5 snabba och enkla livet Hacks! -del 1

5 fantastiska tips och tricks du kan använda för att imponera på dina vänner och göra ditt liv lite lättare.

http://www.youtube.com/user/ValvexFTW

I denna video ser du hur man;

-Ladda din iphone nästan två gånger snabbare (100% säkert för din telefon)
-Testa om dina ägg är fortfarande bra att äta genom att släppa dem i lite vatten
-Äta Oreos utan att få fingrarna stökigt
-Tätning en påse chips utan några klipp
-Test om batterierna är fullt laddade eller döda med ett enkelt trick (utan att använda en volt meter)

Hitta mig på FB: http://www.facebook.com/ValvexFTW

För business frågor, maila valvexftw

Speciellt tack till Machinima ljud för att låta mig använda deras song (Electroids). Du kan använda deras låtar i länkarna nedan;
Hemsida: https://machinimasound.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/MachinimaSound
Facebook: https://www.facebook.com/Machinimasound

Projektet inspirerad av: hushåll Hacker's "snabba och enkla livet Hacks".

Du kanske känner igen några av dessa lifehack idéer? Jag hade sett bilder på några användbara idéer på internet, men inga videor. Jag gjorde detta i hopp om att alla ni vill njuta av denna sammanställning av 5 "hacks life" som har hjälpt och inspirerat mig.

Jag hittade några av dem från http://www.lifehacker.com och http://www.google.com. Chip väska hacka projekt var inspirerad av min far.

Varning: Dessa projekt och resultat är skildringar av mina egna personliga erfarenheter. Dina resultat kan variera beroende på din plats, och ändringar av projektidéer. Det kan finnas risker i samband med några av dessa projekt som kräver tillsyn av en vuxen, och eventuellt andra som inte jag känner till. Denna video innehåll används på egen risk.

Relaterade Ämnen

3 snabba och enkla recept (del tre)

Detta är det senaste receptet i denna serie. Onekligen, detta är egentligen inte en måltid per-säga, är mycket snabb och enkel men den använder också bara 3 ingredienser. Denna gång: jordgubbsglass. De återstående två recept finns på min profil, elle...

Enkla livet hacka

DETTA INSTRUCTABLE AV GRUVAN KOMMER ATT BERÄTTA OM LIVET HACKA SOM GÖR DITT LIV LÄTTARE FÖR GÖRA EN DEL ARBETE SOM BEHÖVER MER TID.Steg 1: För sömn Svalka dig ditt rum:Den sista tips kan vi erbjuda att hjälpa dig somna snabbare, är att se till att du...

3 snabba och enkla recept (del två)

Detta är andra av tre recept i denna serie. Den här gången, blir det en mycket förenklad version av en grekisk sallad. De andra två recept finns på min profil eller här och här.Steg 1: Förbered dina ingredienser.Eftersom detta är en sallad, kan du ga...

3 snabba och enkla recept (del ett)

Detta är den första delen i en serie i tre delar recept. De återstående två recept finns på min profil, eller här och här.Steg 1: Förbered dina ingredienser.De nödvändiga ingredienserna för detta recept är följande:Gör om 5-10 pannkakor2 ägg100ml mjö...

5 enkla livet Hacks som är helt användbara

Dessa 5 life hacks är lysande för alla dina behov!Steg 1: laddareIstället för att lämna alla dina laddare trassla in och stökigt, använda bindemedel klipp för att organisera dem lätt.Steg 2: Makeup Organizer (ögonskugga i synnerhet / för alla damer d...

Fem enkla Life Hacks-del 2

en lista över awesome simple life hacks:1. våren kabel beskyddare2. TV telefonladdare3. mat behållare4. batteri hacka 15. batteri hacka 2Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www...

6 livet Hacks med varmt lim

Hej alla jag bara älskar livet hacks och jag tänkte bara på några fler att göra ditt och mitt liv bättre. Hoppas du gillar.Steg 1: Slip gratis hängare Inte hatar du alltid hur dina skjortor och andra kläder alltid faller för galgar? Väl aldrig mer me...

