Maple Story Nocturne guiden personalhär är en cool guiden personal jag gjorts baserat off spelet Maple Story. Varje år gör jag mina egna kostymer och rekvisita från leveranser som ett normalt hushåll skulle ha. Förra året gjorde jag en pyramid head kostym med blodfläckar och en 7 fot långt svärd, också fläckade av blod. I år, jag planerar på att vara en trollkarl, men jag är inte säker på om jag har tid att göra den trollkarl kostym senast på fredag. Hur som helst, denna personal ser ganska bra, så snälla kommentar (konstruktiva kommentarer välkomnas gärna) och Betygsätt om du gillar den.

Artiklar som använts:
PVC-rör (inte säker på storleken eftersom jag spray målade det) strax under 5 fot lång.
Harry Potter Golden Snitch leksak sak som jag hittade i min garderob från år sedan. Jag tog bort vingarna för att göra en ganska bra magiska klot.
Plast knopp sak som jag också hittade i en kista fylld med gamla leksaker från när jag var 7 (länge sedan).
Röd piprensare eller någon annan färg som ser bra ut.
Kartong

Relaterade Ämnen

Gandalf den grå guiden personal

på min födelsedag, jag bestämde mig för att jag ville ha en photobooth med LOTR-relaterade rekvisita för gäster att leka med. Gandalfs personal är perfekt för reenacting "Du skall inte passera!" stunder, och jag tänkte det skulle vara lätt att D...

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Göra en riktig guiden personal

Någon som har sett Sagan om ringen eller Hobbit trilogier har någon gång velat Gandalfs personal. Det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Det finns inget som en bra, fast guiden personal att försvara sig mot balroger, utmana mörka lords, bekämpa and...

Guiden personal med magiska ljuseffekter

I detta Instructable ska jag visa hur jag byggt en guiden personal som lyser upp och interagerar med hjälp av en accelerometer en magnetometer och vissa magnetiska reedbrytare.Jag blev inspirerad att bygga denna personal efter att ha läst den magiska...

Sarumans guiden personal

förutom min Gandalf grå personalen, jag gjorde också en "matchande" personal för Saruman White/Many färger.Precis som Gandalfs personal, det börjar med ett ungefärligt 1" bred trä pluggen från Home Depot ($3,50), skär för att handla om huvu...

Guidens personal från en jätte kål

denna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, m...

Plasma boll Wizards personal

inte har du alltid önskat att du hade en wizard's personal att förånga... öh, imponera på dina vänner med?Jag vet att jag gjorde, så jag slutligen tröttnade på som vill väl och bara upp och gjorde en. Tyvärr, jag tog inte bilder på stegen, så vissa s...

Hur man gör Gandalfs personal

för Halloween, jag förmodligen kommer som Gandalf från The Hobbit och jag har fortfarande inte personalen. Så kom jag på ett enkelt sätt att göra en realistisk Gandalf personal. Följ dessa enkla steg om hur man gör en realistisk guiden personal!Steg...

Hur man spelar MapleStory med en Wiimote + Nunchuk

jag är inte ett stort fan av Maple Story, men jag har tecken. Jag har spelat det eftersom det är första Beta tester, och jag har snusnäsduk att bevisa det :)Jag har inte spelat det på ett tag men nu min fru och bästa vän vill att LAN-party, så jag vi...

Hur man gör Waikiki och Oahu på guiden billigt (men inte Missing Out)

Välkommen till SB mönster Waikiki och Oahu på billigt pris (men inte miste) Guide.Denna guide kommer att spara dig pengar! Det är inga krusiduller guide till inte spendera mycket pengar i turist oas av Waikiki, på ön av Oahu, Hawaii, USA, samtidigt s...

(Prinsessa) Jessie från Toy Story!

Min 2 år gamla har nyligen blivit besatt av Toy Story, så naturligt i år hon insisterade på att vara Jessie. Bra tänkte jag, lätt nog... men nej, min girly tjej behövde vara prinsessan Jessie! Okej, kan jag göra detta. Utmaningen accepteras!Ärligt ta...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Super Cool uppfinning Plasma personal hur till göra LOTR Gandalf personal Hand Prop för Visa HD-kvalitet

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en super cool uppfinning - Plasma personal. Personalen är liknande till Gandalf grå 's personal. Detta är på rikt...

Hades film kostym personal

Hades filmpersonalen kostym!~Lätt DIY för denna fantastiska film prop!Lyser upp och allt!Steg 1: leveranserDu behöver:En 1,5 tums av 48 tum trä pluggen (ca $4)Kråka (jag fick min från Oriental handel)Polly Plastic (formbar plast)Dollar store batterid...

Guidens monopol (Harry Potter monopol)

UPPDATERA NOVEMBER-2015Jag har lagt till filerna för alla att njuta!Pengar och styrelsen är bilder och det finns PDF-filer av kort och sådant. Du kan också hitta alla full upplösning objekt i min Dropbox dela här;https://www.Dropbox.com/sh/brrqi92ps8...

En bildskärm som ringer i en klocka varje gång en Person som stöder en Crowdfunding kampanj

När vi höll på att crowdfunded, byggde vi en Indiegogo skärm som ringde i en klocka varje gång en ny person stöd för vår kampanj och köpt en Kinoma skapa enhet. Vi vill dela med mig av detta projekt.Kinoma skapa körs en app som skrapar våra Indiegogo...

E-Z Enchanted Orb med Faux drivved personal

Skapa denna magiska Orb och personal, eller the Orb ensam.En gång på, en kort stund sedan, jag beslutade att dela dessa förtrollade klot med dig samt en drivved personal. Klot är inte bara kul att göra men magisk att titta på, de är en av ett slag, d...

Lata guidens dragsko påse

Vem gillar inte en dragsko påse för efterbehandling av en fantasy kostym som en låg nivå guiden eller bard? Något där du kan lagra din spell komponenter eller ransoner? Har stora sömnad färdigheter? Du behöver inte 'em. Jag gör en annan Instructable...

Adventure Time: Guiden kappa

jag behövde min kostym av den 20: e år, och mina ursprungliga kostym planer var långt till storhet att slutföra på en helg. Jag gick som finländare, från äventyr tid förra året, så jag tänkte jag skulle bara ge min kostym en uppdatering. Jag gillade...