Super Anti Baby kabel arrangörsnabba enkla sätt att organisera kablarna på din mediacenter om bebisen beslutar som nu eftersom hon kan krypa hon borde dra ur alla kablar...

Första sakerna första.

Leveranser:
1 plast badkar 5 in/7 i/12 i (tror jag)
1 5ft körningen av kabel arrangör
3 eller så Buntband (att hålla de $% & @ kablar tillsammans)
1 kniv som är vass nog att skära plast badkaret

Åh, glömde jag nästan. En stor röra av kablar som behöver organisera

Nu när du har alla dessa varor är det dags att titta på nästa steg!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt & enkel kabel arrangör

Detta Instructable kommer att lära dig hur man skapar en snabb & effektiv kabel arrangör. Använder mestadels vardagsföremål, som i detta fall toalettrullar. Innan du börjar skapa denna kabel arrangör, se till att du har alla nödvändiga objekt / verkt...

Återvunnet PVC-kabel arrangör

Så såg jag denna kabel Hive arrangör postat på Gizmodo idag. Det verkar som en fantastisk idé, men $99 retail pris punkt verkade lite hög. Lycka till med din kicken och alla, men jag ska bygga en gratis.Lyckligtvis min vän Jared tog mig några skrot 1...

Kabel arrangör Box & hylla

kabel arrangör Box & hylla...

Gör dig själv en: kabel arrangör.

Organisera och städa upp din tabellen arbete med denna kabel arrangör gjorda med återanvändbara material att spara pengar och miljö.Steg 1: material:Röret = någon lämplig storlek röret och material. (nytt objekt föredrog.)Tyg = passande material. (mj...

Hur man gör en USB Hub kabel arrangör

jag är en total gadgetophile och nyligen kablarna runt min dator har fått lite ur. Jag har dessutom upptäckt att sex USB-portar bara räcker inte! I ett försök att minska nämnda skräp och piffa upp den gamla dator skrivbordet, har jag skapat denna vac...

Toalettpapper rulla kabel arrangör

om du kan få över det faktum att de är ganska tacky, toalettpapper rullar är ganska praktiskt att ordna kablar.En vän visade mig år sedan hur hon använder tomma tp rullar som kabel wraps. Jag har gillat dem för det eftersom jag tycker att dem är lätt...

Kabel arrangör styrelsen

Jag har massa laddare, kablar och liknande saker som jag använder regelbundet. Jag vill inte lagra dem i en låda, eftersom jag behöver en snabb tillgång till alla objekt, jag vill inte söka efter den och jag vill sätta tillbaka mycket snabbt. Så hitt...

Octopus kabel arrangören

Som trä djur-formad skrivbord leksaker verkar vara i ropet dessa dagar, trodde jag jag skulle göra något att hålla kablarna på mitt skrivbord organiserat. Varje dag finns hörlurar, laddning kablar för min telefon och olika tabletter avslutande över m...

Super speciell Baby Quilt

ibland riktigt bra människor har barn. När de gör, kan du ge dem köpta presenter, eller göra något riktigt speciellt bara för deras lilla bunt av söt.Steg 1: Behöver du... 36 "x 45" bit tunt eller linne (eller vilket tyg du vill använda)36 "...

Super Secret Baby tillbaka revben!

Tja, inte en hemlighet längre! Min far fick receptet via en klient som han arbetade med på ett konvent i tidigt 90-tal. Det har blivit tradition att laga dessa för födelsedagar och högtider i min familj. Jag har provtas många revben från runt om i la...

Cablebone (överflödig kabel arrangören)

det finns mycket få saker i livet som får rätt under min hud, triping över kablar är en av dem. Jag tror jag kanske har sett en produkt som denna någonstans - inte säker, inspriation är mor till uppfinning och dessa är ganska lätt att göra.Sak: 771HC...

Att göra spiral tråd wrap rör för kabel organisera

Hej där!Om du har något slutade i ditt badrum som lagrades i en flaska med en push dispenser som det på bilden, det innebär att du har några gratis fina delar för dina projekt!Detta är min första instructable och det är mycket enkelt! Allt du behöver...

Enkel MIDI i kabel

hur man gör en SUPER enkel MIDI kabel för att skicka data till din joystick / MIDI-port.Jag hade en M-Audio USB-uno, som fungerade bra på mitt ghetto tangentbord, men på min nyare setup, det ständigt skulle dumpa sopor anteckningar. Snarare än gå spe...

Enkla Office Supply kabel Organizer och hållare

varje skrivbord på mitt kontor har vid minst 3 monitorer ett tangentbord och en mus. Varje bildskärm har 2 kablar till det (en kraft en för signal) och de flesta av oss det killar också har många USB-kablar kör över också. Med ett par bitar av typisk...

Kreditkort arrangör/Kabeldike

återvinna en gamla kreditkort/lagra kort i en praktisk kabel arrangör!Detta kommer att förhindra att kablarna på din stereo/beräkna fallande när frånkopplad och minimerar trassel.Besök http://www.creatrope.com/blog/make/card-cable-organizer/ för likn...

Automatiska hemliga biblioteksdörren

Jag har alltid velat ha en hemlig bokhylla dörr. Vem skulle inte? Så när jag slutade min vinden, jag hade chansen att bygga en egen bokhylla dörr som öppnas och stängs genom att skjuta in ett utrymme bakom väggen, avslöjar mitt hemmakontor.Men jag vi...

Konvertera en ATX Power Supply till en vanlig DC strömförsörjning!

A DC strömförsörjning kan vara svårt att hitta och dyrt. Med funktioner som är mer eller mindre hit eller miss för vad du behöver.I detta Instructable kommer jag visa dig hur du omvandlar en dator strömförsörjning till en vanlig DC strömförsörjning m...

Iron Man inspirerad Repulsor Beam Blaster V1.0

Homebrew repulsor beam blaster som har utformats för att producera extremt intensiv explosion av ljus som kan användas för att avvärja din Inspector archnemesis, flickvän, fru och husdjur katt: PCoincidentally för några dagar sedan (13 juli) är den "...

5 Lifehacks med modellering lera

Makeing 5 life hacks med modellering lera, smartphone stötfångare, smartphone innehavaren, kabel arrangör, web cam innehavaren och USB-stand.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på macobt projekt:http://ww...