Virka-trimmade fjäril hängandeKöpte min moster en cirkulär fjäril mobil för länge sedan, och hon har det hängt upp i sin kemtvätt och förändringar butik. Hon frågade mig om jag kunde skapa en kamrat Fönsterdekoration som det hennes butik. Du ser, butiken har en liten vrå med gardiner hängde framför Fönstren och runt att ta paus så att klienter kan prova på deras illasittande kläder för henne att fåll eller fixa. Dock vill hon något bakom vanliga gardiner framför fönstret för att liva upp sin butik.

Aaand som är där jag kommer in.: 3

Se Steg
Relaterade Ämnen

En ny Hobby/träslöjd/projekt skjul

bestämde jag mig äntligen var det dags att "bita ihop" och bygga själv en hängiven hobby byggnad som jag kämpade för att hitta en anständig utrymme att arbeta som garaget hade 2 bilar, en motorcykel, en tur på gräsklipparen, 4 frysar och diverse...

Fjäril, hur att virka det från en plastpåse

söt fjäril av plast eller vanliga garn, färdig inom en timme, inte att svårt att göra, och du kan använda den för att dekorera en många olika saker:-med en pärm eller ett järn tråd fäst vid den, kan du dekorera ditt hus eller påsk träd-Om du fixa det...

Lätt virka fjäril

Hej och Välkommen till min instructable :)Jag har en skriven mönster och även en video tutorialJag hoppas du gillar det...

Virka flickans påfågel / Vegas Showgirl dräkt

Halloween behöver inte vara kusliga eller skrämmande att vara roligt. Dess också en perfekt tid att vara vacker på ett sätt du inte kunde vara någon annan tid på året. Jag virkade denna kostym för min tre år gamla dotter eftersom hon älskar målningen...

Bygga en hängande hyllan System

Detta modulära, attraktiv och lätt konfigurerbart hylla system kan byggas nästan helt med hjälp av lättillgängliga delar och material från någon stor låda järnaffär. De låsning kragar kan hittas på nätet. Följ dessa förenklade steg och du kan bygga n...

Hängande hyllor gjord från Longboards

Detta är min första instructable, så bär med mig. Några förslag för att förbättra det är mycket välkomna.Nyligen bestämde jag mig att bli av med min gamla DVD/Media hyllorna som jag var trött på dem och de tog upp för mycket utrymme. Efter att funder...

Virka Dragon - Smaug från The Hobbit

jag är ganska exalterad över den kommande filmen The Hobbit, men det är fortfarande några månader bort. Så under tiden virkade jag min egen Smaug. Han är känd som Smaug den magnifika, Smaug Golden, Dragon Erebor, och Bilbo också kallar honom Smaug ex...

Tråd och Thread virka arrangör

Min rumskompis gillar smycken, men hennes "arrangör för det är bara en skokartong full av slumpmässiga prydnadssaker. Eftersom hon lämnar mig efter denna termin (ta en termin off - inte vara rädd för att välja bort skolan ett tag, kolleger högskolest...

Virka Applique hårtillbehör

Här har jag lagt fram några enkla hårspännen att även nybörjare crocheter kan prova. Jag älskar hur det ser ut. De är snabba, ta lite garn, och passar perfekt för craft visar. Här är 4 sådana hår klipp - leende apa, fjäril, båge och flygande kärlek f...

Hur man bygger en neopixel fjäril nattlampa med Instamorph

Detta gjordes på #BUILDNIGHT från Instructables och Instamorph på Hackerspace Charlotte den 14 April!Jag ville göra något med lysdioder inuti så inbäddade jag en bar av NEOPIXELS inuti!Kärnan i detta är en Arduino Pro mini (plockade för storlek), och...

Super enkel enda virka potten innehavare

detta söta potten innehavaren mönster är perfekt för överblivet garn. Det är så enkelt att någon början crocheter som vet hur man kedja och enda virka kan lätt följa. Det är arbetat med två slingor i taget så den färdiga produkten är extra tjock för...

Tovad ull tofflor (virka eller sticka, sedan sy)

jag såg dessa på linjen på som ett DIY projekt på www.Mommyknows.com detta är den virkade versionen av tofflor som fanns i en craft magazine http://blog.craftzine.com/craftprojects/easy_house_slippers/. Det finns också en dig rörvideoen som verkligen...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Hängande korg kolumn

Detta projekt är en utvidgning från min första Instructable (pall Planter Box) postat 2 + år sedan. Lastpall plantageägarna håller upp stora men målgång såg tråkig efter ett par år i solen. Jag bestämde mig att refinish dem med en mörkare fläck valnö...

Hängande Upcycled vin flaska Planter hyllor

Syftet med detta projekt är att göra en plantageägare av vinflaskor som kan bli avstängd från ett tak eller förhöjda struktur. Den ursprungliga motivationen för projektet var att ge en källa av färska örter i köket som inte skulle upptar värdefull mo...

Murare burk 6 ljus edison hängande lampa

Vi älskar mason burkar på mitt hus. Förutom att lagra mat, är de bra för vattenglas och bloody mary.Jag såg något på internet ett tag tillbaka där någon hade gjort en hängande ljus med mason burkar från en billig fåfänga och jag tänkte att något likn...

SLUTA att göra vägg hål medan hängande gardiner & draperier

jag gillar inte att göra hål i väggen om det inte är nödvändigt eftersom de är så påtagliga effekter.Det är typ av tröttande att lappa ihop hål och måla över dem, speciellt om du hyr.Och vem vet vilken färg färg du använt, om du någonsin kommer ihåg....

Celtic fjäril hänge

Detta är en spin-off handledning för min ängel och Demon vingarna hängande; Jag verkligen gillade min design för angel wing delen och beslutade att ansluta två av dem skulle resultera i en vacker fjäril. Således började jag uppgiften att göra vingar,...

Hampa och menyfliksområdet virka smycken

virkning hampa smycken är ett billigt och enkelt sätt eller att göra unika presenter till familj och vänner. De samma hampa smycken du ser i butikerna för $15 eller mer en göras hemma för mindre än $5.. allt du behöver är några grundläggande virka fä...