SLUTA att göra vägg hål medan hängande gardiner & draperierjag gillar inte att göra hål i väggen om det inte är nödvändigt eftersom de är så påtagliga effekter.
Det är typ av tröttande att lappa ihop hål och måla över dem, speciellt om du hyr.
Och vem vet vilken färg färg du använt, om du någonsin kommer ihåg.

Tack och lov 3 M Command remsor gjort det möjligt att förhindra vägg håltagning.
Bortsett från hängande affischer och krokar som föreslagits av 3M,
Jag kom upp med andra idéer på hur man kan hänga andra föremål såsom draperier
utan att peta hål i väggen ett par år sedan på en väns plats.

Det finns 3 olika sätt att jag kom upp med men detta instructable kommer att Visa
den anpassningsbara finns sätt och på slutet i 2 varianter.
Det är bara en fråga om att använda maskinvara och leveranser längre än vad de ursprungligen är avsedda för.
Dessa hängande metoder är avsedda för medelstora ljus gardin eller draperier.

Är att detta gjordes ett tag tillbaka, fotodokumentation är inte lika detaljerad
som min senaste arbete.
Men detta projekt är mycket enkelt och okomplicerat ändå.
Jag arbetar inte för 3M, jag denna produkt.
Hoppas på att spara några väggar genom att publicera detta. : D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sluta att vara mörkrädd

detta är ett enkelt knep för att hjälpa ett barn (eller någon) vem är rädd för mörker vid sänggåendet. Utnyttja en mycket gammal pirat teknik, kan du förbereda dig för mörker och/eller en plötslig ninja attack under en starless himmel.När jag var lit...

Sluta att förlora små dator enheter

jag har en laptop i julklapp i år tillsammans med en flash-enhet att gå med den. Det är är att jag är en collegestudent och bär min laptop och sånt i min ryggsäck. Jag blev sjuk av gräva igenom den varje gång jag behövde min blixt driva, så jag tejpa...

Sluta att förlora dina nycklar! Inne i Pocket nyckelbricka från och Logoband

Problem: Det börjar bli kallt igen och jag går en bra bit till campus, med massor av vinterutrustning på. Jag är alltid rädd jag kommer att förlora mina nycklar eftersom jag inte kan helt känner dem som jag lade dem i min ficka på min rock. Också, nä...

Sluta att stinkande sopor Bin

Nästan alla använder plastpåsar till linje sina soptunnor i den fåfänga förhoppningen att hålla dem rena.Så vad händer när påsen inte stannar helt svepte över kanten av bin och något illaluktande glider ner mellan liner och bin?Där jag bor, det tar b...

Hur att utforma och bygga en go kart.

Hej är alla detta Instructable ett samarbete mellan nio år 10 teknologer arbetar. Deras uppgift är att arbeta som ett team för att forskning, design och bygga en go kart, använda sound engineering huvudmän. Eftersom detta är ett studentprojekt ramen...

Hemgjord Lox

Efter att vara inspirerad av Alton Brown att göra en kartong kall rökare att göra bacon började jag tänka på vad jag kunde kalla rök. Ett av de första förslagen jag fick var att göra lox (Kallrökt lax).Jag har haft lox från livsmedelsbutiker, Einstei...

Pappers-mobil

Sommaren alltid får mig tänka på saker i luften---fåglar, insekter, pollen... Efter att tänka på kolibrier för ett par dagar gjorde jag en av papper. Ljusa färger och lätthet i materialet lämpar sig väl till som skildrar något nätta och nästan eteris...

Hur man gör en Tomahawk utan ett Forge

Tomahawks är enkla men effektiva hand-to-hand bekämpa vapen, fortfarande används av eliten US Army Rangers, men för en vanlig människa de kan också användas fruktbart för gården projekt som putsning lemmar eller hugga tändved ved. Här är en guide til...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

20 enkla sätt att spara - A User vänlig Guide

den bara "lätta pengar" i denna värld, för arbetarklassen människor, är de pengar du sparar. Arbetet är hårt, men spara pengar inte. Jag är visserligen lat när det gäller budgetering. Jag gillar också, spendera pengar, så det är svårt när jag ha...

Att göra en Cider Press

Att göra en cider press och apple kvarnDen första cider press jag byggde var tillbaka i mitten av 70-talet och var en klassisk fat stav stil och den första kvarnen var en 3 tums diameter trä pluggen med små naglar sticker ut en fjärdedel tum. Denna u...

Hand att göra en flygel åtgärd modell

Hej, jag gjorde en Grand piano åtgärd modell för "Gör det verkliga utmaning" och "Träbearbetning challenge".Jag har precis köpt en spanking nya 7'6 "Shigeru Kawai SK7 och tänkte att en trevlig funktion bit som det skulle vara häft...

7 vintern Life Hacks att hålla dig varm

Det kan vara svårt att hålla värmen när temperaturen utanför droppar till - 20ºF. Så här är hålla några enkla livet hacks som kan hjälpa dig lite varmare i vinter.Steg 1: Automatisera din kaffebryggare Det finns en hel del apparater som du kan automa...

En roman metod för att förhindra CFSS: kinesisk mat sås läckage

om du gillar kinesisk mat med massor av sås, har du förmodligen varit lite miffed tidigare eftersom några av prescious smak saften har trängt ut hela din soda och gratis servetter. medan soda kan bli slickade ren, är såsen instängd i den servett fina...

Att göra egna latex halloween masker på en budget

Som varje nördiga Halloween kärleksfull tönt ute jag gillar showen Tekning, och jag var som jag så kan göra det. Dåliga delen är deras tillförsel kan köra in i tusentals dollar. Jag ska visa dig ett ekonomiskt sätt att starta i hobby.Steg 1: Låter få...

17 enkla sätt att organisera ditt kök

Med lust att börja spring-cleaning på väg, denna månad vi firar alla genius idéer som Sugru gemenskapen har haft för att göra mest av våra utrymmen.Köket är ett bra ställe att börja - rensa själv lite extra utrymme och har allt du behöver till hands...

Att föra utsidan med konstgräs

Har du någonsin önskat att gå ut och känna gräset under fötterna men det är kallt, regnar, eller bara för varmt?Ja är detta Instructable för dig!Vi kommer att få utsidan i. Gräs/konstgräs används i många utomhus livsrum och sportanläggningar. Efter a...

Att undvika kamera buller signaturer

om du tar tillräckligt många bilder med din digitalkamera, de kan alla jämföra tillsammans och en unik signatur kan fastställas. Detta innebär att även när du tror att du publicera ett foto anonymt till internet, du faktiskt ger ledtrådar till regeri...

10 sätt att förändra ditt medvetande utan droger

Jag är vanligtvis inte en för förändrade medvetandetillstånd. Jag gör inte droger. Jag har aldrig varit berusad. I själva verket var den enda gången jag kan påstå sig ha varit syntetiskt höga när, mot min vilja, jag injicerades med Fentanyl stunder i...