PSY gangnam stil dans klockan

Detta är min hemgjorda DIY gangnam stil klocka! Hoppas ni gillar det! går bra med musiken!

HUR MAN GÖR

Steg 1
Rita PSY profil på några 2mm masonit, plast... något du kan hitta!, se till att kroppen är större än mekanismen... min är ungefär 200 mm x 100 mm. Observera att benen måste dras separat till kroppen.

Steg två
Skär runt profilen och jämna ut kanterna.

Steg tre
Med hjälp av lim eller dubbelhäftande tejp stick en vit bit A4 papper två på framsidan.

Steg fyra
Rita den tecknade stil versionen av PSY... eller du kan skriva ut en bild till rätt storlek och stick som på!

Steg 5
Använd bok omslag eller tydliga stick tillbaka wrap att täcka bilden, skydda det och göra det förseglade.

Steg 6
Justera mekanismen på baksidan av kroppen, att se till att dess central. Jag använder också en liten bit av färg för att markera axeln av mekanismen så när jag placerade den i läge lämnade en liten prick.

Steg 7
Borra ett hål i kroppen för att passa axeln

Steg 8
fixa pendel klockmekanismen på plats.

Steg 9
Position och stick ner benen på pendeln, att se till att pendeln kan fortfarande swing arm!

Steg 10
ALLT GJORT!

Jag använde en kvarts pendel mekanism för denna klocka!

VÄNLIGEN PRENUMERERA PÅ OCH KOLLA IN MIN ANDRA VIDEOR

Relaterade Ämnen

$15 PSY Gangnam stil kostym för Halloween

jag gick som PSY för min skolor kändis dag för ande vecka. Detta ut passform kan också användas som en Halloween-kostym. Jag gjorde min kostym för $15 dollar men kan man mer göra för att jag redan har några material.Steg 1: Samla material Behöver du:...

Gangnam stil pappersmaskin

Oppan Gangnam stil!Nyligen vann PSY MTV Europa Music Award... Utmärkelsen för bästa video. Helt befogat, naturligtvis!Så jag tänkte att skulle jag hoppa på tåget full av dansare och ge världen en idol huggen ur papper och limma.Mellan 24: e november...

Halloween 2012 "Oppa Gangnam stil" (min son)

detta är min son Jake. Han älskar den låt gangnam stilen så jag pusslas ihop den här versionen av PSY!...

Gangnam stil kostym #DIY

Halloween kommer och här är en kostym idé att bo i samklang med dagens hetaste sång.Det är lätt, original och perfekt för matchar din kille PSY outfit och att vara den bäst klädda par där ute.Du behöver:-Chiffon tyg-En undertröja-Paljetter tyg-Leggin...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

Vintage stil nixie väggklocka

Efter framgången med min första nixie klocka gjord från ett rosewood block, bestämde jag mig att förlora tid och fortsätta med nästa.Som några av er redan vet, eller Tänk, jag nyligen faktiskt är lite beroende av nixie-mani.Jag har köpt många nixie r...

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...

Autonoma R/C Tonka skåpbil med huvudet spårning för FPV (Tonka toppmötet bygga)

Remember tillbaka i dag, leker med din stora Tonka skåpbil, köra det genom allt, kändes som det var en awesome monstertruck som kunde gå någonstans? Eller bor du i ett relativt stadsområde och skulle älska att gå mudding men kan inte eftersom det är...

Träpall väggklocka

Skapa en väggklocka från återvunnet träpall styrelser är otroligt enkel och ser fantastiskt. Detta Instructable dokumenterar processen.* Om du gillar detta Instructable överväga att rösta för det i tiden tävlingen! Som alltid är välkommen att komment...

Ersättning armband från en gammal inre däck

Så bältet från min favorit klocka bröt... en lång tid sedan. På något sätt var det inte lätt att få en ersättning som utrustade stil med klockan. Så jag gjorde min egen, snabbt och enkelt och jag är nöjd med resultatet.Här är jättelätt, Billiga och t...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1) instruktioner

Hej stötarna.här är instruktionerna för min Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).funktioner:-flyttbara mag.-bra sikte.-bra utbud.-kraftfull.-bult-åtgärder.-trevlig lager.-valfria andra syn (se sista steget)Pro:-alla funktioner.CON:-kanske inte så stark.-l...

Hur man installerar modeller i MMD v926

Jag blev chockad över bristen på MMD tutorials på denna webbplats! Ser detta som en Internet synd, har jag beslutat att göra en själv.Hur man installerar modeller i den senaste versionen av MikuMikuDance.Modell som används: Shamolka's Sonic Miku; Gor...

Intro till enhet

detta instructable riktar super nybörjare!Du kommer att behöva installera Unity 4.x (gratis eller Pro).http://Unity3D.com/Unity/DownloadStarta upp enheten och skapa ett nytt projekt. Oroa dig inte om att importera saker ännu!Steg 1: Detta är enighet!...

Maskros klockan i kådan

Fuzzy ändarna av maskrosor. Skulle inte det vara häftigt om du kunde bevara en för evigt i en bit av plast?!Det är vad de luddiga sakerna kallas. maskros klockor.ganska cool va?Detta är ett stort projekt att göra med barnen. de behöver lite tillsyn a...

DISCOBOT: Dans, Robot stil!

Det hela började när jag gick för att se Star Wars: The Force vaknar och blev omedelbart förälskad i BB-8. Jag bestämde mig, just då och där, att jag ville göra en robot som människor skulle falla i kärlek med.OCH SÅ... DISCOBOT föddes! DISCOBOT är e...

Konst och hantverk pall klockan

"Dags för en lastpall tävling klocka" få detNär jag först såg det var en lastpall tävling kommer upp fick jag upptagen med att samla pall trä min favorit sak att bygga med.GREJERmassor av lastpall styrelserlim (tite bond 2)1/2" Gångjärn&quo...

LED Star Beam klockan

För denna design, är några Piranha RGB lysdioder placerade runt den yttre kanten av en klocka som hänger på väggen. De är något vinklad så deras balkar kommer att skapa en stjärna mönster mot väggen som det växlar mellan ca 16million färger. Jag anvä...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Montering av "Kloka klockan 2" (Arduino-baserad väckarklocka med massor av extra funktioner)

denna handledning visar hur du monterar kitet för Wise klockan 2, ett öppen källkodsprojekt (hårdvara och mjukvara).En komplett Klok klockan 2 kit kan köpas här.Sammanfattningsvis är detta vad Wise klockan 2 kan göra (i den aktuella öppna källa mjukv...