10W RGB färg bleknar kinesiska Lanternmin snart 13 år gamla son är skall en andra gradens svarta bälte i Tae Kwon Do och älskar alla saker asiatiska. Således var hans 13: e födelsedagsfest avsedd för ett asiatiskt tema. Min fru hade de flesta av dekorationer omfattas men att vara den LED freak som jag är, jag sa till henne hade jag en idé... Som får normalt en rynka pannan. I detta fall var hon intresserad av! Jag hade också nyligen köpt några 10W RGB plattan utsläppskälla lysdioder från Deal Extreme som jag hade chomping på lite att använda i något. Således föddes RGB-färgen bleknar kinesiska Lantern. Allt jag behövde göra var lista ut hur man värme sink LED, kör den med dess märkström ordentligt, göra det färg tona och montera den så jag kunde lysa upp lyktan. Här är hur jag gjorde det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

10W RGB LED-ljus målning multiverktyg

Måla med ljus eller 'Ljus målning' använder ljus där en traditionell målare skulle använda färg, så i ljus målning i stället för en traditionell pensel konstnären använder en ljuskälla. bara om någon ljuskälla kan användas som ett ljus målning verkty...

Kinesiska Lantern pumpor

jag älskar hösten, och Halloween är definitivt upp där som en av min favorit semester! Jag ville få en massa pumpor att inreda min lägenhet, men att vara en stadstjej, jag inte har en bil och inte älskar tanken på att släpa hem 25 pounds av pumpa.Vad...

Kinesiska Lantern blommor och sälg kvistar

Jag älskar kinesiska lantern blommor. De är en utmärkt faller accent blomma utan att vara alltför prålig eller påträngande. Och de är otroligt lätt att göra slut på papper, eftersom de redan ser ut som de är gjorda av papper. Jag ihop dem med en Supe...

Kinesiska Lantern Quilt

denna quilt gjordes för min son att använda vid college på en extra lång dubbelsäng. Kinesiska Lantern mönstret var gjort använda Bargello teknik/mönster noterade en bok (sorry, jag inte kunde hitta boken namnet).Utrustning:• Topp: tyg i 3 färger för...

Kinesiska lantern

i Holland har vi en tradition av att göra kinesiska lyktor för många tillfällen, Sint Maarten, Halloween och drottningens dag. Vi kallar dem "lampionnen". När det är mörkt gå barn i en procession som visar deras hantverk. När jag var ung bar vi...

LED kinesiska lantern

detta är en kinesisk lykta i grunden gjord av en nyckelring röd lysdiod och en röd uppblåsbar boll.Det är något magiskt som bolldragningen.Detta är min nio-åriga dotters projekt--det var hennes idé, och hon gjorde allt arbete förutom att jag föreslog...

Melon Lantern aka kinesiska Lantern

jag hade denna stora idé att göra en sommar melon lykta, efter lite forskning fann jag att inte jag är det enda snillet där ute. Detta är min steg för steg erfarenhet med en dragning på traditionella kinesiska Melon lyktan.Steg 1: leveranser Supply L...

Kedjad humör-ljus med hjälp av hög effekt RGB lysdioder

jag har startet projektet mer än ett år sedan och arbetar på den på och av sedan dess. Nu är det äntligen gjort.Målet var att ha en snygg humör-ljus för mitt vardagsrum, inspirerad av en standard belysning konsol en vän hade en gång (med färgade lamp...

RGB LED Mood taklampa med hackad IR-fjärrkontroll

detta instructable dokument utformning och konstruktion av en gigantisk RGB LED taklampa, kontrolleras av en hacka GE fjärrkontroll.Efter att bygga ett par mindre RGB lampor, bestämde jag mig för jag ville se hur långt jag kunde ta konceptet. Kontrol...

ATtiny85 Mini RGB Mood Light!

jag har sett RGB humör lampor använder Arduino, PIC, och större AVR marker, men aldrig en med ATtiny85. Det är därför jag bestämde mig att göra en.Detta humör ljus är superenkel att göra och alla delar kan köpas online för ca $5,00 Totalt (inte inklu...

9 fot lång Pumpkin man

jag vill visa dig hur man gör en dekoration som är stor nog att vara en central del i din display eller bara en annan dekoration. Han är 9 fot lång och är ganska skrämmande nattetid och mycket skrämmande när du kommer nära honomHan är mycket enkel. s...

Starksprit flaska ljus

Instructables skicka våra hackerspace (The Rabbit Hole) en hel massa Dremel verktyg och utmanade oss att göra något kreativt med dem.Jag beslöt att göra lampor av sprit flaskor. Jag råkar ha alkoholproblem (tillfälle)... så sprit Tom sprit flaskor är...

Lodpasta stenciler

Nu när du har din Othermill, finns det ungefär en oodle av saker du kan bygga och skapa med det. Låt oss göra något nyttigt för erfarna kretskort designer och nybörjare lika: denna tutorial ska show dig hur man gör en löda stencil för ditt anpassade...

Billiga eleganta Halloween dekoration

Varje år jag torr kinesiska lyktor för Halloween. Jag avskurna stjälken och infoga en led natt. Ser fantastiskt utanför för Halloween. Jag placera dem runt överallt.Allt du behöver:1. kinesiska Lantern planta2. led ljus.Om du inte växa i år, titta på...

Färg förändras LED Tree

någonsin ville ha en LED tree? Ja nu kan du ha din LED träd och äta den (nej, vänta, du förmodligen inte)...Steg 1: Samla delarna Behöver du:1 x ATtiny8510 x manliga header pinsSolid kabel, 2 färgerEn massa lysdioder1 x Arduino Uno att programmera AT...

Interaktiva humör lampa

I detta Instructable, kommer att vi bygga en ljus humör lampa, med en inre klocka, mikrofon och temperaturgivare.Genom denna känsla av tid, ljud och temperatur, lampan är kan reagera genom att ändra färger / ljusstyrka som svar på dess miljö. Detta p...

Mini-USB-powered Tiffany lampa

gör du egna miniatyr tiffany lampa att lysa upp din PC-tangentbord i stil, från en pingis boll, några gamla mynt och metall slutet av en konstnärer pensel. Det är mycket lätt och ganska snabbt. Plus när du har gjort basen, du passar alla slags små la...

Interaktiva Bluetooth humör lampa

För vårt elektronik sista projekt byggde vi en interaktiv humör lampan, som bygger på ett tidigare projekt (se en version 1), men är olika i att användaren kan interagera med lampa via bluetooth! Vem behöver en potentiometer när du kan bara synkronis...

Kinesiska Lucky katt-O-Lantern

detta kommer att visa dig hur man gör din egna kinesiska Lucky katt-O-Lantern!Steg 1: Steg 1-se mönstret Först, rita ett mönster baserat på en kinesisk lycklig katt. Försöka göra det rista-stånd. Färg i de följande avsnitten kommer att lyftas med en...