Gandalf den grå guiden personalpå min födelsedag, jag bestämde mig för att jag ville ha en photobooth med LOTR-relaterade rekvisita för gäster att leka med. Gandalfs personal är perfekt för reenacting "Du skall inte passera!" stunder, och jag tänkte det skulle vara lätt att DIY.

Du behöver en lång trä pluggen med 1" diameter, en brun papperspåse livsmedelsbutiker, maskeringstejp, en limpistol, färg, någon form av lack/finish, tydliga förpackningstejpen, en liten LED-ljus som kommer att bo utan att du håller den och hantverk lim (Elmers eller andra lite tacky lim).

Jag köpte min pluggen på Home Depot för ca $3,50, men det bara kom i 6' längder. För att få rätt längd, hamnade jag såga av ca 10". Måste du justera för din egen längd, men jag visste det ville ha färdiga personalen att vara ungefär samma höjd som toppen av mitt huvud.

Om din pluggen har en grov yta, kan du slipa den lätt för att få en jämnare yta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en riktig guiden personal

Någon som har sett Sagan om ringen eller Hobbit trilogier har någon gång velat Gandalfs personal. Det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Det finns inget som en bra, fast guiden personal att försvara sig mot balroger, utmana mörka lords, bekämpa and...

Guiden personal med magiska ljuseffekter

I detta Instructable ska jag visa hur jag byggt en guiden personal som lyser upp och interagerar med hjälp av en accelerometer en magnetometer och vissa magnetiska reedbrytare.Jag blev inspirerad att bygga denna personal efter att ha läst den magiska...

Gandalf den grå instruktioner

I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en Gandalf den grå hatten, detta mönster kan du göra någon häxa eller guiden hatt.Jag lägger all information om mönster bitarna och vad du behöver för att hålla videon på en acceptabel längd.Material:...

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Maple Story Nocturne guiden personal

här är en cool guiden personal jag gjorts baserat off spelet Maple Story. Varje år gör jag mina egna kostymer och rekvisita från leveranser som ett normalt hushåll skulle ha. Förra året gjorde jag en pyramid head kostym med blodfläckar och en 7 fot l...

Den kompletta guiden till mat i Minecraft

Om du spelar överlevnad läge på Minecraft, ska du äta. Du har massor av alternativ när det gäller såväl kött som vegetationen. Sedan, när du har grunderna, kan du hantverk ännu fler typer av mat. Jag ska gå över dina alternativ och hur att farkosten...

Den kompletta guiden till att sätta på nya lina

Gör utanför se ut så här, eller ännu värre? Tja, medan du väntar på att smälta och gå bort varför inte få din fiskeutrustning redo för den efterlängtade våren.Detta är den kompletta guiden till att sätta på ny lina på din söta combo.Denna guide använ...

Gör varma is - den kompletta guiden

Den kompletta guiden till att göra hot ice och natrium acetat. Hur man skapa det, fixa det och använda den. Alla metoder från bakpulver och ättika till laboratoriet syntes visas.Grunden för hot ice är sodium acetate trihydrate, som är upp över sin sm...

Gandalf den grå kostym

"Jag är Gandalf och Gandalf betyder mig!"Den stora kostym som jag gjorde till Halloween i år var den bästa guiden själv, Gandalf. Min Gandalf baserades på hans beskrivning i boken Bilbo, med en liten blandning av Ian McKellen skildring, John How...

Sarumans guiden personal

förutom min Gandalf grå personalen, jag gjorde också en "matchande" personal för Saruman White/Many färger.Precis som Gandalfs personal, det börjar med ett ungefärligt 1" bred trä pluggen från Home Depot ($3,50), skär för att handla om huvu...

Guidens personal från en jätte kål

denna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, m...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Bitcoins: Den kompletta guiden

i denna handledning kommer vi att täcka allt du behöver veta om bitcoins.Handledningen som börjar med grunderna för att installera programvaran för att göra bitcoins arbete, men flyttar in till de mer avancerade delarna mycket snabbt. Efter att ha lä...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Den officiella guiden för byggande Knex boll-maskiner

Hi! Detta är ett samarbete mellan RNB, Shadowman39 och Tornado96.Detta är vår handledning om hur man gör K'nex boll-maskiner. Det täcker alla delar av att göra och designa en ball maskin, från den första skisser och idéer, hissar, till de mest avance...

Den definitiva guiden till LED accentbelysning

denna guide går över några info och tekniker för att använda LED strips som accentbelysning. LED strips är relativt billiga, RGB remsorna kan göra någon färg, och de är små och lätta att dölja. De kör också ut 12v som gör dem lätta att installera i b...

Gitarr underhåll. Den kompletta guiden

så nu när du har gått ut och köpt din första gitarr (eller femte om du är som mig) du måste veta hur man ska behålla den. Detta är en colloection av vad jag har lärt mig från min farfar, vad jag har räknat ut mig själv och vad jag sett på nätet.Steg...

Android - den kompletta guiden för att flytta installerat apps använder ADB och ändra installationsplats

Disclaimer:Jag kan inte säga om de metoder som förklarade fungerar på alla enheter, om i boubt behöver du en rotade enhet och root-åtkomst via ADB.Det finns alltid en chans det inte fungerar, så gör en backup först eftersom jag inte kommer att accept...

Den kompletta guiden NeoPixel

Neopixels är awesome kan du styra hundratals, tusentals, miljontals lampor med 3 trådar (pwr, signal, gnd). Jag skapade detta instructable att ge människor en grundläggande till komplex förståelse av hur man gör NeoPixels Rock! Jag använde den driftu...