100W LED toshiba projektor mod [Pia]Vänligen observera att detta är min första instructable och att projektet fortfarande är Pia.
Min projektor är en toshiba TLP-T521 och jag vill konvertera den till en led ljuskälla.
Jag har kommer alla delar och jag väntar fortfarande för vissa att anlända, jag kommer att uppdatera detta med nya steg när jag får delarna.
Hittills har jag lyckats förbifartsleden lampa check och köra min LED med boost omvandlare men det hade problem. Bilden var till dim LED flimmer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Projektor, 100W LED, vattenkylning, fläkt + Misc omarbeta

Först och främst, alla vanliga uppgifter, att hålla det kort, om du inte har den blekaste aning om vad du arbetar med (hög spänning och liknande), stop och läsa. Om du fortfarande är osäker be om hjälp, om trenden fortsätter och du är fortfarande för...

Min 100W LED ficklampa Version.

Jag bestämde mig att bygga 2 100W LED ficklampor efter att ha sett detta:https://www.youtube.com/watch?v=c--5c3Egv4EEftersom jag fotografering som hobby, trodde jag de skulle vara ganska bra. Jag bygger även datorer för personligt bruk, så hade en ma...

100W LED

Detta är demonstrationen som driver 100W/34V LED från 12V strömförsörjning.Det finns 5 delar1, 12V / 7.4Ah UPS slutet bly-syra batteri2, DC-DC omvandlare intensifiera [12v till 34V uppsving omvandlare]http://www.ebay.com3, ständigt aktuell drivrutin...

100W LED ficklampa

Under vår urbexing är ljus viktigt, vi beslutat att göra en, men ultra starkt ljus. Ljuskällan är en LED utsläppare 100 W, som körs på 32-34 V.Makt kan levereras på olika sätt, genom en AC-DC 18 V adapter, batteri eller ett DIY batteri av 11,1 V, som...

100W LED ljusna setup

På denna sida vill jag visa dig min grundinställning och dela erfarenheter med en 100W LED-chip. Du kan få flera färger/våglängder online. Men mitt projekt fokuserar på en speciell typ av dessa marker, som avger ljus i den så kallade PAR-intervall, s...

500W Halogen fungerar ljus till 100W LED arbeta ljus DIY konvertering (9000 lumen)

har du någonsin bränt dig själv med en flammande heta halogenlampa arbete? Eller smält saker som kom i kontakt med ljuset? Har du skadat bräckliga halogenlampa genom att av misstag slå det över?Så, kommer du definitivt gillar att ha en lysdiod arbete...

LED Steampunk Goggle Mod

detta är min guide om hur man gör LED lyser steampunk glasögon kan komma igång.Steg 1: Material och verktygMaterial:Svetsglasögon2 hög ljusstyrka lysdioderWireBatteri (CR2032 3V litium)SwitcharKapsylVerktyg:KnivVarmt lim pistolSteg 2: Cap Layout Förs...

Hemgjord 100W LED ficklampa

Detta är en enkel DC krets för en 100 Watts LED marker. Du kan använda det e.g. i en ficklampa. Maximal ljusstyrka kommer att vara i spänna av 9000-10000 Lumen! Du kommer att få alla saker du behöver för detta bygga online, t.ex. från kinesiska onlin...

DIY: 100W LED ficklampa monterad i PVC-rör

I den här videon kommer jag att göra super ljusa 100W LED ficklampa i PVC pipe bostäder.Huvudsakliga delar köpte från ebay. Du kan enkelt hitta dem genom att skriva denna text på ebay söka låda:-100W COB LED chip;-100W LED reflektor, objektiv, lins f...

DIY LED mini-projektor för belysning modeller

hur man bygger en mini LED-projektor som 5mm och gör en ljusshow på en modellKommentera construire FN mini projecteur à LED 5mm et faire un skådespel de lumière sur une maquetteMateriel:Tube électrique PVC diamètre 16 mm elektriska PVC conduit-rör 16...

100W LED ficklampa Flash Light - design/3D utskrift

Jag kom först över begreppet att en mycket kraftfulla ficklampan (eller blixtljus för våra amerikanska kusiner) från en YouTuber Matt aka DIY roliga grejer. Han ämnat åter en CPU-kylare och en anpassad aluminiumram att göra en vansinnigt kraftfulla h...

8000 lumen LED Dewalt ficklampa mod

Denna instrucable visar dig hur du ändrar en Dewalt 18v sladdlösa glödljus. Ändringen innebär att lägga till en 18V till step-up 35V dc/dc-omvandlare och en 8000 lumen LED.Steg 1: materialVerktygDrillDremel med skärverktyg - kolla in min hemgjorda al...

Quick & smutsiga 100W Led ficklampa

Här är min version av den kraftfulla ledde flash, när du har alla delar kan man bygga i 1-2 timmar...Steg 1: Produktstruktur -En 100W ledde chip (32V 3A)-Objektiv, reflekterande cup och ram för led chip-DC DC öka 12V till 32V, konstant aktuella och k...

LED TV ljus Mod

detta är en instructable att visa hur man sätta LED bakgrunden ljus bakom dig TV eller datorskärm. Jag använder ljusa blå lysdioder bakom min Samsung 32-tums TV. Den häftigaste delen med denna mod är att du inte behöver några batterier eller en switc...

Pro LED fläkt Mod

i detta instructable jag visar hur man gör LED fläkt med reedbrytare och magneter.Steg 1: Steg 1: vad du behöver Behöver du:Ett fanReedbrytareSwitch9 volts batteri och hållareWireLED stripsMagneterVerktyg:Lödkolv och lödLimpistol och limSteg 2: Steg...

LED super nintendo mod

Denna handledning vägleder dig om hur man kan byta ut det gamla Matt röd LED från SNES systemet för en ljus mer levande LED av ditt val att bättre njuta av ditt spelsystem.Steg 1: Du behöver en 5mm LED valfri färg Först måste följandevalfri färg 5mm...

Blå LED bil Radio Mod

projekt för att ändra bakgrundsbelysningen på en bilradio att använda blå lysdioder. Jag början har skrev och postat detta på min blogg och finns på:http://www.yorkspace.com/2006/02/35Radion är Delco AM/FM/CD modell som medverkat i många GM modeller...

En Xbox Controller LED-färg Mod (ingen LÖDNING)

Ändra färg på den Xbox en handkontrollens Guide-knapp utan lödning.Steg 1: material1.1 samla materialet du behöver-Torx säkerhet T8-Torx T6-Super lim-X-Acto kniv-Tunn färgad plast (jag använde en Walmart spannmål påse)-ControllerSteg 2: Ta isär (ta b...

LED-projektor som multimedia

Förra året såg jag den instructable av newtonn2 om hans DIY projektor, detta förbryllad mig att bygga min egen projektor. Medan jag letade efter alla delar på hans lista, hade jag turen att hitta en billig begagnad projektor med en trasig lampa i en...