Singel (para) sladd hjärta hängemed en enda bit av mindre än 3 ft av paracord kan du göra ett hjärta formade pendat halsband för alla hjärtans dag.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Para sladd identifiering taggar

Dessa taggar är bra för att sätta på kostym fall eller för resande väskor eller för skolan påsar.Steg 1: Vad du behöverDu behöver sax, en tändare eller någon källa flamspridning att piska ändarna och para sladd. Du kan göra detta som stor eller liten...

Clockwork hjärta hänge halsband

jag blev inspirerad att göra detta när jag tittade på TV en dag och såg en annons för en multivitamin för hjärt-och kärlhälsa som visade ett hjärta gjort av titta gears. Bilden påminde mig om en bok som jag läste för ett tag sedan kallas The Alchemy...

Ciennas hjärta hänge

Detta hjärta hänge gjordes av Cienna, en medlem av familjen Pegasaurus.Det började som "Jag undrar om jag kan sätta Varmlimma tillsammans som en form? Skulle detta arbete mamma?"Som jag svarade "Prova det och ta reda på."Mitt vanliga s...

Para sladd

få två bitar av para nätsladden och Knut dem tillsammans omkring 16 inches långSteg 1: Få två bitar av Para sladd och Knut dem tillsammansSteg 2: Få en bit av para sladden ca 20 i långa och väva det genomSteg 3: Göra detta tills du får slut på para s...

Para sladd Celtic torc

Hur man gör en keltisk torc med para rep och tråd.Material:Tråd,16-20 fot av para sladd,Plattång med avbitare,Eld.Steg 1: Inre form strukturDen första sak att göra är att få en bit tråd som är tillräckligt lång för att löst Linda nästan hela vägen ru...

DIY para sladd penna

I detta instructible jag ska försöka att visa dig hur man gör en DIY para sladd penna som du kopplar till någon väska eller ryggsäck för enkel och snabb tillgång till en penna.Steg 1: Vad du behöverDu behöver några sax, en penna, en tändare eller vär...

Hur man gör en Para sladd nyckelring

idag, jag ska lära dig hur man gör en para sladd nyckelring (1 färg). 2 färg kommer snartSteg 1: Samla ditt material Måste paracord, en tändare, en kniv eller sax och en skärbräda (valfritt)Steg 2: Välj din färg på Paracord Det är ditt val av färg, m...

Mokume Gane silver & koppar hjärta hänge

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en silver och koppar Mokume Gane vedträ och formas till ett hängsmycke. Det är inte ett enkelt projekt, men jag gjorde mitt bästa att hålla det så enkelt och prisvärt som möjligt, bör någon blir i...

Tråd hjärta hänge

Jag försökte att tänka på en instructable för alla hjärtans dag och kom upp med detta hjärta hänge design. Det är en relativt snabb projekt som du kan göra som en gåva eller för dig själv. Material är också riktigt billigt. Det är typ av en klibbig d...

Trä hjärta hänge med inläggningar silver

detta är ett trä hjärta hänge jag gjort för min flickvän. Jag måste be om ursäkt hemsk kvaliteten på bilderna, och kanske avsaknaden av bilder på några gånger, jag fick bara min bra kamera när projektet var avslutat. Det är också min första instructa...

Två färgade para sladd armband

det är lätt att lära sig och snabbt att göraSteg 1: Vad du behöver-2 färger av para sladd-sax eller kniv-lättare-linjalenSteg 2: steg 1 ta en bit av para sladd vik det på mitten och prova det på runt handleden om det passar lägga omkring en tum och k...

Awesome hängande para sladd korg

Vänligen rösta här på PARA-CORD tävling. cool och kreativ.Steg 1: GTARING MATIRIALS 1. ta några PARA sladd (20 fot)2. SAX2. TVÅ SLINGOR AV JÄRN TRÅD.Steg 2: göra en knut i den små loop.make en annan knut i stora att hålla en fot height.make en annan...

Para sladd solglasögon

detta är en riktigt enkel och billig projektSteg 1: Vad du behöver-Solglasögon-Para sladd-Sax eller kniv-LighterSteg 2: Steg 1 Cobra väva sidorna av solglasögonOm du inte vet hur man gör cobra väva titt på min 2 färgade para sladd armband instructabl...

Wood Valentine hjärta hänge

Jag ville göra något speciellt för min valentine i år, så jag gjorde ett halsband.Du behöver:-Någon typ av virkessåg såg. Jag använde en bandsåg, men en båge såg eller ens en hand såg skulle fungera.-Sandpapper. 100-1500 grus eller bara vad du har.-A...

Solitaire hjärta hänge

alla hjärtans dag är bara runt hörnet men du behöver inte att bryta banken för att göra din älskling leende. Detta hänge är tillverkad av två nickels och en kubik zirkonium sten.För att göra det jag hamrade ut en nickel och formad till ett hjärta. Se...

Plåtburk Quilled (Filagree) hjärta hänge

jag var städning mitt hantverk område och hittade några av de Makit & Bakit styren plast kristallerna - det slag som du sätter in metallstomme och smälta i ugnen för att göra suncatchers. Jag hade också några burkar tonfisk i papperskorgen... här är...

Trä hjärta hänge med turkosa inlaga

Jag har planerat detta halsband ett tag, men jag har inte haft tid att avsluta den. Jag är på vårlovet slutligen så varsågod.Detta var en super spännande projekt att göra, och jag hoppas du kommer att njuta av den.Material:-Trä (jag använde valnöt)-B...

Lätt en färg Para sladd Cobra armband

i detta instructable jag visar hur man gör en enkel enfärgad cobra stitch överlevnads armband. Vänligen rösta för detta på bära det tävlingen!Steg 1: leveranser -para cord-lättare-sax-linjalen-klippSteg 2: Längden på Paracord behövs Behöver du normal...

Polymer Clay mosaik hjärta hänge

Hej! Detta Instructable visar hur man skapar en mosaik hjärtat av polymerlera som kan användas som ett hänge eller charm. För att se detta i video-form, klicka på videon ovan.Du behöver:-polymerlera-sax-nål eller tandpetare-ett öga pin-pincett (du ka...