Vertikala dagliga schackbrädegör du älskar schack, men har inte tid att sitta ner för en lång spel? Spela varje dag med bara två rör sig en dag, och lägga till lite stil i ditt hem för att starta upp!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Shadow Box / vertikal schackbräde

Detta är en design av en skugga boxthat kan också användas som en vertikal schackbräde. Det görs med hjälp av handverktyg och det är ett enkelt projekt för även nybörjare. Bara en Mitra låda såg, hammare, vissa lim, naglar och du kan enkelt bygga det...

Modular vertikala trädgården

Jag ville bygga en vertikal trädgård som jag kunde fästa mitt staket, men med planter lådor som var flyttbara så jag lättare kunde dela trädgårdsarbete upplevelsen med min 3 år gamla. Det gick inte att hitta specifika planer online, jag gjorde min eg...

Göra ett schackbräde

På en av våra DIY verkstäder gjorde vi ett schackbräde med laminerad fura. Blocken var målat med Woodoc gel fläcken och hela styrelsen torkas med kalkning vax.Även om du inte spelar schack kan du använda detta som en servering ombord för drycker och...

Tre dimensionell schackbräde

För mitt sidoprojekt, beslöt jag att göra en tredimensionell Chess Set, precis som det slag som Kirk och Spock berömt spela i Star Trek: The Original Series.3D Chess spelas precis som traditionella schack, men med den extra tredje dimensionen att frä...

Duct Tape schackbräde och Chess Set

när jag kom på college, jag insåg att jag saknade ett schackbräde och schackspel, förutsättningar att bli som har höll mig underhållen i oräkneliga timmar tidigare. När jag gick till målet att åtgärda min brist, insåg jag att schackspel överskred vad...

Faroun Lenz v2 vertikala vertikalaxlad turbin

http://www.vawt.tkTänk på att den här är lättare att bygga än min Savonius.Jag höll det mycket grundläggande.för att bygga turbinen, behöver du följande material:-3 cykel 29" hjul $5,00-12 lamminate golv $20,00 (.25 "x 8" x 4'. 4 ") &l...

3 dimensionell schackbräde

Jag byggde en tre dimensionell schackbräde. Hela konceptet är att de olika nivåerna hålla ett enskilt avsnitt av styrelsen. Alla skiljer sig i antalet blanksteg. Detta kommer att öka svårigheten av det klassiska spelet schack. Alla ansluter genom en...

5l öl kagge planter - vertikala trädgården UPGRADE -

UPPDATERING: Jag har lagt några bild av en 5 tunnor vertikala trädgårdenBara en enkel instructables för återanvändning 5l mini öltunnor som blommor eller grönsaker plantageägare.Steg 1: Vad du behöverAllt du behöver ären 5l keg öl behållareen kvarnvi...

DIY express: vertikala trädgården

för att göra denna vertikala trädgården, du behöver burkar och metalliska stjälk. Plantera stjälken genom den stora burken och i marken.Pill i små burkar.Plantera sallader och jordgubbar...Fler bilder, besök min blogg!...

Spara $500! Gör ditt eget vertikala hydroponics/kretsloppsodling system!

Titta på nätet har jag varit fascinerad av vertikala växa tornen som människor säljer. De tillåter dig att växa din egen friska, ekologiska produkter och tar endast mycket, mycket litet utrymme. Tyvärr kostar de uppåt $500 spänn!Så jag bestämde mig a...

72 växt vertikala trädgården

detta instructable kommer att omfatta Detaljer om den vertikala trädgården byggd för min "hydroponiska automatiserade, nätverk, klimat kontrollerade Greenhouse Project". Den vertikala trädgården är en utrymmesbesparande sätt att växa upp till 72...

Laser schackbräde

För dem som har för mycket tid på händerna och vill ha en ny akryl schackbräde.Steg 1: modelleringDet första steget i att göra en akryl schackbräde är att komma med en skiss. En gång sedan spara.Tips: för att göra de inre rutorna måste du komma ihåg...

Ändra din dagliga attityd genom din morgonrutin

Har du någonsin hört frasen, "Lycka är ett val"?Väl så kliché som det låter, har jag gjort detta uttalande en mycket framträdande del av mitt liv och mentala tillstånd. Nu förstå att jag är ingen saint heller förväntar jag alla att försöka vara...

Få Firefox nattliga och dagliga Thunderbird, eller Aurora och Earlybird i Ubuntu

vi vet alla Firefox är en bra webbläsare och att Thunderbird är en stor e-post och chatt-klient, rätt, och den stabila bygga av programvaran är ganska bra som väl, men vad om du vilja de blödning kant versionerna av programvaran? Tja, att få det i Wi...

Gjuten betong schackbrädet

Här är ett enkelt sätt att kasta ett konkret schackbräde med fyrkantiga mosaikplattor.Samma teknik kan också användas att kasta små och även stora bordsskivor.Material och förnödenheter:10 lbs. ShapeCreteGummihandskar, skyddsglasögon, damm MaskGalvan...

Installera din nya vertikala motocycle registreringsskylt på anpassade fästet du gjort.

Tidigare på instructables... Jag skrev om vertikala licens plattan fästet (en av de mest populära instructables jag har skrev hittills) jag gjorde till min Yamaha XS650. Några månader senare PA antog en lag att skapa vertikala MC plattor och de släpp...

8 spår December dagliga Notebook - Bing Crosby

denna 8 spåra December Daily notebook är gjord ut en gammal 8 spår bandet som jag hittade på sparsamhet butik för en nickel.En December dagligen är en bärbar dator som används för att spåra dagliga händelser i December. Helst skulle du ta en bild var...

Lätta upp schackbräde

för detta projekt, kommer vi att bygga en snygg liten schackbräde med några bifogade LED lampor att ge en trevlig anpassningsbara utseende. Nu, du kan fråga dig själv, "varför inte bara köpa en vanlig schackbräde på Toys R oss och göras med det?"...

Schackbräde

plexiglas schackbräde med genomskinlig och tydlig rutor att lägga till en touch av jury-rigged elegans till alla nördar skrivbord.Steg 1: Process För det här projektet måste du ha ett fett penna (eller EXPO markör), linjal, skarpa metallstav (jag anv...