Rock smycken snabb och lätt

i december förra året åkte vi till Pecos Valley leta Pecos Valley diamanter och andra typer av rock. Jag var mest intresserad av att kvarts rock. Jag älskar öknen särskilt vid Soluppgång och solnedgång! Det är vackert!En hemgjord present är trevligt...

PI(e) dyker med rasperry och choklad fyllning - lätt, snabb och välsmakande

(Jag hoppas du gillar min instructable. Så, snälla rösta på mig i "Pi/e dag tävlingen", tack massor)Pi-dagen närmar sig. Men inte någon Pi-dagen, i år det är unikt eftersom det är den 14 mars. 2015 (3,1415). För detta speciella tillfälle jag kom...

Halloween kyrkogård scen, snabb och billig

Halloween rekvisita behöver inte kosta en arm och ett ben. Med material om runt ditt hus eller i din papperskorg skapa din egen kostnadseffektiv halloween rekvisita.Steg 1: Material som används Material som användsSkrot trä. (golvbrädorna i mitt fall...

"Recession" Poncho: hur man virka ett barns Poncho - 8 steg för snabb och enkel

8 snabba och enkla stegAtt virka perfektBarns Poncho** Utkast till **Handgjorda av AnnabelleBlogg: http://www.handmadebyannabelle.blogspot.com/ ETSY Shop: www.etsy.com/shop/HandmadeByAnnabelle Pinterest: http://pinterest.com/annabellebasket/Steg 1: m...

15 liv och skönhet Hacks

Jag älskar hacks som gör livet lättare! Så jag tänkte skulle jag dela med världen några av mina favorit liv och skönhet Hack! Dessa alla arbete och jag älskar dem och använder dem hela tiden! Prova dem jag lovar att de kommer att förändra ditt liv ti...

En snabb och smutsig Voulge

Ungefär ett år sedan byggde jag en snabb och smutsig spjut för mina vänner och jag att använda för bekämpning av falsade machete. Sedan dess har jag tänkt att göra en andra polearm. För några veckor sedan gjorde jag sist. Här är hur jag gjorde det.St...

Snabb och enkel kyckling pastasallad

En enkel, friska, välsmakande Pastasallad med smör stekt kyckling och en hel del krispigt trädgård färska grönsaker slängt i en lätt krämig yoghurt dressing kryddat med italienska örter är en uppfriskande sallad som är längtade efter för.Serverar : 2...

Snabb och smutsig tråd reparationer

Panic! GFI uttaget på min uteplats misslyckades... Lägenhetskomplexet kommer att fixa det gratis i ett par dagar men under tiden jag har min luft pump ansluten till elnätet inne i mitt hem och kommer genom skjutdörr utrymme att min hydroponiska trädg...

Snabb och billig aluminium smältning ugnen setup

detta Instructable visar en snabb och billig installation smälta några partier av aluminium för gjutning innan den tunna metall utrustningen börjar att bryta ner. Faktiskt 5-gallon hink ugnen varar ganska länge, över ett dussin använder lätt. Detta a...

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...

5 mycket Cool, nya och användbara Hacks Life som verkligen fungerar!

Hej alla! Just här har jag gjort / hittade 5 ny, cool och användbar life hacks som verkligen kommer att förvåna dig.Nu är det här min första Instructable, så vänligen vara åtminstone något trevligt för mig. Tack och livet hacka bort!(P.S. Jag ger kre...

En snabb och enkel gåva för en kreativ matlagning hushåll - jag gjorde det på TechShop San Jose

jag har varit medlem i San Jose TechShop sedan de öppnade sina dörrar, det är en underbar plats att skapa och/eller förstöra (med avsikt att återskapa något bättre, mer om det i en annan ' ibble). Det är också en fantastisk resurs för snabb och enkel...