Värld av tulpaner och cherrysdetta är min post för trädgård fototävling.

Här är mina bilder - mestadels av tulpaner.
Jag hade mycket roligt med att ta dessa bilder.

Tips: För att se större bilder, tryck på jag och välj stora!
Njut!

Relaterade Ämnen

Hur att medla i en stressig värld av konst och Graduate School

(en konststuderande anledning till Meditation...)Studenterna i konstskola får ofta uppdrag där de måste "tänka utanför boxen." Detta kräver lösningar av samtida verk där den underliggande innebörden, upptäckt eller uttryck av lappa ges mer värde...

IoT: Ansluter RPi, Arduino och världen!

(Om du gillar detta Instructable, glöm inte att rösta på det (ovan: högra hörnet flaggan). det konkurrerar om SAKERNAS INTERNET och sensorer tävlingar. Tack så mycket! ;-)I detta projekt kommer vi program en RPi och en Arduino, arbeta tillsammans för...

Hacka en RC bil med Arduino och Android

(Om du gillar detta Instructable, glöm inte att rösta på det (ovan: högra hörnet flaggan). det konkurrerar på ROBOTICS och sensorer tävlingar. Tack så mycket! ;-)Varje gång jag går in i en leksaksaffär och se fjärrkontroll bilar i fönstret, jag längt...

Spår-och-explodera wolf krage...

Don't worry! Det första är detta en ombyggnad av en film så det inte kommer att explodera på riktigt och det kommer inte att bäras av en riktig varg.Men det finns fursuiting som jag är ett stort fan av och min egen karaktär (fursona) är en varg och l...

Ugly jul tröja-för dig och för ditt husdjur!

Så glad att min skapelse var bland deFinalisterna... men att vinna är bara SUPER!!!Tack för din röster och stöd!Fula tröjor är överallt! Men kan vara kreativ och göra en "Super ful" tröja!I slutet av detta Instructable är en BONUS, snabb och sup...

Minecraft hus och trädgård

här är en enkel hus och trädgård i Minecraft Pocket Edition.Steg 1: Plats och byggnad Hitta en öppen överbyggnad av vatten, sedan gå ner och bygga en pelare att bygga bort av.Bygga en 10 av 10 kvadrat för basen.Förstöra din pelare.Steg 2: Hus och trä...

Kontrollera en Roomba robot med Arduino och Android

(Om du gillar detta Instructable, glöm inte att rösta på den - ovan: högra hörnet flaggan. Det tävlar på AUTOMATION tävling. Tack så mycket! ;-)Som en av robotteknik tävling 2016 vinnarna här på Instructables fick jag som pris en iRobot Roomba Create...

'B-52' Handplane

Hittills i sommar det har varit några dagar där det inte är helt surfable med en shortboard men fortfarande ser mycket inbjudande. Har nyligen försökt ute och njöt ett hand plan jag beslutat att göra en... Detta instructable syftar till att ge dig ku...

DIY betong:: Klocka

detta Instructable visar dig hur att kasta en fiberarmerad betong klocka i en melamin låda, med en skum knockout för att recess klocka händer och mekanism.Om Fiber armerad betong: CHENG D-FRC är en fiber armerad betong blandning som är idealisk för s...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Att skapa grundläggande planritningar från en arkitektonisk ritning i AutoCAD

dessa instruktioner hjälper dig att skapa tydliga och korrekta planritningar från komplicerade bygghandlingar. I dagens värld den enklare och mer koncis en ritning eller karta är, desto bättre och snabbare en person kan använda den för avsett ändamål...

Lätt filtad ull vantar

jag nyligen gjorde mig två par av tovad ull vantar. Detta är mina första par någonsin som första gången jag tovning av ull. Här är hur jag gjorde dem. Jag hoppas att detta hjälper dig att dyka in i en fantastisk värld av tovning och vänligen dela idé...

Pilen soffbord

Välkommen till denna tre legged soffbord bygga. Varför tre ben? Jo främst för att jag ville prova det, och jag var attraherad av minimalistisk estetiska. Också, den kan placeras på mycket ostadig ojämna golv och ändå sitta nivå utan gunga. Nackdelen...

Bultande hjärta godis skål med Arduino

Jag ville göra en godis skål för Bus eller godis som såg ut som en spooky hjärta slog under godis. Jag hoppas att de yngre barnen tycker det är skrämmande och inte alltför skrämmande. Jag är säker att tonåringar med ingen kostym och örngott inte blir...

Brygger egen irländsk Stout - All säd

För många är präglas vårens av blommande tulpaner och påskliljor och fågelkvitter. Medan alla som är bra och alla, kan du säga att våren är på väg i mitt hus av doften av rostat korn och tappning av en trevlig irländsk stout!Detta blir tredje våren a...

Dub Cadet: Holografiska MIDI & LED-Controller för Arduino - del 1

Jag tror holografisk musikinstrument blir vardagsmat i framtiden, visar överallt från skolor (Skolverket), hem (på skoj), till media kontor (för kreativitet), och i musik studios (för produktion). Anledningen är enkel: den holografiska musikinstrumen...

Skapa din egen elektroniska spel Kit

ursprungligen designad för Maker Faire av Grand Idea Studio, "Bygga din egen elektroniska spel Kit" är en custom-skapade kit avsett att introducera dig till en värld av elektronik och lödning. När framgångsrikt monterad, blir satsen en versionen...

Amigurumi vattning kan & blommor

jag gjorde detta för min mamma, och till stor del "bevingade det", så jag är rädd att jag inte har en riktig mönster att tala om... tulpan och ros mönster jag löst används är här. << TULIP >> << steg >> Daisy har inget mö...

WiFi Audio Receiver Aicer A900: Ändra Airplay & DLNA namn

Hej mina damer och herrar! Detta instructable erbjudanden med vissa godartade hacking av Kinesiska Wifi ljud mottagare modell A900 från "Aicer". Eftersom, så att användarna kan ändra mottagarens AirPlay och DLNA namn via webbaserade config är na...