5 minuters projekt: göra en sönderriven upp utbudet väska tunga och pegboard-worthynågonsin har en av de billiga Varmlimma väskor du köper på butiken bara paus på dig när du försöker att lägga tillbaka på en av din bricka krokar? Jag vet jag har. Och, som en massa saker, det finns en snabb och enkel fix.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett Popsci 5 minuters projekt

skicka ett 5 minuters projekt för Popular Science! Varje månad har vi en cool och behändiga nya projekt, och vi är glada att visa upp några idéer från gemenskapens uppfinningsrik Instructables.Ibland är de mest grundläggande projekt den mest geniala....

10 minuters projekt: Cigar Box laddning Station

ta ett grenuttag, några kardborrband remsor, en cigarrlåda och en dremel, och på bara några minuter kan du kasta ihop detta enkla men eleganta sätt för att dölja din röra av laddning elektronisk periferisk!...

Hur man gör en enda signatur bok, en 5 minuters projekt (okej, kanske 8)

jag älskar den här boken, det är enkel, klassisk, ett bra ställe att börja och kan användas i 10000000s sätt.Att komma igång ska du klippa dina papper att föredra storlek, är denna en 4 x 8 (4 x 4 när den är hopfälld), på insidan sidor kan vara jäms...

Groot Head skulptur

Hej alla! Så om inte du har levt under en sten, vet du att Marvels väktare galaxen filmen var en stor hit, bryta alla typer av poster och trotsar alla förväntningar. Jag är super glad över denna framgång eftersom jag har väntat på denna film bokstavl...

Diecast + diy tråd chassi + rock crawler axlar

lång historia kort ive fick detta som gåva år sedan dess eller var en modell kit med lite montering behövs, jag bröt den orsak att det ser ut som en pick up betyder inte att det kan bära saker som en plocka uppSå häromdagen jag rememberd att jag fick...

Arduino-DHT11 Sensor

Hej killar,Detta är min första Arduino handledning, även om jag vet att det finns stort antal Arduino artiklar och lärlingar videor lätt tillgänglig online, beslöt jag att göra min egen, att hjälpa någon av oss börja med grundläggande Arduino och ele...

Regenererat trä underhållning konsolen

Jag går du en av mina allra första bygger, regenererats trä media konsolen.Verktyg som behövs:Cirkelsåg (jag använde en Kreg guide, kan ersätta en tabell såg)(4) 18" Bar klämmor (en längre längre än 18")BorrmaskinElektrisk slipmaskin1/2 borrMate...

10 minuters Mini 3D projektion

om du har någonsin varit på en mässa som var större än din bakgård, du kanske har sett några magiska 3D prognoserna flyter i rymden, undrar hur i hela friden kan detta vara möjligt och varför det är så mörkt där.Jag såg detta i många varianter, på de...

5 minuters återvunnet dragsko påse

detta är en riktigt enkel och nyttig påse som startades upp av de överblivna t-shirt rester från mitt senaste projekt. Det bokstavligen tar fem minuter om du har allt å och kan arbeta en nål och tråd som ett proffs (upp till femton minuter om du bryt...

Mitt allra första 3D-utskrifter projekt

Vill du lära dig hur man gör 3D-projekt? Jag också! Jag har varit fascinerad av utsikterna att göra 3D-utskrifter. Jag har också absolut inget projekt som jag behöver en 3D-skrivare. Men jag vill göra en 3D-projektet. Det känns som världen är på väg...

Inomhus skridskoåkning-5 Min projekt

Slippy golvUppladdad av georgesmartskate Detta är ett riktigt enkelt 5 minuters projekt som nästan vem som helst kunde göra.Följ de enkla stegen och du kan ha en skridskobana i sovrummet!Lämna en kommentar!PS jag tar inget ansvar för eventuella skado...

10 minuters Christmas Tree

klä upp en entréhall, uteplatsen, verandan eller utrymme i ditt hem med dessa 10 minuters julgran. Den primära ramen är gjord av PAR tall och rumpa gångjärn och är snabbt och enkelt. När färdiga kan du klä med färgglada LED lampor och några glittriga...

4 minuters chokladmousse

detta otroligt dekadent, lyxiga 4 minuters choklad mousse recept kommer till oss från Gordon Ramsay (som jag kärleksfullt hänvisar som arga kocken). Du måste prova det här! Det är värt varje minut av ansträngning.Varning: följande recept är extremt b...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

45 minuters Flat Pack Rainbow bokhylla

Denna bokhylla är ca 5 fot hög, 6 fot lång och 9" breda.Vad är bra med denna hylla är det är super lätt att göra, ser bra ut visuellt och packar platt till ett område av 6 "x 9"x72"! Även detta skulle kunna göras att försvinna när du s...

En utomhus projekt skrivbord på billigt pris

bränder härjade i Kalifornien i helgen och jag fick ett oväntat samtal berättade inte att gå till arbetet på måndag. Med den lediga tiden bestämde jag mig att bygga ett projekt skrivbord för ryggen uteplatsen i min lägenhet. Nyligen köpte jag en Drem...

Nybörjare sågning och Piercing projekt

detta enkla såga och Piercing projekt är perfekt för nybörjaren. Jag har utformat ett enkelt bladmönster men detta projekt kan användas med någon sågning och piercing design som framhäver negativa utrymme. Även om jag rullen trycks topplattan, du kun...

30 minuters barnpool från skrot pvc och en presenning

efter en vecka av 100 graders väder, jag ville göra en barnpool för min son att plaska i. En vän föreslog med skrot pvc och en presenning som kvar från ett brinnande mannen projekt. Detta är ett roligt och enkelt projekt som bör ta mindre än 30 minut...

Blackboard bokstäver projekt!

Hej alla! här är ett enkelt projekt för en regnig helg... Blackboard sängkanten bokstäver!Steg 1: Verktyg, material och översikt Projektet är att göra några bokstäver som kan skrivas på i krita, för sovrum/kök/utsidan. Det är ett projekt som barnen k...