Singing Pumpkins / Arduinokan börja med att säga att jag är en noob till mikrokontrollanter som Arduino. Efter att ha tittat igenom instructables ett tag såg jag sakerna den Arduinoen kunde göra. Det är när jag insåg att jag hade att få en och lära dig hela processen med programmering. Så efter att ha sagt att jag nu kommer att flytta till min första instructable bygga.

UPPDATERA! OM DU HAR UPPGRADERAT TILL ARDUINO 1.0 FUNGERAR INTE I VÅG BIBLIOTEKET!!! JAG SÖKER JUST NU EN LÖSNING PÅ DETTA. UNDER TIDEN ANVÄNDER DEN ÄLDRE VERSIONEN AV ARDUINO PROGRAMVARA ELLER OM DU KAN HJÄLPA TILL MED ATT FIXA POSTA!

Jag bestämde mig att skapa en sjungande pumpa display för Halloween. Jag fick idén från jag did't har en parallellport men jag hade en arduino, sund sköld och massor av tålamod. Jag använde låten "This is Halloween" från Nightmare Before Christmas, skrev koden och byggt en relay board. Jag kommer att gå över hur jag gjorde detta senare. Även om det tog en hel del arbete är det slutliga resultatet väl värt det! Video är postat i sista steget.

VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!

DETTA PROJEKT HANDLAR OM HÖG SPÄNNING. OM DU INTE ÄR FÖRSIKTIG KAN DU FÅ ALLVARLIGT SKADADE.
Om du inte är bekväm med den del av projektet, vänligen få någon hjälp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Singing Pumpkins Illusion DIY guide

År 2001 presenterade Disneyland Nightmare Before Christmas utarbeta holiday overlaytill deras Haunted Mansion attraktion. I avsnittet normalt med älskade byst statyerna sjunger "Grim flinande spöken", visas de med sång, animerade jack-o-lyktor s...

Singing Pumpkins, Hologram spöke ansikte & mer!

På grund av den höga volymen av förfrågningar jag får för Singing Pumpkins specialeffekt, jag gjorde en Instructable för dem här:Dekorationer som jag skapat på min byggnad innergård för Halloween med en original hologram spöke ansikte och sjunger jac...

Singing Pumpkins/parallell Port relä Box

detta Instructable visar dig hur man bygger en parallellport relä box som används för att driva en sjungande pumpa Halloween rigg. Sjungande pumpa riggen är i grunden en synkroniserad ljus och musik visar att se ut som om du har en kör av singing pum...

Animatronic Singing Pumpkins

detta var en idé ursprungligen från en vän, som jag har stötte till nästa nivå. Målet är att skapa sjunger / ta pumpor med hjälp av en Arduino och Vixen. Vi kommer att använda "generiska" serieport för att anpassa dessa två awesome resurser. Ard...

Halloween IOT Pumpkin Patch

Mål: När barn närmar sig huset kommer Pumpkin Patch till liv som ger en interaktiv miljö baserad på motion och sund upptäckt.Steg 1: Service LayerSteg 2: ArbetsflödeNär rörelse upptäcks; gör följande:Starta en ingen rörelse upptäckts timer till stäng...

Candy Monster växten

Detta projekt kom från många olika håll. En var att jag vill prova att göra något som var animatronic. För det andra, jag var redo för Halloween och letar efter något nytt att göra för Halloween. Slutligen, jag trodde att min krukväxt Zombie hand beh...

Arduino-Powered pumpa

denna Halloween projektet använder en Arduino med en rörelsesensor och en massa lysdioder för att hälsa gästerna utanför dörren.Steg 1: Programmera Arduino och koppla in den Koden för detta är baserad på ett exempel från Tom Igoe att göra saker Talk....

Interaktiva Halloween pumpa (Arduino baserat)

IDÉNEn pumpa som glöder, skakar och skriker... [video]Det är Halloween, så naturligt att vi var tvungna att ha ett projekt som.Tanken är att ha en pumpa, som känner av närvaron av en person som försöker komma till godis, och sedan använder olika "skr...

Xmas-box: Arduino/ioBridge internet kontrollerad Julljus och musik show

min xmas-box projektet består av en internet kontrollerad Julljus och musikföreställning. En julsång på begäran on-line som sedan sätta i en kö och spelas i den ordning de begärdes. Musiken sänds på en FM-station inom en radie av 300 ft från mitt hus...

Baserade Arduino Piano

Hej killar, idag gör vi en elektronisk Arduino baserade piano (E-Piano). Det är en enkel piano som spelar de grundläggande musiknoter (göra Re mig Fa så La Si). Jag har lagt till en anpassad Super Mario Bros Melody E-piano som gjordes av PrinceTronic...

IPAD kontrollerade jul stjärna lykta med arduino

Hej killar, är det nästan jul och vi har skapat en julstjärna som kan styras med din mobila enhet. Ljuseffekter på julstjärna kan aktiveras av din mobila enhet, kan du styra mängden cykler lysdioderna blinka på och av, stop belysning på din vilja och...

Programmera din Arduino med en Android-enhet via Bluetooth

Hej världen, i detta Instructable jag vill visa dig, hur du programmerar din Arduino Uno med din Android-enhet via Bluetooth. Det är mycket enkelt och så billig. Det ger oss också möjlighet att programmera vårt Arduino där allt vi vill över trådlöst...

Android och Arduino SMS-baserade Home Automation

Nyligen fick jag en relativt billig Kvadranten Band GSM/GPRS-modul för att spela med. Det är en SIM800L modul, och kommunicerar med alla micro via en seriell port. Det kom med en panel mount antenn.Jag beslutade att bygga ett enkelt SMS Controller sy...

Arduino temperaturreglerade Fan

Jag och några medlemmar har beslutat att för sommaren, skulle det vara fördelaktigt att skapa en fläkt som tänds vid 70 grader Fahrenheit och fortsätter att öka i intensitet med värmen. Så det är vad vi gjorde. :)Steg 1: Gears Det första vi laser skä...

Sable 2015 CNC + Arduino + GRBL = LunchBox CNC

Detta är min 2: a Instructable och min 2nd Arduino powered CNC, den här gången jag upp svårighetsgraden genom att besluta att göra en själv innehöll CNC enhet av design min egen elektronik kapslingar och placeringar.Stegen i detta Instructable är mer...

Arduino kontrollerade Beehive Fumigator / Air Freshener

Inom det relativa kaoset av mina inhemska arrangemang har jag en liten oas i perfekt ordning. En sak som jag kan kalla "organiserade" och "fullt fungerande". En sak jag kan röra och vet att det är tillförlitliga och färdiga för åtgärde...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

Arduino 7-Seg Display Clock

Detta är en Auduino klocka gjorde med Sunfounder kit. Detta är en riktigt cool projekt och lätt att göra!Steg 1: material Endast 9 material krävs för montering av arduino powered klockanSkärbrädaSladdarUSB-kabelTråd-kontakterCardstock boxSju segment...