Göra en riktig guiden personalNågon som har sett Sagan om ringen eller Hobbit trilogier har någon gång velat Gandalfs personal. Det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Det finns inget som en bra, fast guiden personal att försvara sig mot balroger, utmana mörka lords, bekämpa andra guider, decimera orcher eller även belysa jätte Dwarven caverns. Användningsområdena är oändliga, och det har blivit uppenbart för mig själv att jag var bara tvungen att ha en.

Svårigheten är att jag har tittat över hela webben, och överallt sökte efter hur man gör en som är inte bara robust, realistiska, vansinnigt cool, men också lätt att göra, och det bästa jag har hittat är hur man gör dem av papper. Papper! Gandalf skulle bli så besviken.

"FOOL A TOG!!!"

Jag ville en av trä, som skulle vara robust nog att använda en käpp, har en stor ädelsten överst, och såg verkligen cool.

Lösningen? Uppenbarligen ett påtryckningsmedel. När man tittar på bilder av guiden bemannar på internet, märkte jag något. Personalen var alltid tjockare mot toppen. Varför är det viktigt? Eftersom alla vet att en planta är alltid tjock i botten, och blir tunnare som det går. Det innebar bemannar gjordes från en stor planta, vände upp och ner, med rötter som den övre delen. (verksamheten slutet, om du förstår vad jag menar) Det var lösningen.

Jag in här i Halloween rekvisita tävling, så snälla rösta!

Disclaimer: Detta är inte menat att vara en exakt reproduktion eller ens en dålig kopia av en av Gandalfs personal. Inte bli arg om du inte gillar hur det ser ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gandalf den grå guiden personal

på min födelsedag, jag bestämde mig för att jag ville ha en photobooth med LOTR-relaterade rekvisita för gäster att leka med. Gandalfs personal är perfekt för reenacting "Du skall inte passera!" stunder, och jag tänkte det skulle vara lätt att D...

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Maple Story Nocturne guiden personal

här är en cool guiden personal jag gjorts baserat off spelet Maple Story. Varje år gör jag mina egna kostymer och rekvisita från leveranser som ett normalt hushåll skulle ha. Förra året gjorde jag en pyramid head kostym med blodfläckar och en 7 fot l...

Guiden personal med magiska ljuseffekter

I detta Instructable ska jag visa hur jag byggt en guiden personal som lyser upp och interagerar med hjälp av en accelerometer en magnetometer och vissa magnetiska reedbrytare.Jag blev inspirerad att bygga denna personal efter att ha läst den magiska...

Sarumans guiden personal

förutom min Gandalf grå personalen, jag gjorde också en "matchande" personal för Saruman White/Many färger.Precis som Gandalfs personal, det börjar med ett ungefärligt 1" bred trä pluggen från Home Depot ($3,50), skär för att handla om huvu...

Guidens personal från en jätte kål

denna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, m...

Plasma boll Wizards personal

inte har du alltid önskat att du hade en wizard's personal att förånga... öh, imponera på dina vänner med?Jag vet att jag gjorde, så jag slutligen tröttnade på som vill väl och bara upp och gjorde en. Tyvärr, jag tog inte bilder på stegen, så vissa s...

Hur man gör Gandalfs personal

för Halloween, jag förmodligen kommer som Gandalf från The Hobbit och jag har fortfarande inte personalen. Så kom jag på ett enkelt sätt att göra en realistisk Gandalf personal. Följ dessa enkla steg om hur man gör en realistisk guiden personal!Steg...

Öva brand / kontakta personal - billigt och enkelt

Hej där.Så jag ville lära sig att snurra en brand personal och/eller kontakta manipulation av en personal. Men jag ville inte investera mycket pengar tills jag visste jag skulle gilla den.Söka den internet och instructables gett många resultat på att...

Hur man rida MUNI bussen (San Francisco)

Detta en nybörjares guide till att ta MUNI buss i San Francisco.Alla tycker om linbanor när du säger "San Francisco", men i verkligheten är din bästa insats för att komma runt halvön är förmodligen mäktiga bussen.För att göra detta Instructable,...

Hela vete pizzadeg

ett ganska enkelt recept som vår familj använder ganska ofta för en trevlig vinprovning 14 tums pizzapie. Ingredienserna kan lätt dubbleras för att få två pizzor för de större sammankomster eller till parbake och frysa andra.Den tiden behövs för att...

Bygga en riktig woodworker arbetsbänk

det finns ett antal instructables på att bygga "arbetsbänkar" av olika grader av kostnad och förfining, men de flesta av dem är verkligen bara tabeller. De skulle fungera bra som craft eller församlingen tabeller, men de är inte sant woodworker...

Tim trollkarl hatten med riktig Ram horn

detta instructable dokumenterar min ta på hur man gör en realistisk Tim trollkarl hatten, som kan ses i allt-bra filmen Monty Python och den heliga Graalen. Tim är "kåt" skotsk guiden som har slumpmässigt blåser upp träd och så småningom introdu...

Bitcoins: Den kompletta guiden

i denna handledning kommer vi att täcka allt du behöver veta om bitcoins.Handledningen som börjar med grunderna för att installera programvaran för att göra bitcoins arbete, men flyttar in till de mer avancerade delarna mycket snabbt. Efter att ha lä...

Hur man gör Waikiki och Oahu på guiden billigt (men inte Missing Out)

Välkommen till SB mönster Waikiki och Oahu på billigt pris (men inte miste) Guide.Denna guide kommer att spara dig pengar! Det är inga krusiduller guide till inte spendera mycket pengar i turist oas av Waikiki, på ön av Oahu, Hawaii, USA, samtidigt s...

Finger Jell-O ägg med riktiga ägg skal

Det finns alltid utrymme för dessa härliga påsk behandlar. De flesta barnen räkna ett ägg när de knäcka skalet öppna, men bara se att utseende av glädje när barn i alla åldrar peel bort för att avslöja en stor gelatin behandla. Grown-kids gynnas till...

En inbäddad vision-system stöder vården i hemmet för konvalescent eller äldre personer

Vårt mål var att genomföra en hardware-software Visionsystem för hemvård av äldre människor eller konvalescenter.Projektet är baserat på visuell analys av personens beteende. Systemet gör det möjligt för att upptäcka hälsa eller livshotande situation...

Duck tape två personer cykel

hur man gör en två person "tandem" cykel med ingenting men två döda vanliga cyklar, två pinnar och en rulle av anka tejp!Steg 1: Vårt mål Detta är vad vi skulle vilja bygga - två gånger kraften, två gånger faran, två gånger roligt!Steg 2: levera...

Sarumans trä personal

ända sedan titta på The Lord of The Rings trilogin, har jag alltid velat äga min egen prop eller replika. Men med priser överstiger $400 dollar eller mer, äga en inte var ett alternativ. Men med mycket motivation och hårt arbete, jag äntligen besluta...