Guidens personal från en jätte kåldenna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, men det är en annan historia), så jag gjorde några av Kaptinscarlets lysande trollstavar för dem. Samtidigt göra det, blev jag inspirerad att göra detta mycket större version.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en riktig guiden personal

Någon som har sett Sagan om ringen eller Hobbit trilogier har någon gång velat Gandalfs personal. Det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Det finns inget som en bra, fast guiden personal att försvara sig mot balroger, utmana mörka lords, bekämpa and...

Gandalf den grå guiden personal

på min födelsedag, jag bestämde mig för att jag ville ha en photobooth med LOTR-relaterade rekvisita för gäster att leka med. Gandalfs personal är perfekt för reenacting "Du skall inte passera!" stunder, och jag tänkte det skulle vara lätt att D...

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Maple Story Nocturne guiden personal

här är en cool guiden personal jag gjorts baserat off spelet Maple Story. Varje år gör jag mina egna kostymer och rekvisita från leveranser som ett normalt hushåll skulle ha. Förra året gjorde jag en pyramid head kostym med blodfläckar och en 7 fot l...

Guiden personal med magiska ljuseffekter

I detta Instructable ska jag visa hur jag byggt en guiden personal som lyser upp och interagerar med hjälp av en accelerometer en magnetometer och vissa magnetiska reedbrytare.Jag blev inspirerad att bygga denna personal efter att ha läst den magiska...

Sarumans guiden personal

förutom min Gandalf grå personalen, jag gjorde också en "matchande" personal för Saruman White/Many färger.Precis som Gandalfs personal, det börjar med ett ungefärligt 1" bred trä pluggen från Home Depot ($3,50), skär för att handla om huvu...

Plasma boll Wizards personal

inte har du alltid önskat att du hade en wizard's personal att förånga... öh, imponera på dina vänner med?Jag vet att jag gjorde, så jag slutligen tröttnade på som vill väl och bara upp och gjorde en. Tyvärr, jag tog inte bilder på stegen, så vissa s...

Hur man gör Gandalfs personal

för Halloween, jag förmodligen kommer som Gandalf från The Hobbit och jag har fortfarande inte personalen. Så kom jag på ett enkelt sätt att göra en realistisk Gandalf personal. Följ dessa enkla steg om hur man gör en realistisk guiden personal!Steg...

Geometriska duk konst!

Obs: Hej gott folk! Detta kommer att vara min inlämning till arkitekttävlingen. Rösta på mig om du gillar vad du ser!Folk som känner mig skulle inte beskriva mig som "konstnärliga". "Autistisk", kanske (oroa dig inte, jag är inte, mina...

DIY hund koppel system att hjälpa personer med funktionshinder

Utbildade hundar är en stor tillgång för personer med funktionshinder som behöver hjälp i deras dagliga liv. Deras hund tillåter dem att leva mer indepently. de kan tyvärr inte att göra alla åtgärder själva.Ibland finns det fortfarande hjälp som behö...

Jätte stora ballong djur

Jag kom över en blöja genie varumärke refill tub på sparsamhet butik och köpte den utan att veta varför. När jag öppnade det insåg jag att väskan var en lång slang. Jag har tillbringat lite tid att göra restaurang magi och ballong djur kopplingsförbe...

Hur man gör Waikiki och Oahu på guiden billigt (men inte Missing Out)

Välkommen till SB mönster Waikiki och Oahu på billigt pris (men inte miste) Guide.Denna guide kommer att spara dig pengar! Det är inga krusiduller guide till inte spendera mycket pengar i turist oas av Waikiki, på ön av Oahu, Hawaii, USA, samtidigt s...

Handsew en jätte fyllda mustasch!

Nu med bilder på mina medarbetare bär mustaschen på det sista steget! : DJag fick en idé när jag vaknade upp en morgon.Sedan jag gjorde en google-sökning och var upprörd att se minst två andra personer hade samma geni idé. Slutprodukterna skiljer sig...

Panel-affisch - gör din egen jätte affischer

Vi ville ha några Ultra jätte affischer runt labbet. Kostnader och begränsningar var för mycket, så vi skapade Panel affisch. En billig teknik att skapa stora, professionella affischer av någon bild som du vill med hjälp av enkla, upphöjd, papper.En...

Segla cykeln, en två person segling cykel

Hej Instuctables!Detta är berättelsen om segla cykeln, en tandem segling cykel. Byggt med begränsade resurser och tid, faktiskt fungerade ganska bra, och gav mig några idéer om hur man kan förbättra det nästa gång. Det var mycket roligt att segla, oc...

Fickformat mångfärgade eldkastare och trollkarl personal

Om ingen sagt, är eldkastare riktigt farligt. Detta är inte en instructable för barn! Detta är för utbildningsändamål och om du försöka den här du gör så på egen risk. Jag är inte ansvarig om du får ont försöker detta. Ansvaret för din säkerhet beror...

Hur man gör en jätte smörgås

Hej alla. Här kommer du lära dig hur man gör en jätte smörgås kostym. Jag vet inte alla behöver en, men jag tror att folk vill mest en. Jag byggde detta för awesome killar över på Blotta Castle. Som alltid bjuder vi in tittare att förbättra vår desig...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Rista en personal / Walking Stick

i detta Instructable, får du lära dig att skära en personal / walking stick av en nedskärning av gren. Bara så du vet, skära innebär att rista, särskilt träsnideri. Det är mer än bara strippning Barken i detta Instructable! Detta är samma metod som R...