5 minuters BoomrangSe Steg
Relaterade Ämnen

15 minuters papper-hantverk solur

detta är en 15-minuters papper solur i två bemärkelser: det tar 15 minuter att göra och har etiketten till de närmaste 15-minuterna. Den är gjord av papper, men jag utformade Gnomonen ha en tredimensionell bas för större stabilitet, avsmalnande till...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

2 minuters choklad mugg Cake

CollinTV introducerar 2 minuters Chokladtårta mugg! Collin ger steg för steg instruktioner att göra en läcker chokladkaka i en mugg!...

4 minuters chokladmousse

detta otroligt dekadent, lyxiga 4 minuters choklad mousse recept kommer till oss från Gordon Ramsay (som jag kärleksfullt hänvisar som arga kocken). Du måste prova det här! Det är värt varje minut av ansträngning.Varning: följande recept är extremt b...

45 minuters Flat Pack Rainbow bokhylla

Denna bokhylla är ca 5 fot hög, 6 fot lång och 9" breda.Vad är bra med denna hylla är det är super lätt att göra, ser bra ut visuellt och packar platt till ett område av 6 "x 9"x72"! Även detta skulle kunna göras att försvinna när du s...

5 minuters tidningen bag

detta instructable visar dig hur man gör en lätt väska från en vanlig tidning i mindre än 5 minuter!Denna idé kom till mig när tidningarna höll stapla upp i min sovsal och jag inte hade någon annan användning för dem men att kasta ut dem... Vilket är...

10 minuters Super lätt Dungeon facklor

10 minuters Super lätt Dungeon facklor för Halloween och andra Dungeon evenemang. Också kunna vara olympiska facklan eller Frankenstine bybo fackla.Dessa facklor ser bra ut i ljuset och särskilt i mörker. Du kan göra flera av dem att dekorera din dun...

3 minuters Laptop Stand

här är vad du behöver...-Tunn och lätt gammal bok** Om du placerar din laptop på boken, bör det finnas minst en tum utrymme mellan toppen av boken och toppen av din bärbara dator. Detsamma gäller botten av boken och undersidan av din bärbara dator.-S...

15 minuters Indiana-stil Chili

detta är ett recept som jag har utvecklats under ca 15 år, har sina rötter i det recept som jag använt med min mamma hemma i Indianapolis, IN. Sedan dess har jag kastat i några matlagning nyanser jag lärt mig från några av mina vänner från Texas och...

20 minuters Homeade Taco eller Burrito fylla

detta är ett recept för homeade taco fyllning att jag har utvecklats de senaste tio åren. Det är minst lika bra som alla storebought kryddblandning, plus ingen MSG! Extremt lätt, läcker och friskare.Steg 1: Steg 1 - brun 1-2 pounds av köttfärs Först...

5 minuters Turkiet/ris middag

denna stapelvara i min familjs middag rotation är inte gourmet. Dock tar det 5 minuter eller mindre att kasta i crockpot. Min familj alltid älskar det och gärna äter alla matrester till frukost eller en matsäck. Ibland jag kommer att knocka mig själv...

10 minuters mobilen innehavaren

under de senaste veckorna, jag har sett några 10 minuters Instructables. Jag tänkte, varför inte göra min egen? Så, här är det! En tio minuters mobiltelefon hållare. Jag först kom med denna idé när jag uppmärksammade min ensamma Samsung mobiltelefon...

Enkla nr-sy 5 minuters Cupcake Pincushion

Hej alla, detta är min första "vänners kompatibla, även om jag har varit runt och skapa ett tag. Bära med mig när jag arbetar ut kinks! : DJag har varit i behov av en avsmalning för en stund och höll på att glömma att köpa en så scraps & desperat...

5 minuters laserpekare och/eller liten Led ficklampa vadderad Pvc fallet.

Hej igen instructables gemenskapen. Idag tar jag en laserpekare/liten ficklampa vadderade fallet. Att praktiskt taget vem som helst kan göra i under 5 minuter.Med nya åldern laserpekare blir allt populärare. Vissa företag insåg snabbt hur man gör en...

10 minuters räkor Pasta med paprika, citron och spenat

jag absolut älskar detta recept, det är mycket lätta och smakrika. Perfekt för en lunch som du inte vill ta en tupplur efter... Jag gjorde detta en eftermiddag när jag var bara matlagning för en och det var så mumsigt, jag satte den på min lista över...

20 minuters lasagne / stekpanna lasagne

20 minuters lasagne / stekpanna lasagne är den enklaste lasagne någonsin. Det är så cheesy, yummy och läckra hemlagade Lasagne. Det är perfekt att göra för upptagen vardagar. Du kommer för att laga denna maträtt i bara en stekpanna, så du bara har en...

15 minuters DIY hund avfall väska Dispenser

Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du tycker att det är värdig, snälla rösta på mig.Låt oss skippa skitsnacket. Bokstavligen. Ibland är det frestande att lämna din hund bajs där det faller, speciellt om det är din egen trädgård eller om du...

5 minuters kamera fotpedalen

Jag behövde en fotpedal för min DSLR kamera så att jag kunde ta handsfree-bilder. På ett långskott gick jag ner till den lokala Radioshack att se om de hade en. Som väntat, de hade inte någon kamera fot växlar, men jag lycka att de hade alla delar so...

10 minuters oljelampa

här är en riktigt snabb och enkel oljelampa. Det fungerar bra för nödbelysning. Jag gick in i mitt garage och ca 10 minuter senare jag bränna härsken majsolja som förresten de flesta människor bara kasta bort. Du kanske undrar vad härsken majsolja lu...