5 lätt och enkel Halloween kostymerdessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lära sig att sy en snabb och enkel Halloween förkläde med kärlek att sy

älskar att sy presents - hur man gör en snabb och enkel Halloween förkläde. Höstsäsongen innebär tid för bakning i köket. Med bara några raka stygn, sicksack stygn och rätt tyget kan du göra detta bedårande Halloween förkläde. Det är lätt att sy, kul...

Billig och enkel halloween öga knappar

im kommer att visa dig hur göra billigt och lätt ögongloben knappar för halloweenm, du behöver.en liten pensel.vit akrylfärg.grön, blå eller brun actylic färg.vanlig gammal lera.en liten markör (samma färg som färgen du väljer men mörkare.)en gammal...

Billig, snabb och enkel elak häxa Halloween kostym

varit fångade kort denna Halloween?Inga pengar att göra en kostym?Och oroa dig inte mer du skall gå till Halloween bollen!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig och enkel elaka häxan kostym med material kan du lätt skaffa...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

3 enkel och Awesome Halloween rekvisita

I detta instructable jag kommer att Visa u hur man gör tre lätt och awesome halloween rekvisitaSteg 1: DIY blodiga händer!!!FÖR DETTA PROJEKT BEHÖVER DU:-1) VITT LIM2) RÖD FÄRG3) OSYNLIG STRÄNGHUR GÖRA:-Först, ta lite lim och lägga den i någon behåll...

Halloween kostym Nerf hölster

detta är en ganska enkel design för en snabb lösning på din kostym Nerf pistol hölster problem. Låt oss börja. ..Steg 1: Inventarielista Kartong, Worbla eller andra tunna men styva materialskyddshylsorhål slagbälteDubbelhäftande kardborrebandNerf gun...

Globe Halloween kostym/geografi lektion

Globe Halloween kostym/geografi lektionMin lilla pojke betyder världen för mig så jag bestämde mig att göra honom en globe kostym för Halloween.Eftersom vår 4-åring har varit intresserad av vår bordsskiva globe och frågar många geografiska frågor, ja...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

30-andra Halloween "Kostym"

Oh nej! Det är Halloween och ypu glömde att få en kostym! Aldrig rädsla! Du kan enkelt göra en dräkt från en enkel Halloween dekoration: "Varning" tejp! Även om det kanske ser lite konstigt, kan det vara din enda chans att få lite godis på Hallo...

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

TNT halloween kostym

detta är min diy halloween kostym.Steg 1: material För det här projektet måste du få:1 x några kartonger (som kommer att bigenough att fixa över youe huvud och axlar)1 x själv skarvning rep 50cm lång1 x corex kartong (bara hälften så tjock som normal...

Gör en leksak soldat Halloween kostym för mindre än $50 (eller billigare!)

Detta instructable visar dig hur du skapar en "toy soldier" Halloween-kostym. Se till att vinna alla lokala kostym tävling! Men inte hålla det alla att själv, tillsammans med några vänner, och skapa en hel armé av soldater!Steg 1: leveranser! Ne...

Några Halloween kostym idéer

I denna instrucable kommer vi att undersöka några hembakade Halloween kostym idéer för alla åldrar. Varje idé kommer att komma med en kort hur till beskrivning men om du vill ha mer information om någon av kostymer snälla budskap mig eller kommentera...

Little Miss Muffet Halloween kostym

består av fyra olika delar denna halloween kostym:KlänningenFörklädetHatten och andra tillbehörGiant spiderJag ska täcka varje aspekt i de fyra stegen som följer.Steg 1: Klänningen Ingredienser2m blå gingham tyg1 vit zip (40cm längd)Vit trådSvart trå...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...