Tranbär mandel Biscottidessa är mer av en biscotti-formade cookie än din traditionella biscotti. Full av torkade tranbär, mandel och hackad vanilj chips, de gör en mycket festlig gåva för semester.

Traditionella biscotti är bakat i loggar, skivad och bakat igen tills de är hårda, krispigt och perfekt för dunking i kaffe, te eller varm choklad. Jag föredrar mina biscotti mer som en vanlig cookie, så jag klippte bara andra bakning tid vägen ner så de är fortfarande mjukt, segt och--enligt min mening--ätliga på egen hand!

De är inte som mycket mer arbete än vanliga cookies, men de gör en mycket vacker presentation och de smakar underbart!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nybörjare tranbär mandel Biscotti

Biscotti är läckra, krispiga kakor, perfekt för doppning i koppar kaffe och te. Du kan ofta hitta dem i kaféer, där de är jätte storlek och doppade eller fuktad i choklad. Men de är förvånansvärt lätt att göra själv!Jag kallar detta recept nybörjare...

Choklad-doppade apelsin mandel Biscotti

Överdragschoklad har oftast minst 35% kakao fett (fasta ämnen?), vilket därför recept ofta kräver det när de vill ha en glänsande beläggning (Tänk handgjorda chokladpraliner och glansigt ganaches). Jag råkar ha en påse Callebut ("finaste belgisk chok...

Tranbär & pistage Biscotti

översållad med röda tranbär och gröna pistaschmandlar, full av semester doften av kardemumma med en skarp kick av orange, dessa säsongsbetonade biscotti är perfekt med en morgon kaffe, middagstid te eller efter middag hämta mig.En biscotto är en ital...

Choklad Macaroon soppa med mandel Biscotti krutonger (Vegan)

Dessert soppor är mer ofta fruktig, sommaren typer rätter, men jag ville göra som skulle vara mer lämpligt för en vansinnigt kallt och mörkt februari kväll. Rättvis varning, detta är super rik, men om du gillar choklad och kokos, detta är i grunden e...

HOLIDAY BISCOTTIS

choklad mandel BiscottiIngredienser:1 låda Duncan Hines mjölkchoklad kaka Mix1 ägg ¼ kopp smör1 tsk vanilj1 tsk kanel1/3 kopp slivered mandelI en skål, kombinera kaka mix, ägg, smör, vanilj och kanel. Vispa på låg hastighet tills blandningen är smul...

Fantastiskt lätt hemgjord Granola

före Värm ugnen till 250 grader.Ingredienser:3 C. snabb havre1/2 C. kokos sötade flingor1/8 C. brunt socker1/2 C. lönnsirap1/4 C. olivolja1/2 C. torkade tranbär1/2 C. skivade mandlarJag gillar detta recept eftersom det inte kräver honung (min mamma ä...

Mörk choklad-omfattas Pretzels

Jag hade ett sug i kväll för choklad. Och kolhydrater. Jag tittade runt mitt kök och såg några överblivna härdat couverature choklad från när jag gjorde choklad-doppade apelsin mandel biscotti (se vänners kompatibla här). (Biscotti skulle ha uppfyllt...

Hur man gör en ost boll + min favorit recept - Bacon Pecan och Cranberry Almond

jag inte växa upp med en tradition av att ha en ost boll under semester men jag köpte ett för flera år sedan och såldes omedelbart. De är så bra! Jag vet inte vad det handlar om dem, men de är lätt en av mina favorit aptitretare. Jag köpa inte längre...

5 minut vit choklad kola

så detta recept kom om, tro det eller ej, eftersom jag hittade några riktigt söta burkar på dollar store och jag ville att fylla dem med något att ge människor julklappar. Jag kommer att fylla några med badsalt och några med fudge. Yum, jag tänkte ba...

Mandel smör och tranbär cookies (GF, LF, EF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man1. börja med att placera mandel smör i en skål med linfrön och vattnet och vispa...

Mandel bröd (judiska biscotti)

det är min mor och hennes vän tradition att muta mig med mandel bröd, och boy fungerar det varje gång. Denna behandling, den judiska versionen av biscotti, får mig att göra allt från samtal hem oftare eller ens göra utflykter i Amish-land för ett bes...

Tranbär och PISTAGE BISCOTTI

DELICIOUS med kaffe, te eller vin...Steg 1: ingredienser 2 koppar mjöl1 dl strösocker2 tsk bakpulver1/2 kopp sött smör2 stora ägg1/2 tsk salt1 tsk vanilj1 tsk anis utdrag2 tsk rivet citronskal2 paket citron socker1/2 dl torkade tranbärpistagenötter 1...

Någon smak Biscotti

Biscotti är en typ av hård italienska cookie brukar serveras dunked i kaffe. De är ganska enkla att göra men kommer verkligen imponera på dina gäster.Steg 1: ingredienser1/3 C smör1/2 C-socker3 ägg1 tsk vanilj1 tsk smakrik vätska2 tsk Citrus Zest3 C...

Biscotti (italienska cookie)

Detta är bra italienska behandling! Gott med kaffe eller te! Barn älskar dem doppad i mjölk!Detta recept var vidare till mig i 1970.Detta är en stapelvara i mitt hem. När någon kommer hem till oss, lämnar de alltid med en plastpåse av Biscotti!Steg 1...

Biscotti varm choklad pinnar (med marshmallows!)

Ever ville det bekvämaste sättet att ha varm choklad med marshmallows och en cookie? Väl säga hejdå till varm choklad tråkiga dagar på en pinne, och välkomna i dessa Biscotti varm choklad pinnar med mini marshmallows ingår!Vad en perfekt julklapp, de...

Tranbär äpple skarpa

vår standard hösten dessert är bara om bästa någonsin och busenkelt.Steg 1: Montera frukt Fylla ett 9 x 13 pan med följande:1 påse tranbär, sköljda och plockat överäpplen, hackad, tillräckligt för att fylla pannaningefära, riven2T sockernypa salt1 ci...

Awesome lätt färska tranbärssås

Jag gjorde upp detta recept år sedan när jag försökte komma med en välsmakande socker fri tranbärssås för Thanksgiving. Det är så mumsigt jag göra det flera gånger medan de färska bären är i säsong. Det kommer ut som gelé tranbär, men med fin hela bä...

Bitterljuva choklad Bark med rökt havssalt, Rostade mandlar & torkade tranbär

detta godis bark kunde inte vara lättare att göra! Ingen anlöpning nödvändig - bara en mikrovågsugn är allt som behövs för att smälta chokladen. Eftersom det finns bara fyra ingredienser, måste du kontrollera chokladen är högsta kvalitet och torkad f...

Kanderad skal och anis biscotti

detta recept på biscotti gör en härlig mat gåva till jul och semester säsong - om du inte äter dem alla första! Dessa krispigt, två gånger bakad italienska kex smaksatt med anis och kanderad skal är verkligen lätt att göra och tar inte särskilt länge...