Psychocurtainss nya stora armborst (bildspel)Hey Guys Detta är min nya armborst (om du kan kalla det så)
Det har oprövad som jag inte har band och det finns för mycket snö för att kunna testa det utanför ännu och utlösa mech är fortfarande i produktion.
Jag tycker det är en av de största armborst på denna webbplats.
Om tillräckligt många människor vill ha mig för att skriva då kommer jag.
Relaterade Ämnen

Knex stora armborst

detta är 2: a största armborst på här sitta så långt!Steg 1: Trigger Detta är avtryckaren.Steg 2: Sidopaneler Dessa är de side panel sakerna...Steg 3: Lägg till sida paneler Lägga till de side panelerna att utlösaSteg 4: Gör/bifoga Ammo innehavare oc...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Knex spel/DVD hållare

detta är min första instructable och jag bestämde mig att försöka göra något enkelt. Dess en dvd och spel hållare tillverkad av knex. det sista steget inkluderar en bild på min nya stora knex armborst.Dess större än min gamla accounts(knexmastergunar...

Hur man gör en ping pong boll gun

är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på att bli skjuten med en billig plast bb pistol som gör ont som fan och raster efter 5 skott?Vill du skjuta dina kollegor/vänner utan att behöva oroa sig om far...

11 ovanliga använder för blöjor

engångsblöjor är ett hett debatterade produkt bland spädbarn och småbarn lika. Vissa objekt till dem på ekologiska grunder. kasta bort alla dessa bajsa burritos insvept i extremt absorberande tortillas kan inte vara bra för jorden. Andra prisa dem fö...

Hur du använder Windows 7!

Tja, detta är en fortsättning på min instructable på Windows 7. Nu när du har Windows 7, låt oss testa det!Steg 1: Tja, vad gjorde du märker?Först av allt, de skrev om delar av startmenyn så att det ser estetiskt tilltalande. Nu dess 4 bollar av ljus...

Hur man gör en klädnypa luger rubberband gun

Är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på försöker sätta det rubberband på fingret och håller den med din pinkie bara för att ha det slip av sekunder innan du vill skjuta?Vill du skjuta dina kollegor...

Mänsklig Cell Mini Golf

Här är hur några folk från Brooklyn hackerspace NYC Resistor skapat ett mini golf hål inspirerad av en mänsklig cell för årliga existerat minigolfbana på Governors Island (öppnar 3 juni 2016)! Temat för den flera hålsbanan i år är "mini är den nya st...

Dator konvertering - ny Front

Steg 1: Ta appart / nya delar Här är den gamla datorn i dess första modifierad version.Efter att ha tagit allt ut det var redo att ha de nya delarna installeras.Steg 2: Ny fläkt Detta är den nya stora fläkten med nya skydd grid.För att jag var tvunge...

Hur att rensa elektroniska delar. (Gratis delar för alla)

Hur man rensar ut och samla elektroniska delar och komponenter för användning i din olika elektronik projekt.Ganska enkel instruktions dissekera några elektronik (platt TV) (Desktop PC) och beskriver några av delarna återhämtat sig från nämnda enhete...

DIY solstolar ur gamla gås jakt stolar

Vår gamla lada blev en släktings dumpningsplats för många år (decennier sedan) så att Joe och jag ärvt några mycket märkligt matrester. Särskilt gamla jakt redskap och vad-inte. Och du känner mig, jag försöker hitta projekt och användbarhet alla var...

Ishelf - Apple coverflow inspirerade cd stativ

så att CD-skivan är i princip död. Det har blivit föråldrade med internet och MP3-spelare.Men för mig en cd haft alltid en fördel över en MP3-fil. MP3-filen har inte vackra omslaget som Cd hade! Men sedan Apple kom och introducerade deras underbara c...

Tubble

varje December, vi, som en byrå, kasta pengar i en hatt för att ge våra grundare en gåva att tacka dem för ett bra år. Genom åren har dessa gåvor med en neonskylt formad som vår logotyp, en telefonkiosk, en intrade matta (med vår logotyp), en tabell...

Enkla hjul trädgårdsskötsel Cart

här är en mycket enkel en, folk. (*** Snabb redigera ***: Jag har angett denna vagn i både hjul tävlingen och trädgårdsskötsel tävlingen. Snälla rösta på mig om du känner att jag har kommit med en bra tillräckligt idé. Tack alla, och ha en underbar d...

Otroligt enkel kretsloppsodling

Jag älskar akvarier och eftersom jag alltid sluta med extra akvarier, tänkte det skulle vara bättre då en kretsloppsodling tank. Detta projekt kan göras genom ganska mycket någon, det finns mycket lite setup och du behöver lite kunskap om växter, som...

KNEX Oodammo Crossbow

Hej alla jag postat min första slangbella för någon dag sedan och detta är min nya oodammo armborst. Det använder samma handtaget med några mods och samma bestånd eftersom jag gillade de delarna så mycket att jag ville föra dem till denna pistol.Jag...

Quadrivium - KNEX Ball Machine

detta är min 10 ball maskin "Quadrivium". Detta är min mest komplexa och bästa ball maskin hittills. Denna boll maskinen har en kedja hiss med 2 typer av claws i ett mönster, 8 banor, 4 nya element, och den bara tog jag mindre än två veckor att...

CR-100

detta är min nya knex armborst berätta för mig om jag ska läggafördelar:massor av makt (se sista bilden)mycket exaktstark konstruktionser oksanna triggernackdelar:rachet systemmassor av datorer för hur liten den är...

Fjärrstyrda bandet Flyer lampa

Låt oss sparka denna sak ut med ett par frågor.Har du ögonen?Gillar du awesome saker?Om du har svarat ja på mer än ingen av dessa frågor än jag har det perfekta projektet för dig!Jag ska visa dig hur man gör en avlägsen kontrollerade lampa av transpa...