1960 Ford F-100 lastbil restaureringjag nyligen avslutat det fullständigt återupprättandet av min 1960 f-100 lastbil. Det tog mig drygt tre år att slutföra (delvis eftersom jag ändå ska gå gymnasiet, så tid och medel är tight) och jag kunde inte vara lyckligare med resultatet. Jag lärde mig mycket som jag gick och gjorde alla mekaniska verk på lastbil själv. Till någon som funderar på ett stort projekt som detta, vill jag säga att jag fick mycket mer än jag någonsin förväntat. Lastbilen blåste igenom den ursprungliga budgeten på nolltid, och flera motgångar utökade tidslinjen av månader i taget, men jag skulle gärna göra det igen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ford F150 Memorial lastbil Collage (manligt hantverk)

detta foto Instructable dokument byggandet av ett collage att memorialize min första bil, en 1995 Ford F150 kärleksfullt kallad "Big Blue". Tyvärr levande genom 19 New York vintrar har tagit sin tribut på gamla blå och det är dags att sätta ut h...

Hur att reparera trasiga Ford dörr låset och kablar på Ford F-serien lastbil, E-serie Van, Ranger, utflykt, Expedition och Navigator

HejJag har varit en mekaniker i många år och jag har haft hundratals kunder kommer in min butiken klagar bruten Ford dörren kablar och lås. Vad som händer är att dörren kablarna i Ford lastbilar (F-150, F-250, F-350, Ranger) och Ford skåpbilar (F-150...

DIY spärren system retrofit

bilar tillverkade efter 2002 har en spärr (lägre ankare och binda upp för barn) system på plats från fabriken, men det finns inte någon kit som finns att eftermontera äldre bilar. Min bil, en 1960 Ford Fairlane 500, kom inte ens med säkerhetsbälten,...

Ännu mer praktiskt Tricks: Volym 5

40 ännu mer praktiskt tricks!För att se ännu mer händig tricks, kolla in resten av sagan påoch femtio händig Tricks.och 40 mer händig Tricksoch australiska händig Tricksoch Guatemalas händig Tricksoch ännu mer behändig Tricksoch praktiskt Tricks sex!...

Restaurering av en egendom försäljning hitta... En 100-årig antika bildram.

Min fru och jag fick denna 100-åriga bildramen som en gåva från vår vän, TR, från sin 50 + år gamla samling av estate försäljning fynd. Darlene blev förälskad i ramen, även om det hade skadats - att förlora mycket av de guld förgyllt sniderier längs...

Dra motorn från en 1960-talet Ford Econoline Van

har du någonsin velat äga en vacker, klassisk 1960-talet van som Ford Econoline men trodde att gas skulle vara alldeles för dyrt? Det finns en anledning de blev kallade "Econoline".De första modellerna i 1961 hade en liten motor kallas 144 ci In...

Ta bort och installera en dörr Panel på en 1993-2010 Ford Ranger lastbil

1A Auto visar dig hur du tar bort en dörr panel på 1993-2010 Ford Ranger truck modeller, och sedan antingen installera samma dörrpanelen, eller du kan ersätta det med en ny av samma instruktioner. Faktiska fordonet visas är en 2004 Ford Ranger. Inner...

Hur man byter en Power dörr lås manöverdonet på en 1999-2010 Ford Ranger lastbil

1A Auto visar hur att reparera, fastställa, ändra eller ersätta en trasig eller snäste makt dörr lås manöverdonet på 1999-2010 Ford Ranger truck modeller. Faktiska fordonet visas är en 2004 Ford Ranger. Först lär du dig hur du tar bort din befintliga...

Hur du ändrar ett däck på en 1993 Ford F150 lastbil

så du fick en punktering när du kör hem till jul. Vad gör du? Här är hur du ändra dina däck så att du kan göra det hemma i tid för att öppna presenter.Steg 1: material:-Stora Phillips skruvmejsel-Jack-Däck järn-ReservhjuletSteg 2: Hämta jack och tröt...

Reparera/byta avgassystem flänsen på katalysatorn (91 ford lastbil)

ersätta en rostig avgaser fläns anslutning på katalysator där den ansluter till grenröret. Detta kommer att spara ersätter hela katalysatorn som i denna ansökan i slutet av röret är flaired och/eller i vissa program är flänsen fläck svetsade till slu...

Lätt lastbil mods

Jag presenterar en lista enkla ändringar. Vissa är lätt, vissa kräver speciella verktyg, alla av dem har gjort mig att Le. Jag kommer inte att hålla din hand genom varje mod. Jag helt enkelt delar information och tanken så att du kan göra dem din ege...

Ford mini glovebox gitarr/ukulele

Fast i trafiken?Uttråkad med ingenstans att gå?Inget på radion?Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?Nå över och ta din Ford...

Antika brand hjälm restaurering

Återställa en vintage brand hjälm till sin ursprungliga glans. För detta, min första någonsin restaureringsprojekt, jag använde en pre-1947 Cairns & Bros Senator (aluminium) brand hjälm. Detta relativt lätt projekt använder verktyg och tekniker som k...

Lastbil solpanel

100 watt solpanel på min lastbil tak, laddar en oberoende gel-batteri i min lastbil säng för camping.Steg 1: Prep taket Jag använde skummet från solpanel förpackningen för att räkna ut placering på taket. Jag har kompensera min panel till sidan, så a...

Hur till bygga konstgjord dropplist för din lastbil Cap

Jag är i en ättikslag,Jag bor i en större amerikanska Metropol för ett tag och jag inte har min normala arbetsplats eller verktyg. Jag också vägledande en kajak resa i drygt en månad och behöver desperat för att kunna bära 2 kajaker till en lansering...

Utforma täcker belägger med metall stötfångare för min Nissan lastbil

I min första Instructable skulle jag försöka förklara hur jag gjorde facetterade stil främre stötfångare för min Nissan Terrano II (Ford Maverick) med hjälp av programvara såsom Sketchup, Rhino, Pepakura.I processen gjorde jag en pappersversion av st...

Billig cykel rack för en pickup lastbil säng

Jag ville kunna sätta min familjer cyklar i min lastbil säng utan att ha dem skvalpar runt överallt. Alla cykelställ som jag hittade var ganska dyra. Till exempel detta här är $300 med frakt. För brant för min blod tack. Jag kunde har lagt cyklar på...

Brandman lastbil målning

och en annan efterlängtad projektet till mig, som började med oss måla min sons rumMin son ville också ha en brandman lastbil målade på sin vägg. Men eftersom jag hade lite elektronik saker på mig som jag ville prova på något sätt, jag lovade honom m...

Att lägga till extra ingång (för en mp3-spelare) till en gammal AM lastbil Radio

detta är en mycket enkel hacka som gör att din äldre radio att spela från en AUX-ingång.I mitt fall, jag använder radion från min ' 66 Ford lastbil och med indata till lyssna till musik från en mp3-spelare. Radion är ungefär lika enkelt som det kan b...