Spetsar Baby pannband med filt blommajag gjorde dessa för en vän som sa att hon ville ha mindre begränsande pannband för sin flicka. De är super lätt att göra, och de kostar mycket lite, plus du kan göra dem någon färg som du vill.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Klädde med filt blomma pannband

filt är en av mina favorit material och vilken tjej gillar inte tillbehör.Om du vill se mer av mina skapelser besök: lapapeleria.etsy.comDetta instructable är för en enkel filt blomma pannband. Jag använder mina tre favoritfärger och kombinera dem me...

Klädde med filt blomma gåva korthållaren

det är svårt att slå praktiskt i att ge ett presentkort. Men du behöver inte Linda in dem i generiska kuvert från butiken. Klä upp vanligt presentkort med dessa snabbt och enkelt filt blomma gåva kortinnehavare!Du behöver:Kände scraps (olika färger)D...

Repurposed Baby pannband med Bowtie (eller Baby Bandana?!)-ingen sy!

Det finns ett antal DIY instruktioner online om att göra pannband för spädbarn. Detta instructable bygger bort en som jag hittade på Pinterest (här en länk till den ursprungliga referensen, besök det att följa steg #1-8 innan bågen). Anledningen till...

Klädde med filt blomma brosch handledning

för mindre än $10, jag gjorde tre stift, att göra detta projekt bra för gåva att ge!Vad du kommer att behöva göra en stor (ca 4,5") pin:1/8 av en gård av 30" ull filtRak stiftSaxPIN tillbaka2.8 cm pin tillbakaSynålTråd i matchande färg för ullLi...

Klädde med filt blomma Ring

Behöver du en matchande tillbehör till din outfit? Detta projekt är perfekt för dig, och det är verkligen lätt.Steg 1: Titta på VideoSteg 2: Material och verktygTyg (valfri färg)Ring BasePearl (valfritt)SaxLimpistolLimmet stickSteg 3: klipp Skär en c...

Enkla söta virkade pannband med videosjälvstudier hårstyling

Jag såg dessa pannband på en butik som säljer för $20! Jag tog en titt på dem och visste att jag var tvungen att räkna ut ett mönster för dem. Så jag satte mig ner med min virknål och experimenterade tills jag kom upp med detta mönster. Detta är ett...

Klädde med filt korg

Instructable för en filt korg där du kan förvara dina saker i.Steg 1: leveranser LinjalenPennaVirka garnSytrådNålGemPinsSaxStanley knivFilt: 30 X 30 cm och tjocklek 2 mmSteg 2: Mätning av avstånd (Ta linjalen och placera den på filten).Mark 4 prickar...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt!

Som titeln säger, detta är förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt. Jag älskar det! Jag fick idén från omslaget till månadens Country Living, som har en filt solros kudde bedårande visas på en soffa. När jag fick tidningen...

Lätta upp halsband med filt & lysdioder!

I den här övningen kommer du att göra en vacker ljus-up halsband eller lapp med lysdioder i en parallell serie. Vi tog ett blad av vit filt och lagt blommor till det, men du kan dekorera din halsband hur du vill! Du skulle lätt kunna vända denna övni...

Virka Lego Baby Scarf (med nybörjare Tutorial)

Hej vänner!Jag älskar virkning. Som jag kom över byggsten tävlingen fick jag bara en idé att kombinera virka och lego.Här är en virkad baby scarf med lego. Jag har också gjort garntofsar att göra det vackrare. Barnen kommer att älska den. Jag minns f...

Virkade jordgubbar med glidande blomma

Material:några garn (bomull eller ull):• röd• vit• gul• grönkrok för dessa Garner (t.ex. 4 mm)stor nålfyllningSC = enda virkadec = decresing enda virkaInc = incresing enda virkaCH = kedjaHDC = halv dubbla stitchDC = dubbel stitchSL = slip stitchLämna...

Täcka belägger med metall blomma till praktiken plasmaskärning och svetsning

syftet med denna blomma är att ge erfarenhet av att använda en plasma cutter och MIG-svetsning så att fula nybörjare styckning/svetsning lägger till charmen av blomman. Sedan tränar tenderar att få oss att fokusera på vad vi inte är bra på, varför in...

Hur man gör en filt blomma pannband

Projekt gjort i mindre klar fem minuter. Perfekt för giveaways för kids party.Att titta på video Klicka härSteg 1: material-Limpistol-6 st 2" kretsar kände trasa (blomma)-2 stycken 2 x 1 1/2 kände tyg (blad)-PannbandSteg 2: Klipp ut material1. skär 6...

Plastflaska regnvatten ner röret med filter

detta är en ganska enkel, men det kan spara dig köpa en ner röret vilket skulle kosta runt £7-£8, och ett filter!Allt du behöver är 5 plast drink flaskor, vi använder den Buxton flaskor eftersom de kurvan i mitten och passa ihop riktigt bra när snitt...

2 i 1 virka Baby tossor med benvärmare

Detta projekt handlar om en 2 i 1 virka Baby tossor och benvärmare. Nu när vårt klimat blir cool, ville jag göra för min 6 månader gamla brorsdotter en söta tossor med benvärmare. Detta skulle göra henne att känna sig bekväma, varma. Det såg bra på h...

Baby samtal med en Linkit

HejDet är svårt för en baby eller barn nedan 3 år att komma ihåg 10-siffriga telefonnummer inte ens min mamma också vet inte min telefon inte... så i för att göra kallar lättare jag med bygga en Linkit enSteg 1: Komponenter som krävs Linkit enArduino...

Hur man täcker en bil sunvisors med klädde med filt

solljus och värme ruttnade tyget på mina gamla vispen sunvisors så velour skalade bort hud på en zombie, avslöjande sönderfallande skum och fiberboard under. Jag var tvungen att göra något åt detta, eftersom det var bokstavligen i mitt ansikte när ja...

Lär dig Needle Tatting med min blomma hänge

säker min mask är cool, men det är inte för nybörjare. Detta är en nybörjare projekt med needle tatting. Att göra denna enkla blomma hänge kommer att lära dig några av grunderna i needle tatting. Ingen kunskap om frivoliteter behövs, men kunskap om a...