3 dimensionell schackbrädeJag byggde en tre dimensionell schackbräde. Hela konceptet är att de olika nivåerna hålla ett enskilt avsnitt av styrelsen. Alla skiljer sig i antalet blanksteg. Detta kommer att öka svårigheten av det klassiska spelet schack. Alla ansluter genom en centrum axel (center pluggen), separat dymlingar förlänga utåt för att bilda en abborre för varje plattform ska bifogas. Varje plattform bestående av olika antal utrymmen, är gjorda av klart gul akryl. Detta ger styrelsen ett modernare utseende.

Längden på arbete med tanke på att arbeta med detta projekt var ca två månader. Tilldelas som ett engineering projekt i min gymnasieskola.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tre dimensionell schackbräde

För mitt sidoprojekt, beslöt jag att göra en tredimensionell Chess Set, precis som det slag som Kirk och Spock berömt spela i Star Trek: The Original Series.3D Chess spelas precis som traditionella schack, men med den extra tredje dimensionen att frä...

Shadow Box / vertikal schackbräde

Detta är en design av en skugga boxthat kan också användas som en vertikal schackbräde. Det görs med hjälp av handverktyg och det är ett enkelt projekt för även nybörjare. Bara en Mitra låda såg, hammare, vissa lim, naglar och du kan enkelt bygga det...

Duct Tape schackbräde och Chess Set

när jag kom på college, jag insåg att jag saknade ett schackbräde och schackspel, förutsättningar att bli som har höll mig underhållen i oräkneliga timmar tidigare. När jag gick till målet att åtgärda min brist, insåg jag att schackspel överskred vad...

Laser schackbräde

För dem som har för mycket tid på händerna och vill ha en ny akryl schackbräde.Steg 1: modelleringDet första steget i att göra en akryl schackbräde är att komma med en skiss. En gång sedan spara.Tips: för att göra de inre rutorna måste du komma ihåg...

Gjuten betong schackbrädet

Här är ett enkelt sätt att kasta ett konkret schackbräde med fyrkantiga mosaikplattor.Samma teknik kan också användas att kasta små och även stora bordsskivor.Material och förnödenheter:10 lbs. ShapeCreteGummihandskar, skyddsglasögon, damm MaskGalvan...

3 dimensionell papper blommor i 5 enkla steg

denna tutorial ska show dig att göra tredimensionella blommor från papper. Det är roliga, måttligt lätt och awesome utsmyckningar.Förnödenheter som behövs-EK Tools 3D blomma punch eller motsvarande papper punch.-Limpistol-Gummi cement-2 samordna bita...

Lätta upp schackbräde

för detta projekt, kommer vi att bygga en snygg liten schackbräde med några bifogade LED lampor att ge en trevlig anpassningsbara utseende. Nu, du kan fråga dig själv, "varför inte bara köpa en vanlig schackbräde på Toys R oss och göras med det?"...

3D 4-dimensionell Tesseract Hypercube modell en TJT3/6

detta instructable förklarar hur att producera en 3d-modell av en 4d kub. Modellen kan beskrivas som en 3d skugga av en 4d objekt. 4d kuber är också kallas hypercubes eller tesseracts.Detta är först av två instructables jag sätter upp för att visa hu...

Schackbräde

plexiglas schackbräde med genomskinlig och tydlig rutor att lägga till en touch av jury-rigged elegans till alla nördar skrivbord.Steg 1: Process För det här projektet måste du ha ett fett penna (eller EXPO markör), linjal, skarpa metallstav (jag anv...

Anpassade akryl schackbräde

jag har alltid haft en mjuk sida mot schackspel. Jag har aldrig varit särskilt bra på schack (jag vet hur bitarna flytta och jag vet när jag ska förstöras, men det är allt). Jag har dock alltid haft konstnärskap och designmöjligheter ärva i en bra sc...

Anpassade schackbräde

Schack är en av de äldsta spelen kända för människan och en av de mest populära och mest kända brädspelet i dagens samhälle. Schack är ett spel som spelas och njöt av alla åldrar, unga och gamla. Det är ett fantastiskt spel att utmana dig eller bara...

DIY: Göra ett Hnefatafl, vikingarnas schackbrädet spel, som en resande styrelsen version av skum lera

StorylineHej alla,Jag upptäckte nyligen schackbräde-gilla spelet när du besöker en kulturell utställning på vikingar som ägde rum i ett museum i Berlin. Jag åkte dit först om TV-programmet på de krigarna är tillförlitliga med de historiska fakta.Jag...

Trädgård schackbräde

Jag ville lära min kiddos att spela schack, och vi hade en tom hörna i vår lilla trädgård.Vi ville också att tillbringa så mycket tid utanför som möjligt. En stor schackbräde utanför tycks därför vara en bra idé.Hela är 1 m x 1 m stora (3,28 fötter x...

Antika leksaker: Schackbräde

dag jag ska visa dig hur man bygger ett schackbräde som ser ganska vintage. Detta är en del av en serie som jag hoppas kunna börja om att göra gamla leksaker med nya vändningar på dem. Jag hoppas att publicera en instructable på att bygga anpassade d...

Vertikala dagliga schackbräde

gör du älskar schack, men har inte tid att sitta ner för en lång spel? Spela varje dag med bara två rör sig en dag, och lägga till lite stil i ditt hem för att starta upp!Steg 1: Samla leveranser Leverera lista:Ram med glassprayfärgbilliga schackspel...

Göra en $5 kakel schackbräde julklapp

Till jul beslöt jag att göra en schack och Dam för mina två barn. Eftersom mina två barn är fortfarande ganska ung, har de en vana av att vara grov på leksaker så jag bestämde mig för att jag ska göra en uppsättning som kommer att kunna stå upp bättr...

Hur man gör en slut korn schackbrädet

Jag gör slut korn skärbrädor. En gång gjorde jag en "Schack" slutet korn skärbrädaJag använde mineralolja och bivax för efterbehandling, så var det omöjligt att använda den som ett schackbräde. Mineralolja och bivax blir aldrig torr. Även jag gj...

Laserskurna personlig schackbräde

med Illustrator och en Trotec Laser (jag gjorde det på Techshop!), skapade jag en personlig, awesome schackbräde för min son.(Min ursprungliga avsikt var att också skapa schackpjäser av hans favorit TV-spel, Skylanders, men med en liten känsla i min...

Poormans utbildning schackbräde.

Har inte spelat schack i år, så jag tänkte att det kan vara skönt att starta igen. Ett sätt att hjälpa handledare mig själv, så jag kom med detta super billiga behövde ombord setup styrelsen. Du kan förmodligen gå till mycket mer problem och göra det...