Vuxen Star Wars partmin man är alltid häftigt för mig, så jag använda sina födelsedagar för att visa honom hur fantastisk han är, i gengäld. Han är en Star Wars mutter och alltid har varit, så jag ville göra sin födelsedag minnesvärd sista November.

Sammanfattningsvis gjorde jag detta:

Kastade en överraskningsfest, bjudit in sina nörd vänner och de utbildade som Jedis.
Beordrade honom en anpassad Jedi dräkt.
Särskild planering Detaljer för händelsen.
Formas en vuxen part från barnets parti.
Gjorde massor av nördar glad, speciellt min.
Dessutom ingår - Star Wars Cheesecake (Pimp Stormtrooper Cheesecake)
Williams Sonoma Star Wars Cookies
:)
--------------------------------------

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Star Wars Lightsaber part gynnar

Fredag, vaknar kraften som. Med avsnitt VII av Star Wars saga premiär på biograferna 18 kunde inte teamet på Grossistpartier parti vara mer spännande! För att fira denna kommande storfilm, laget har skapat ett DIY projekt som gör att du kan göra din...

AT-ATrinket - en Star Wars prydnadssak låda

uppdatering: detta projekt deltar i fandom tävlingen. Om Enjoy, glöm inte att ge din röst!Projektet föddes ur beundran för Star Wars universum och fordon skapad för filmer. Kejserliga vandrare är fantastiska maskiner, och AT-AT det främsta exemplet i...

AT-STand - en Star Wars pennhållare

uppdatering: detta projekt deltar i fandom tävlingen. Om Enjoy, glöm inte att ge din röst!uppdatering 2: lagt till pdf-versionen av ritningarna.Fortsätter vår rundtur i Star Wars universum, vill jag presentera ännu en av mina leksaker. AT-stativet är...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

Star Wars Han Solo bälteshölster pistol

här är ett enkelt och billigt sätt att göra en awesome Han Solo pistol hölster. Min fästman och jag kommer att vara Leia och Han för Halloween och hans dräkt skulle inte vara komplett utan signatur Han Solo pistol hölster. Jag är ett stort Star Wars...

DIY Star Wars lasersvärd

Hej mina interstellära Benji Pups krigare!Idag har vi en rolig och enkel DIY projekt för er alla! Gör din egen Star Wars lightsaber på bara ett par minuter och skapa awesome galaktiska slagsmål med din actionfigurer!Allt du behöver är en lim pistol p...

Grooms män manschettknapp och slips gåva som. (star wars tema)

Jag är gifta och jag och min fästman är massiva Star Wars fans så vi ville inkludera det i vårt bröllop men inte galen och har ett tema bröllop, så vi är även lite tips av star wars in i våra dagar.ett sätt vi är även det är genom de gåvor som vi ger...

Fullskalig mouse droid från star wars

Jag älskar star wars och har alltid älskat bygga saker från filmen franchise. Jag har min egen Stormtrooper armour, efter att ha besökt en star wars dag på vår lokala science center bestämde jag mig för jag ville göra en Droid från filmen.R2D2 var mi...

Star Wars Tie Fighter Playhouse

Jag designade och byggde de externa element för denna lekstuga med ett team från Orchard leverera hårdvara. Detta är vårt inträde i en rolig konkurrens med andra lokala företag att samla in pengar för Habitat for Humanity. Det hålls årligen på San Jo...

Star wars möta cupcakes

Star wars cupcakesPerfekta parti kakor eller gåva för alla Star wars fan! Super enkelt.Du behöver: Tools - ett litet rullande pin, circle cutter, rakt kantade modellering verktyg boll slutade modellering verktyg, liten torr paint pensel (för att håll...

Star Wars Lightsaber

Detta instructable om hur man bygger en STAR WARS LIGHTSABER med saker du hittar hemmaObservera: sharp redskap används vänligen kontakta och vuxen om hjälpMed hjälp av detta instructable du avstå från alla skadeståndsansvaretSteg 1: grejer du behöver...

Star Wars emblem klipp ut

Detta är en star wars emblem som kan läggas på alltObservera: Detta instructable använder vassa redskap behaga har en vuxen som hjälper digmed hjälp av detta instructable du avsäger sig allt ansvarDetta kan målas på någotSteg 1: Objekt som krävs1. Ex...

Baby Star Wars mobil maskin

min fru gjorde flera amigirumi Star Wars karaktärer för en mobil för vår snart-att-vara-born sonson. Prinsessan Leia, Yoda, R2D2 och Chewbacca, med Millenium Falcon som centrum bit. Mitt jobb var att montera mobilen. Därför, förutom amigirumi, använd...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

Star Wars Cross Stitch: Droid tossor

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med den BB-8, R2-D2 och C-3PO från Star Wars. Tossor anskaffades från Jo-Ann tyg. Designen kan också göras på en vanlig platt trasa.Steg 1: materialFärger (standard floss färgnummer)** BB-8 **Kroppen - 762...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

C3PO från Star Wars

alla älskar filmen Star Wars och minns alla de viktigaste karaktärerna från filmen. En av mina favorit karaktärer i filmen var C3PO. Den intelligent robot som Anakin Skywalker. Jag honom under 123 Design och försökte replikera honom. Det finns bilder...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...