Steampunk rakning boxmin vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fin bit av steampunk skapelser vad jag tog som en startpunkt för min design. Denna gång jag gjorde inte fotorealistiska renders, eftersom jag behövde bara några riktlinjer. Sista bilden var i mitt huvud eller faktiskt inte riktigt, det var bara några vision:)

Här du var min första hand crafted objekt (långt innan Lamina Nixie). Jag har lärt mig mycket under byggprocessen.

Här är verktygen vad jag har använt;

 • Jag använde bara den grundläggande plast UNIMAT ange (roterande maskin, router, sander, jigsaw)
 • några handverktyg
 • borr maskin
 • sandpapper
 • hobby såg
 • Basic-filer

Material:

 • några meranti trä från en lokal järnaffär
 • mässing och koppar rör/stång från lokala hobby shop
 • kopparplåt
 • svart hexagon socket GJP skruvar
 • gamla termometer, koppar skål, läderbälte från loppis
 • magnet band
 • Dollhouse mattan:)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk kabel Box & Caddy

om som jag, du har fångat den steampunk buggen, du sannolikt letat runt huset för saker att "steampunk-Patrik," utan irriterande betydande andra... Eftersom vi har renoverat vårt vardagsrum i en "antiquish" retro, ek inredning, jag har...

Steampunk Music Box

detta är en enkel steampunk speldosa som jag gjorde för en väns födelsedag. Det spelar faktiskt "Happy Birthday" när veven är aktiverad! Detta är min första steampunk projekt och jag räkna det ut när jag gick. Jag var därför inte kunna förbereda...

Steampunk sol USB-laddare

fullständiga titel för detta projekt är "Sun-Powered litium Polymer 2600 ma timmars spänning Box", men som inte skulle passa i raden titel ;-)Detta instructable inte kommer att Visa dig hur man bygger en sol laddare enhet. Jag köpte min. Men det...

Steampunk Portable Game Box for the Victorian Soul

Jag hade utformat och byggt en krets för en handhållna spel enhet för en tid sedan. I detta projekt har jag omvandlade det till en bärbar gamebox av steampunk stil. Eftersom kretsen har en realtidsklocka och kan visa rumstemperatur också, kan enheten...

Steampunked hjärta-Beat-Box

Hej allaJag förväntade mig aldrig sådant enormt intresse av mitt arbete. Men jag måste säga att jag gillar det. Denna framgång är en stor motivation för mig så jag vill visa dig anohter rolig steampunk objekt. där jag använt en av mina egna instructa...

Steampunk Box lampa

detta är min första Instructable, så jag ber om ursäkt i förväg för eventuella försummelser, stavfel, etc, etc, etc.* jag hittade faktiskt Instructables när jag började undersöka olika steampunk projekt för att snickra ihop. En av de första projekten...

Gena Rumple tre lite Steampunk svin Bento Box

Här är en tutorial som jag satte ihop till kombinerade Steampunk, sagor och mat. Även upp och ner Cherry Chocolate Pudding paj recept.Vad är en Bento låda? Det är en singel-portion avhämtning eller hem-packade måltid vanligt i japansk matlagning.Vikt...

Steampunk Ipod/lampa Box

gamla klocka box och horn från sparsamhet butik och några extrafunktioner, till ett ljus att det nog också bara för att göra ett rum bekväma, var tvungen att sätta en skugga framför den som det var till ljusa. Gjorde snabbt att se hur det skulle visa...

Bygga din egen steampunk kyckling-walker mech

jag har en lång historia av bita bort mer än jag kan tugga när det kommer till Halloween kostymer. Det är däri tradition att när mina vänner föreslog Star Wars som ett tema för kostymer i år, min första tanke var att gå som en AT-ST, 2-mans kyckling-...

Mässing Steampunk påse instruktioner

nyligen jag laddade upp några bilder på denna påse med instruktioner, men efter en del arbete, jag har kunnat förklara det bättre i detalj.Jag har varit i steampunk i några år nu och det har drivit mig att prova olika färdigheter som läder arbetande...

Billigt och lätt att göra Steampunk tangentbord

efter att ha tittat på några av de fina retro tangentbord på Datamancers webbplats och trevlig tutorial över på Steampunk Workshop, ville jag verkligen göra en själv. Tyvärr, jag saknar de verktyg/utrymme och pengar att få och skär mässing, och jag ä...

Högspänning steampunk plasma nattlampa

Baserad på den mycket detaljerade instructables av Junophor och amiral Aaron Ravensdale jag har byggt en steampunk inspirerade nattlampa. Med hjälp av en enkel smyckeskrin, några skrot mässing och koppar bitar här och där, en högspänning krets byggs...

Ingen svets steampunk kniv

detta är enkel och awesome. Jag gjorde ett svärd som ett häftigt steampunk praktiken vapen och nu jag ska göra en kniv.material:Kopparrör (valfri längd, någon bredd)Gorilla limClamptillbehör (aka loppmarknad gratis box skit)kopparrör cutterSteg 1: sk...

Hur man Steampunk Teardrop Camping släpvagn (del 2)

Detta instructable är en fortsättning på min tidigare bygga från augusti 2015 om hur att Steampunk en liten Teardrop husbil. Del 1 finns på denna länkSedan augusti förra året har jag tältade med min lilla släpvagn flera gånger. Medan på vägen, och nä...

Steampunk löparskor torktumlare: Den Rauthbauer Pedo-exsickator

Denna enhet torkar skor genom att försiktigt blåsa värms luften genom dem. Luften är pumpas in i en vintage makeup låda och värms av en 60 watts glödlampa. Därefter träder en tvillingkontakter järnrör och är utvisas genom skorna. Det finns LED-lampor...

Steampunk verktygslåda för Engineering killen

Vi har gjort detta som present för en speciell vän för 27years från tekniska skolan. Han hade tyckt om rutan trumpet vi har gjort tidigare. Vi (Çiğdem och mig) beslutat att göra honom en liknande speciell present. Vi visste att han gillar att ha fina...

Steampunk förstärkare

Steampunk har en stor estetisk kvalitet, bröt sig loss från de platta plastlådor som plågar dagens moderna elektronik. Därför bestämde jag mig att bygga en fin steampunk förstärkare att gå med på steampunk talare för mitt hemmakontor. Här är hur jag...

Steampunk Nätverkscenter

Hej allaJag är så glad att presentera min nyaste steampunk objekt efter så lång tid av frånvaro.Jag fick idén till detta projekt efter att ha sett Bird's nest av kablar bakom min nätverksutrustning.Organisera röran av kablar under (och på) mitt skriv...

Steampunk USB-kabel

jag har sett många kreativa Instructables på DIY steampunk tangentbord, möss och andra USB-enheter, men många av dessa inte inkluderar "steampunking" en viktig del av dessa enheter – USB-kabeln.Detta Instructable visar dig hur man gör en snabb,...