Ångaren stammen till soffbordKonvertera en 1930-ångaren stammen till ett soffbord

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återställa en Vintage ångaren stammen

stammen restaurering är en kombination av träbearbetning, metall hantverk och läder, så hjälper det för att ha viss erfarenhet i alla tre fält. Den svåraste delen av hela projektet är i utarbetandet av lappa. Ta bort gamla materialet omfattar (om den...

15 enkel stammen till göra en Boro glas bläckfisk

Min kollega och jag besöker varje vecka en berömda glaskonstnären i Sydney, Australien för att få oss igång med boro glas gör. I vår 2: a session kom jag upp med idén att göra en boro glas bläckfisk. Jag har sett denna vackra boro glas varelse ganska...

En cykel för öknen och vattnet

förra året jag beslutat att gå till Burning Man och visste att jag behövde en cykel. I stället för att dekorera en befintlig cykel valde jag att göra en som kunde passa två personer och bära något annat jag ville ha med mig. Också viktigt var hållbar...

MAME soffbord för den lata

jag har alltid älskat MAME skåp människor Visa upp på detta internet sak. De som verkligen väcker mitt intresse är den soffbord bygganden. Jag gillar hur något så tråkigt som ett soffbord kan plötsligt vara roligt och intressant. Problemet med mig at...

Falsk botten stammen från regenererats trä (lastpallar)

under sommaren beslutat att göra en stam från begagnade pall trä och försöka hitta ett sätt att göra det unikt jag hamnade göra en falsk botten för det. Falsk botten körs längd och bredd av stammen och är ungefär två inches hög som jag hittade var pr...

Bokhylla (eller grundläggande hylla) för lite till ingenting!

Detta instructable är att visa dig hur man gör en anständig bokhylla eller bara en grundläggande hylla, för endast en liten mängd pengar, eller i mitt fall, gratis. Jag var extremt uttråkad på jobbet när jag testade denna bokhylla, och det fungerar m...

RFID kontrolleras bilen stammen

projiceras prestation:Man kommer att kunna gå upp till bakluckan på bilen, touch sin höft (som innehåller deras plånbok som innehåller ett RFID-kort) till en viss punkt, orsakar stammen till pop öppna. Det kommer att sysselsätta radiofrekvensidentifi...

Hur man gör en Apple Garland för hösten eller tillbaka till skolan

Anjeanette, av RootsAndWingsCo gjorde denna bedårande apple krans av filt och material. Det var ett enkelt projekt som även de som säger att de inte kan sy-kan göra! (Så länge du kan trä din nål.)Steg 1: Samla leveranser jag började med filt i tre fä...

Harry Potter stammen och böcker

jag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En be...

Installera Subaru WRX LED stötfångaren reflektorer

När du har sådan stark prestationsbaserad bil som Subaru WRX, då du skulle förmodligen vill modifiera bilen med några nya delar att göra rida super unika. Denna uppsättning av Subaru LED stötfångaren reflektorer är ett bra sätt att lägga till några m...

Hur till göra glödande Mountain Dew

-ta din dryck från "berg inte" till "Mountain Dew!"-Åtta enkel stammen till göra din Mountain Dew glöd!** Varning ** --detta Mountain Dew är inte drickbart. Den innehåller ingredienser som kan vara skadliga för hälsan om de konsumeras....

Förvandla en begagnad julgran till en Didgeridoo

en didgeridoo är ett primitivt aboriginska blåsinstrument. Om du är obekant med vad de är eller hur de fungerar, du kan läsa mer om dem här.I vintras när jag tog ner vår julgran, beslöt jag att spara stammen ifall jag kom med något att göra av den. J...

Miata stammen öppnare - Låskista misslyckades lämnar luckan fast i stängt läge

Idag åkte jag till hjälpa min pappa med hans 90 Mazda Miata. Det visade ut stammen var fast stänga eftersom det gick inte att låsa mekanismen. Genom design finns det ingen backup till åtkomst till stammen i händelse av att låsa mekanismen misslyckas....

Hur man bygger en Wannigan stil Chuck låda

Detta Instructable visar dig hur man bygger en wannigan. Den innehåller en introduktion, föreslagna material, bilder och steg för steg-instruktioner för att bygga en liten anpassade grub låda (även kallad en wannigan). Totalmått är flexibel, valde ja...

Sable 2015 CNC + Arduino + GRBL = LunchBox CNC

Detta är min 2: a Instructable och min 2nd Arduino powered CNC, den här gången jag upp svårighetsgraden genom att besluta att göra en själv innehöll CNC enhet av design min egen elektronik kapslingar och placeringar.Stegen i detta Instructable är mer...

Konstgjorda tall

jag letade efter ett konstgjort träd för en inomhus vrå som är både för mörkt för att stödja liv och för hög för att vattna. Vad jag fann var att konstgjorda träd finns i butikerna är A) dyra, B) inte riktigt stilen jag var ute, och C) löjligt enkel...

En skrämmande drake kostym

Hej allaFörra veckan var karneval och min son beslutat att bära en "skrämmande drake kostym" (som han sa), och mitt arbete var att byggt upp... Detta... här... Tja, detta "bara" en drake kostym ;)Jag fick några nackdelar att göra detta...

Hur du gör din egen bläckfisk Plushie

Någonsin velat ha en bläckfisk vän till din egen utan rädsla för att få vatten över hela platsen eller det fly från din fisk tank med lätthet? Tja, nu kan du! Inom detta projekt är enkel stammen till göra din alldeles egna Octo-kamrat!Steg 1:Vad du b...

Christmas Pickle prydnad

Christmas ättikslag är en charmig julgran inredning tradition semester. Den julen Pickle, eller Die Weihnachtsgurke, är något av de märkligaste moderna av omtvistat ursprung. Det var tänkt att vara från Tyskland, sedan granen har sitt ursprung där. S...