Papper Mache Skull - Halloween dekorationjag ville dela med alla något jag trodde medan du gör en farkost med mina barn göra Halloween dekorationer. Medan de spelar utanför och ta pauser jag fick leka med papper mache och kom upp med denna Karl här & tänkte jag skulle dela hur jag gjorde det.

Vad du behöver:

Material-
1. tidningen
2. mjöl
3. vatten
4. magiska markörer
5. en tråd klädhängare
6. vit färg.
7. ballonger
8. silvertejp

Verktyg-
1. sax
2. en stor skål
3. en säck- eller något att hålla dina papper strimlor i.
4. nål näsa eller vanlig tång.
5. en visp eller en sked.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Spooky papper Mache Halloween pumpa

Duane Osmond är en lovande konstnär bor för närvarande i Halifax, Nova Scotia. Duane är 25 år gammal och är född och uppvuxen i kanadensisk, Newfoundland. Duane tog ett intresse för konst i mycket unga år och tillbringat fritiden skissa i en anteckni...

3D hus på papper till Halloween dekoration

är du fortfarande orolig hur man gör Halloween dekorationer? Jag har en enkel lösning. Jag har en Silhouette Cameo elektroniska skärande verktyg. Kan minska 12" till 10-fot långa material från vinyl till tyg.Här kommer jag visa dig hur du skapar en t...

Papper Mache

papper mache! Om du gör en Halloween mask eller en Instructables Robot, är papper mache vägen att gå. Möjligheterna är oändliga och du är endast begränsad av din fantasi. Papper mache är en enkel process som har inget rätt eller fel sätt, det kan du...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Papper-mache Frankenstein Mask

så jag fick en idé för en Halloween-kostym, men jag inte hade någon erfarenhet av att bygga sånt här. Jag visste om detta slut blev alltför tidskrävande, för dyrt, eller alldeles för svårt jag skulle tröttna på det och borgen, så jag försökte hålla d...

Bästa papper mache ninja-star/Shuriken

så idag mina kompisar skulle göra det bästa papperet Shuriken som ser fantastiskt och skrämmande vilket kommer att göra någon cool Halloween kostym ser ännu coolare! Det ska flyga otroligt bra men jag måste varna du inte kasta på någon möta dem eller...

Pytteformat Slasher papper Mache kostym - Fallout 3

detta är en halloween-kostym som jag gjorde för detta år. Kostym är en karaktär i Fallout 3 är en vandringssägen i lore av spelet. Du spelar som honom kort i lugn körfält och är en seriemördare. Jag vet det är lite sent, men jag är inte så bra på tid...

Papper Bowser Costumefor Halloween

2013 var ett papper Mache år för oss. Vi byggt Bowser för Halloween. Detta är ett underbart projekt för återvinningsbart material. Bowser är gjord av tidningen, maskeringstejp, tråd klädhängare, mjöl, vatten och spraya emalj måla. Denna metod kan til...

Mini papper Mache lätta upp Christmas Tree

Från ett engineering perspektiv tror jag papper mache är fascinerande eftersom det låter dig göra en mögel, eller en semi-permanenta fysiska post, av något (dvs, en hand, någons ansikte eller en ballong) bara med ganska vanlig, billig material. En sn...

Lyser lampan (papper mache och återvunnet materals)

Här går folk, ett DIY projekt som alla kan göra med billigt material. Denna lampa består mestadels av objekt återvinnas runt huset som en gammal korg eller en ficklampa. Som grädde på moset är denna lampa lyser faktiskt på natten när ljuset slocknar!...

Papper Mache skulpturer

Du kan göra vissa skulpturer av extraordinära papper mache att dekorera valfritt rum i ditt hus även i garden.you kan göra en full gäng precis som denna en!Steg 1: Saker du behöver:1) du skulle vara i behov av vävnader eller toalettpapper.2) vitt lim...

Robust formad slumpmässigt papper mache box.

Hallå där!I detta instructable jag ska visa dig hur du skapar en låda gjord främst av kartong och papier mache, i form av vad du vill.Jag ursprungligen gjorde detta som en present till min flickvän, som en resa låda för hennes gamla uppstoppade djur...

Återanvändbara papper Mache behållare

Återanvändbara papper Mache behållareDetta projekt bygger på återanvända gamla anteckningar eller onödiga papper och skapa en papper mache behållare med återvunnet behållare. Vi har tre metoder för att göra papper mache: lim blandningen, Rismjöl blan...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Beetlejuice-BeetleSnake-papper mache

papper mache maskSteg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingredienser:tapetklistertidningenvattenm...

Papper Mache fartygsmodeller

Jag ville bygga en ganska stora fartyg modell att gå med min modelljärnväg i skala 1/87. Detta var innan jag förstod hur man använder glasfiber, så jag valde den lämpligaste metoden för skrovkonstruktion: papper mache. Jag hade använt mache skapa ber...

Papper Mache lera Angel Tree Topper

Hur söt att ha en ängel vakar över dig och din julgran! Detta kommer garanterat att bli en favorit för kommande år semester!Material som behövs:CelluClayMätglasetGallon plastpåseVarmt vattenVax papperBrödkavelPlasthandskarLace trim, glitter, guld mju...

JUMBO papper MACHE ägg

detta är ett underbart projekt av tre awesome skäl...1. det är bra att göra med barnen.2. du behöver inte en hel del av leveranser och vad du behöver inte kosta mycket.3. det färdiga projektet är så kul att dekorera med!Så samla dina kiddos, samla di...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...