Altoids överlevnad brand börjar Tin(vänligen ihåg det rysliga slipning jobbet)

Här är min Altoids brand startande överlevnad kit. Det är i grunden en större version av min mini brand start tin. Jag hoppas du njuter! Tack för att titta :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini brand börjar Tin

detta är en liten burk som var en gång en mynta tenn.Vad jag gjorde var sand färgen bort. Den är laddad med ett par artiklar som kan hjälpa dig i brand att göra, en nyckelfaktor i överlevnad. Det är 2 1/2 i stort, 2 i långa och 3/4 i hög. Det kunde l...

Ultimate Altoids överlevnad Tin

Hej stötarna! Detta är min post för apokalypsen överlevnad tävling. En Altoids tin har mycket stora användningsområden, från telefon laddare till att lagra mynt osv, detta är den ultimata Altoids överlevnad Tin. Denna prydliga lilla överlevnad tin få...

Altoids överlevnad/Solar Cooker Kit

Om du undrar är vad är ännu bättre än en Altoids överlevnad kan här ett bra exempel! Med dessa enkla steg kan du ha en tillförlitlig survival kit som inte tar upp hela väskan. Känn dig fri att lägga till dina egna ändringar av din Altoids överlevnad...

Dubbel dubbelsidig modulära Altoids överlevnad tenn

det finns massor av Altoids överlevnad burkar på Internet men; Mine är dubbelt utrymme och är helt anpassningsbara (jag kommer att lägga till kardborrband senare och visa dig hur du lägger till tilläggskort!)Material som behövs:2 Altoids burkarDubbel...

Ursprungliga Altoids överlevnad tin

en original, användbara överlevnad tin. Jag vet att det har funnits många andra före detta, men den här är toppen kvalitet och awesome.Steg 1: gör det Innan jag börjar, jag glömde att tillägga en viktig, avgörande sak som fortfarande passar. En liten...

Budget Altoids överlevnad tin

Detta är min ta på altoids survival kit. Jag ska gul sten i år och jag ville göra en överlevnad tenn precis vid värst. Först ut jag fortfarande arbetar på det och jag kommer nog lägga en bättre kniv senare men det är en budget kit så gick jag med vad...

Altoids överlevnad Tin

har du någonsin varit rädd för att vara strandsatt på en ö eller förlorat på öken eller kanske ens är kvar på en vandring? väl detta kit inte kommer att förhindra detta men det kommer hjälpa dig att få av dessa situationer vid liv. Detta kit har alla...

Altoids överlevnad ljus

Steg 1: Att göra ljus mögel Vad du behöver:-Äggkartong-Pennor eller pennor (något att använda för en mögel)-Vatten-MixerSteg 2: Rippa äggkartong i strimlorSteg 3: Placera strimlor i blandningSteg 4: Lägga till vatten och blandning Blanda tills äggkar...

Min överlevnad brand Kit

detta är min brand kit som jag hålla i den främre påsen. Jag fick fallet på en 2: a hand butik för en dollar. Om du har några andra vänligen idéer kommentar.Steg 1: leveranser jag har följande2 orange vattentät fall som är en dollar på Walmart. En ha...

Mini altoids akut brand kit

detta instructables skulle hjälpa dig när du behöver brand eller en basSteg 1: saker du behöver * en låda med altoids* naglar* fosfor* applikatorer* magnet* ljus* nylon* aluminium* servetter* papper* mini stock* marknaden du* botemedel* svetsa buggar...

Omfattande överlevnad brand Kit

Detta är lätt, kompakt och billigt brand kit jag håller i min BOB. Kom ihåg att två är en och en är ingen i ditt kit så bär flera metoder för att skapa eld och firestarters är viktigt.Steg 1: behållareJag använder en grundläggande plastbehållare som...

Hur man gör en överlevnad brand Putty

* Denna text är ett utdrag från video, bör du titta på videon för att veta vad som händer! *Nu den hopkok som vi kommer att göra, har faktiskt en hel historia, samma process användes under de senare åren i Vietnamkriget, att producera en suppleant Na...

Min Altoids överlevnad spis.

Ledsen jag kunde inte göra instruktioner om detta, jag har ett par projekt kommer upp och jag är lite delad tid. Jag vill bara säga tack till alla som tog den tid av sin dag att titta på min instructables. Ni är awesome, tack!...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Altoids Tin Survival Kit V2

Steg 1: Skaffa Altoids Tin Altoids kan köpas på någon bekväm mart eller livsmedelsbutik. Jag har vanligtvis flera å bara för att jag tycker om dem!Steg 2: Bestäm syftet med artiklarna Som ni kan se, jag har ändrat detta kit från mitt tidigare inlägg....

E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)

detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)Verktyg: En halv penna lindade med...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

Min Altoids Tin Survival Kit

min Altoids överlevnad tenn komponenter:1.Condom-kan användas för förvaring av vatten eller dess avsedda ändamål.2. silver mynt-används för valuta/byteshandel wtshtf.3.Gauze-används för mindre skador som nedskärningar eller skrubbsår för att stoppa i...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...