1UP svamp lagring kubså jag har en fråga för lagring på mitt hus, jag har så mycket slumpmässiga saker som inte har en plats. Så jag bestämde mig att göra en lagring kub med avtagbara lock. Men då jag tänkte, kan göra det AWESOME!

Saker du behöver:
ett ark av 16mm MDF
sandpapper
en borr
skruvarna (32mm)
lim
Paint (Taubmans Imp grön 1L och white1L)
maskeringstejp
måttband
kompass (för cirklar)
penna
Wood filler
rullen och facket
pensel

Saker som gör det lättare:
en bandslip
sprutpistol och kompressor
spikpistoler
bandsåg
tabell/cirkelsåg
snickare square

Skärande lista och Layout: (mätningar från modellen)
Så som nämnts ovan, valde jag MDF som det är mycket smidigt att måla på, och har inget korn. När du arbetar med MDF bör du alltid bära en certifierad mask, eftersom effekterna av inandas damm är värre än rökning. (Om du inte kan få tillgång till en mask, allt är bättre än ingenting)

Alla dessa mätningar är för 16mm material för rutan att vara kvadratiska.

2 @ 550 x 550
2 @ 550 x 518
2 @ 518 x 518
1 @ 350 x 350
2 @ 350 x 134
2 @ 318 X 134

Skärning:
Så om du gör det själv med elverktyg uppenbarligen du vet hur alltför. Gå långsamt för att undvika brännmärken som ibland visas och alltid bära en mask, men viktigast alltid ställa in ett block så att alla dina mått är desamma.

Jag gjorde inte klippa mitt eget som min lokala hårdvara känner mig så väl att de skära saker för mig gratis: P normalt de tar ut $1 per skär, så om du har en liknande plats är det bara så mycket enklare att ta papper till dem och få dem att skära för dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

"1UP svamp" svamp hamburgare!

Din veggie nörd vänner kommer gawk och förundran över detta deelish burgare med ett sinne för humor.Komma ihåg alla dessa barndomen somrar tillbringade spelar NES inomhus när det blev för varmt utanför? Sommarlovet, BBQs och NES. Ah... Det var dagar....

1UP svamp kartong förvaring pall

en annan kartong sittplatser lösning. Bonus lagring för alla dina spel prylar. Pop den gemensamma jordbrukspolitiken för att avslöja den rymliga interiören. Något större och du skulle behöva en av dessa.Om du inte har en ordentlig gaming plats, kan s...

En ny typ av kanin bur Design med lagring kuber.

Min version av lagring kuber var att det fanns inga galler men ersatt med hård plast med design.Steg 1: Skaffa material Du behöver lagring kuber och en plast bas som du kan använda Korrugerad plast i valfri färg.Steg 2: Sedan utforma det hur du vill...

Kartong lagring kub ottomanska

en enkel, men typ av tidskrävande, super billig lagring ottomanska och säte. Jag såg en plan för en kartong kub i en DIY vintagemöbler bok som förmodligen rymmer upp till 400 pounds. Jag använde denna plan för att göra denna lagring kub.Steg 1: Mater...

Lagring kub Bed

jag ville komma med ett mer praktiskt sätt att lagra objekt i sovrummet, utan att förlora vad lilla rummet vi redan haft. Jag är också stora i återanvända objekt, och kunde återvinna trä transportbehållare som höll på att thown bort efter en användni...

Hur man gör en 24-flaska vin rack lagring kub

Denna lätt Trä Vinställ bygga kan göras för $25 och rymmer cirka 24 flaskor vin. Bygga flera kuber och stapla dem tillsammans för att bygga din egen personliga vin lagringsenhet, eller bygga den mindre counter top versionen av detta projekt som hålle...

Rapidprototyped Weighted <DEL>Companion</DEL> lagring kub

jag modelleras i SolidWorks och för snabb prototyp maskinen i skolan för att göra det. Mer information om 3D-skrivare kan hittas härFull storlek bilder finns på min flickr albumOm du gillade detta vänligen digg detJag laddade upp filerna .sldprt och...

Keramiska 1UP svamp

detta var ett projekt som jag gjorde för två år sedan för keramik klass, tog ca två veckor...

Super Mario svamp Cupcakes

Hey guys vi hoppas att du njuta av vårt tävlingsformulär i Cupcake tävlingen, min fru älskar att göra muffins och hoppas att en dag äga en Cupcakecary.Hon har många videos som denna över på vår hemsida under sin egen flik "Cupcakes" denna gång g...

Förvandla en Ikea HOL soffbord till en stapelbar, sida-öppning lagring skåp

denna hacka vänder en Ikea HOL soffbordet-typ bit av möbler (Ja, de kallar det en lagring kub) till en sida-öppning skåp. (Problemet är att, unhacked, den HOL topp-öppning så du kan stapla dem.) Jag använder två staplade tillsammans som ett skrivarst...

Hur man gör låg kostnad lagersystemet lagring

jag postade en tråd på www.hipgirlclips.com/forums: hem gjorde lagring kub--få My band organiserade (http://hipgirlclips.com/forums/get-organized/80-home-made-storage-cube-get-my-ribbons-organized.html)En hel del feedback fick be för undervisning. Så...

Silvertejp 1 upp svamp

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 1up svamp av4 ping pong bollaren hel del reynolds wrapen begagnad wrap silvertejpoch naturligtvis en hel del silvertejp.Jag tror man skulle kunna göra detta i 20 minuter. Det tog mig mycket...

Duxelles med ramper

friskrivningsklausuler:1) den ursprungliga Duxelles receptet jag fick från James Beard kokbok, men detta är min version av den. 2) Detta är inte riktigt konservering och bevarar, men jag var inte säker på vilken underkategori att använda och det hand...

Eviga kärnmjölk

Jag använder bara kärnmjölk för två saker: kärnmjölk pannkakor och kärnmjölk kex. Jag verkar aldrig avsluta det hela och jag sluta slösa bort den. Så, jag bestämde mig, istället för att kasta bort, jag skulle använda min vetenskap bakgrund för att hå...

Marsipan skulptera

nu, innan vi starta i logistiken för modellering och börja prata om varför mina skulpturer ser ut som de gör, skulle jag säga att jag är inte den mest konstnärliga människor, och mina händer skakar så illa (förmodligen något att göra med mig elektris...

Super Mario Cloakroom Wc

Detta är min ständigt pågående super Mario wc. Vi har några barn i olika åldrar och min fru och jag är angelägen om gamers.del av arbetet var född av nödvändighet men mest visserligen var ren dårskap!eftersom jag är en rörmokare av handel jag kunde å...

Litet badrum makeover

Jag har denna lilla badrum i mitt hus, typ av ett extra badrum. Jag ville ha ett badrum själv förutom min frus badrum. Så behövde jag bara uppgradera den här. Inget märkvärdigt, bara göra det presentabel.Steg 1: verktyg limborrareTico tico såglackSan...

Gör din egen Mario underhållning stå!

jag hade vissa Mario dekaler för mina väggar och ville göra en cool tv stå att gå med på det för mitt vardagsrum.Material som behövs:Lagring kuberPrimer och spray färg (brunt och guld)Akrylfärg (svart och orange)Affisch styrelse för stencilerSpray gl...

Koopa Troopa Bacon sköldpadda hamburgare

Du harbor en inte-så-secret nostalgi för Super Mario Brothers? En djup, fet kärlek för bacon? Håller du se för dolda mynt och magiska svampar? Då bevisa din sida-rullning gata cred genom att ta på en hel armé av Koopa Troopas i deras final-boss bacon...