "publicera", även om det inte är så detaljerad och vacker som jag tänkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Hand eldkastare ver 1.0

*** varning jag inte är ansvarig för skada som det är bara för roliga ***Detta är min hemlagade Hand eldkastare ver 1.0 som jag gjort i 1 timmeDet är mycket enkel och snygg den är gjord av:-lättare-röret med ljusare slang-gamla plast klocka-gamla wat...

Hemgjord Hand eldkastare ver 2.0

*** varning jag inte är ansvarig för skada som det är bara för roliga ***Detta är min hemlagade Hand eldkastare ver 2.0 som jag gjort i 2 timmarDet är mycket enkel och snygg den är gjord av:-lättare-röret med ljusare slang-gamla watch band-handskeVar...

Hög fem spelet

(Ett "Whack-a-Mole" spel med inga underförstådda våld för att små djur)Denna översikt är verkligen bara för prototypen, vilket innebär att det finns massor av "plåster" och utrymme för förbättringar i konstruktionen. Men det fungerar o...

Verry enkel frag granater

detta är exakt samma som de första som jag gjorde men bilderna att fungera.Oh och Ja för någon anledning detta instructable har också postat på en annan plats om du ser på det dess fortfarande min fick sitt av uppfinnaren på den.Njut avdessa är baser...

Handled-monterad eldkastare Mk. 2: Dual-steg flytande bränsle

Sanningen att säga, jag har alltid velat skjuta eld ur mina händer. För vem skulle inte? Detta är den andra handled-monterad eldkastare som jag har gjort för att komma ett steg närmare till att drömmen. Om du är intresserad av min Mk. 1 Wrist-Mounted...

Pyro handske / handleden monterad eldkastare

För detta instructable jag ska lära dig att göra en Pyro handske/handleden monterad eldkastare. Det är mycket enkelt och super roligt att använda. Jag fick idén att göra detta från Pyro/John från X-men sista. I detta inte gör det möjligt för dig att...

K-TONS Palm eldkastare

detta är en ny version av handleden monterad eldkastare jag gjort i sommar. Det liknar några andra eldkastare sett på youtube men alla verkar ha komplexa elsystem. Jag ville göra något mycket enklare. Flödeskontroll gas är helt mekanisk. Den endast e...

Handled-monterad eldkastare

kolla min Mk. 2 handleden monterad eldkastare också!:Detta är en handled-monterad eldkastare som jag gjort. Jag har velat göra en ända sedan jag såg den första filmen Iron Man tillbaka i 2008. Det är mycket lik andra handled-monterad eldkastare onlin...

Prostetiska/Robotic Hand utskrivbara som en monterad enhet utan stöder

du kanske har hört talas om 3D-tryckt protetiska händerna skapad av Richard Van som och Ivan Owen för cirka 100 barn hittills. Det är en stor sak som de har gjort. Det finns också en "Snapin-tillsammans Robohand" version, http://www.thingiverse....

Lätt men destruktiv handleden monterad eldkastare

http://www.youtube.com/watch?v=PlfMB5y0zIcDetta är en eldkastare som jag gjort som inte tog mig sluta länge hur någonsin att hitta materialen var jobbigt för mig men eftersom jag har redan listat material här bör det inte vara ett problem! Bygga dett...

Iron Man Mark 7 bärbar Hand-monterad Auto-kopplad Repulsor/Coilgun/Tazer

Hej alla i detta instructable jag ska visa dig hoe att göra en repulsor av en kamerans blixt, vissa puls växlar, magneten binder och ett par mer saker. Medan jag försökte göra detta jag gjorde 3 repulsor, en tillverkad i plast (inte vände ut riktigt...

Assembly of e-NABLE's Raptor Reloaded Hand

Raptor Reloaded är en uppdaterad version av originalet som innehåller feedback från e-aktivera gemenskapen och har CAD design källfilerna i steg, IGES, IPT och F3D-format.Uppdateringar i 12-17-14-versionen inkluderar:Förbättrad print-förmåga på grund...

Mekanisk Hand

mitt mest lyckade projekt hittills. Och jag har lärt mig att det är kul att ha en annan hand! För att inte nämna att dess stora i kostymer och ger en mycket mer körsträcka än någon annan kostym rekvisita jag har gjort. Totalt tror jag detta projekt t...

Instamorph - Hand Brace

Detta är en enkel handledning om hur du skapar en rudimentär tumme stag för eventuella problem du kan stöta på när du arbetar eller spelar sport. (Du kan lära dig om och köpa Instamorph på http://www.instamorph.com)Steg 1: Leveranser och start Först...

Gjutna gips hand monteras på väggen rymmer objekt för visning.

Fyra år gick innan vi--Katherine, verkligen--kom med rätt metod för att visa detta hö rake i våra mycket gamla f.d. bondgård.Effekten är en hand som växer fram ur väggen för att hålla objektet. Det är enkelt och skulpturala och medan metoden var perf...

Automaton Hand

I was given the brief to design and construct an automaton for a university project. Det stipulerades att stycke mekaniska delar skall vara konstruerade av laserskurna akryl. Modellen var att märkas på komplexitet, innovativitet och mängden rörliga d...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

Handtag läskig Hand ljuset

Vad bättre sätt för att få spooky för Halloween semester än ett hand ljus! Detta läskiga dekoration är så roligt och enkelt att göra. Du kan gå till väga som enkel eller detaljerad som du önskar. Antingen sätt-det är ett skrik! Kan du hantera det?!Du...

Ada Robotic Hand - Open Bionics

Detta är en steg för steg guide om hur man gör en öppen Bionics Ada robotic hand. Detta härrör från Dextrus robotic hand, Öppna Hand projekt. Det förutsätts du ha antingen beställde Ada robotic hand kit eller har tillgång till en 3D-skrivare och plan...