Altoids överlevnad ljus

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate Altoids överlevnad Tin

Hej stötarna! Detta är min post för apokalypsen överlevnad tävling. En Altoids tin har mycket stora användningsområden, från telefon laddare till att lagra mynt osv, detta är den ultimata Altoids överlevnad Tin. Denna prydliga lilla överlevnad tin få...

40-timmars överlevnad ljus för under $2,00

Så jag surfade runt instructables (som vanligt) och såg denna tävling. Att vara mig hade jag bara att skriva in det! Särskilt som en första hjälpen-galning, jag är utbildad i CPR nivå-C och jag bär en första hjälpen-kit i min ryggsäck... beredda elle...

8 timmars Mini återvunnet överlevnad ljus i 10 steg!

8 timmars Mini återvunnet överlevnad ljusDetta Instructable visar dig hur man gör 8 timmar överlevnad ljus av vardagsföremål. Dessa ljus kan göras för nästan ingenting, bringa ljus i mörka tider, och ge värme till dig och din familj när överlevnad si...

Altoids överlevnad/Solar Cooker Kit

Om du undrar är vad är ännu bättre än en Altoids överlevnad kan här ett bra exempel! Med dessa enkla steg kan du ha en tillförlitlig survival kit som inte tar upp hela väskan. Känn dig fri att lägga till dina egna ändringar av din Altoids överlevnad...

Dubbel dubbelsidig modulära Altoids överlevnad tenn

det finns massor av Altoids överlevnad burkar på Internet men; Mine är dubbelt utrymme och är helt anpassningsbara (jag kommer att lägga till kardborrband senare och visa dig hur du lägger till tilläggskort!)Material som behövs:2 Altoids burkarDubbel...

Altoids överlevnad brand börjar Tin

(vänligen ihåg det rysliga slipning jobbet)Här är min Altoids brand startande överlevnad kit. Det är i grunden en större version av min mini brand start tin. Jag hoppas du njuter! Tack för att titta :)Steg 1: Levererar inom Här är min grundläggande e...

Altoids överlevnad Tin

har du någonsin varit rädd för att vara strandsatt på en ö eller förlorat på öken eller kanske ens är kvar på en vandring? väl detta kit inte kommer att förhindra detta men det kommer hjälpa dig att få av dessa situationer vid liv. Detta kit har alla...

Budget Altoids överlevnad tin

Detta är min ta på altoids survival kit. Jag ska gul sten i år och jag ville göra en överlevnad tenn precis vid värst. Först ut jag fortfarande arbetar på det och jag kommer nog lägga en bättre kniv senare men det är en budget kit så gick jag med vad...

Sann överlevnad ljus

I överlevnad pack, eller bara ut i vildmarken är ha ljus nödvändigt. Dock så har mat. Vore det inte skönt att kunna ha båda i ett och samma ställe? Välkommen till sann överlevnad ljuset. Det kan brännas för ljus, eller, i brådskande fall ätit för ina...

Ursprungliga Altoids överlevnad tin

en original, användbara överlevnad tin. Jag vet att det har funnits många andra före detta, men den här är toppen kvalitet och awesome.Steg 1: gör det Innan jag börjar, jag glömde att tillägga en viktig, avgörande sak som fortfarande passar. En liten...

Altoids ledde ljus super mini bygga

jag spenderat ungefär en timme att bygga denna mini led-ljus.synpunkter eller förslag? input skulle vara bra....

Med använd matolja för överlevnad ljus

när vi alla använt att kasta bort används matolja, men nu ordet sprider sig som det är en bra källa till bränsle. Sedan den sista bra gammaldags ARKANSAS is storm jag upplevt, jag har experimenterat för att hitta ett enkelt sätt att återanvända greje...

Överlevnad ljus

Tänk om du var i post-apokalyptiska världen och inte har något hjälpmedel för el för ljus du vill ha ett ljus men allt du behöver är en låda med kritor, vi ska allt hopp inte är förlorat i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett lj...

Hur man gör ett överlevnad ljus billigt och enkelt

en ficklampa är ett bra verktyg för när strömmen går, men batterierna varar endast så länge. Om kraften kvar ut för dagar, behöver du något som varar längre. Ett långvarigt ljus, till exempel....

Camping eller överlevnad ljus

Steg 1: material Tape paraffinvax ljus wick Strike någonstans matchar Krazy lim eller något lim verkligen metall tennSteg 2: Starta ljuset Börja smälta vaxet. Nu limma vekar på botten av burken. Om vekar är för stora skär dem till storlek så när du s...

Min Altoids överlevnad spis.

Ledsen jag kunde inte göra instruktioner om detta, jag har ett par projekt kommer upp och jag är lite delad tid. Jag vill bara säga tack till alla som tog den tid av sin dag att titta på min instructables. Ni är awesome, tack!...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Altoids Tin akuta ljus

detta är min första instructable och beslutat att göra en Altoids akuta ljus, eftersom jag hade en burk liggande och har inte sett en. Detta används om strömmen går eller om du behöver ett ljus säga när camping eller om du reser. Det finns fem vekar...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...