Tyvek tält spel väskaTyvek är bra grejer. Jag gjorde denna enkla projekt med några skrot Tyvek att se hur det fungerar med superlim innan om en större utmaning--att göra en täckmantel för min cykel (laddad med touring redskap).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids DS spel väska för under $4

Hej alla och Välkommen till min första Instructable! I detta Instructable, ska jag ge tips på hur man gör egna Altoids DS spel väska!Steg 1: material För att börja detta bygga, måste vi samla rätt material. Du bör kunna hitta allt detta i ditt hem, d...

Lära sig spela gitarr på 10 timmar!

Detta inlägg är för alla som har funderat på att plocka upp gitarren men inte har ännu. För er som inte är musiker, blir en är både roligare och enklare än du tror. Jag skriver detta inlägg i hopp om att jag kan övertyga 1 eller 2 av er att plocka up...

Hur att spela DDR!

Efter dessa enkla anvisningar du vet hur man spelar DDR. DDr är ett roligt och interaktivt spel som du kan spela på arkad eller hemma. Jag har även inkluderat några tips som hjälper dig på vägen.Steg 1: Först du behöver pengar för att spela detta spe...

Cellphone Chrome spelet

Jag hade nyligen postat samma spel som ska spelas i skrivbordet. Idag kommer jag visa dig hur man spelar detta i mobiltelefon för timepass när nätverket går nerSteg 1: Hur man spelar? Obs: Detta kan spelas endast när nätverket går annars stänga av di...

Introduktion till Seej - en 3d tryckt spelet

Vad är Seej?Seej är 3d tryckta, störta-the-fiendens-flaggan, spel som bygger på en gammal "" brädspel kallas "Armborst och katapulter". Tas direkt från Jim "Zheng3" Rodda hemsida, är Seej en öppen källkod bordsskiva för att a...

Ha kul med en miniräknare och en vän (mente för skolan, men fungerar överallt)

detta är min första instructable, så bli inte alltför förlåtande, det är bättre att lära sig från kritik än inte lära sig alls.Fortsätter, det senaste året jag befann mig i ett annat skrivbord från det jag var i året innan, och med en annan deskmate....

Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.De...

Sjöjungfrun Baby Shower

Följ detta stegvisa instructable att skapa en rolig fantastiska baby dusch.Steg 1: Planera och förberedaVet ditt tema, datum och tid.Dubbelkolla med gäst(er) ära att se till att det fungerar för dem. Planerar att göra inbjudningar eller e-vites att s...

Viktorianska spöke kostym

Detta är en kostym som jag har varit funderar över några år nu att jag hade planerat på att skapa för min man & mig själv. Som vanligt gillar vi inte att göra normen på vårt hus när det kommer till Halloween. I år mina barn ville att jag skulle gå al...

Twitch streaming från OS X med ett nVidia sköld Tablet

Efter att ha upptäckt den underbara världen av twitch.tv, bestämde jag mig att spela vissa spel jag spelat. Ställa in detta i OS X var dock knepigt. Det krävs att jag ladda ner Alpha release programvara (OBS), hacka Yosemite (soundflower) och tolerer...

Woodturning Spin toppar

Hej igen! Varje år blir min woodturning klubb toppar för ett barnsjukhus. Förra året vände vi över 3500 toppar från juli till December. I år målet är 4000 toppar. Varje helg de håller upp en thons där kanske 5-10 killar (inklusive jag själv) kommer a...

Hur man spelar piano

stegen i denna anvisning är att hjälpa dig att lära dig grunderna i att spela piano.Pianot är ett av de mest använda verktygen i musik på grund av dess mångfald och det faktum att det kan användas i så många olika musikaliska sammanhang.Steg 1: Köpa...

Steg till den perfekta Sleepover

så du är son eller dotter har bara komma till dig och frågade för en sleepover part. Som förälder, först att du vart fan tog hela den tiden vägen? Ditt barn växer! Denna insikt kan vara förvånande först men eftersom några sekunder passerar, man vänje...

Knex DS lite\DSi dockningsstation med spelet kortinnehavaren

uppdatering: 2-12-10: här kompatibel nådde 4.95 stjärnor! Jag inte kan nästan tro det, det är nästan 5 full stjärnor! Jag vill tacka er alla för röstning, verkligen uppskatta den.UPPDATERING: 11-11-10: här kompatibel nådde 4.85 stjärnor! På allvar! J...

Läder fodral med Liner från jacka ärm

Göra en läder dragsko påse med en liner från en gammal skinnjacka. Titta på videon för fullständig steg för steg instruktioner.Du behöver:SkinnjackaSaxSymaskinGängaSnöre eller bandSäkerhetsnålSteg 1: Skär hylsanHitta en gammal skinnjacka i din garder...

Interaktiv akvarium LED belysning

Hej, om du läser detta än du måste vara intresserad av att installera lysdioder inuti ditt akvarium. Nedan finner du några ganska enkla instruktioner om hur du utför en vacker, dynamiska och interaktiva titt för lampor i ditt akvarium.När jag säger "...

Make $4,75 USPS schablonbelopp kartongen

detta är min första instructable. Jag inbjuder feedback, coaching och korrigering.Min fru började äntligen sälja saker på internet. En av de stora saker som skiljer säljare fraktkostnaderna. Om vad du säljer (i vårt fall används boutique babykläder)...

Hela skärmen rullning teleprompter

jag behövde en teleprompter hjälpa mig göra bättre ser videor för min hemsida på woodblock grafik, så jag byggde den här, med inget annat än ett par bitar av skrot trä och glas, och endast fri programvara.När du spelar in video, upptäckte jag att jag...

Google kartong HMD för Tablet

Jag har velat uppleva virtual reality (VR kort) sedan jag var liten. Jag dabbled i 3D-modellering och animering och sedan vissa spel också eftersom jag blev inspirerad av 3D-spel tillbaka i dag, men det var som omkring 2000 när PS1 och sådant hade de...