AnonyBox - en billig och enkel nätverksenhet att hantera anonymitet onlinemed returen av CISPA, växande sannolikheten för framtida SOPA-liknande lagar och de drastiska hårdvara framsteg som gjort Eschelon och rovdjur trovärdigt possiilities, anonymizing internet-aktivitet har blivit mycket viktigt att upprätthålla det fria informationsflödet.

I detta syfte köpt jag nyligen en prenumeration på en anonym VPN tjänst som kallas PrivateInternetAccess. Det är relativt billigt och relativt säkert, men liksom alla VPN, konfiguration är mycket frustrerande. Jag har sju enheter i nätverket. Några av dem måste vara Registersökvägar som kan nås, vilket är mycket svårt över en annonymous VPN. Andra behöver anonymitet för vissa tjänster och direkt anslutning för andra. Tyvärr, VPN gör detta komplicerat. Jag kunde hantera separata iptables på varje maskin, att dirigera viss trafik genom 7 separat VPN-anslutningar, men ledningen skulle få mycket komplicerat.

Så, istället, jag köpte en billig Linux anordning kallas en PogoPlug, och konfigurera den som en fristående VPN-klient som serverar en HTTP-proxy och en SOCKS proxy. Det har flera säkerhetsåtgärder för att garantera anonym åtkomst, och bara drar 5 w. Jag kallar enheten AnonyBox.

Nu allt jag behöver göra är att peka enheter och tjänster som behöver anonymitet till AnonyBox, och jag är klar. Det är ett billigt och enkelt sätt att hantera VPN mellan flera enheter.

Jag skrev också en hur styra, för andra en liknande enhet:
http://gschoppe.com/blog/The-anonybox-squid-SOCKS-and-openvpn-all-for-15/

Relaterade Ämnen

Billig och enkel Guide till att bygga ett privat telefonsystem

På grund av spridningen av mobilnät, har de flesta hem övergett sin mark linje telefon plan. Infrastrukturen är fortfarande där, gömd i våra väggar. Varför låta allt som koppar gå till spillo? Låt oss tala om hur billig och lätt det är att återta den...

Lätt att göra, billig och enkel LED-blinky krets med CMOS 74C 14

ibland du behöver helt enkelt några blinkande lysdioder för chrismas dekoration, blinky konstverk eller bara ha kul med blink blink blink. Jag ska visa dig hur man gör en billig och enkel krets med upp till 6 blinkande lysdioder.Obs: Detta är min för...

Hur göra en billig och enkel kontinuitet testare!

Varje multimeter har en kontinuitet testare. Men vad gör du när du inte har en multimeter eller om det är trasigt och du vill testa kontinuiteten i en krets. Det är rätt du gör en kontinuitet tester själv. I detta instructable du kommer att lära dig...

Billig och enkel katt gräs leksak

HejMöt Nyx min katt. Oavsett alla söta, plysch eller dyra kattleksaker jag köpa henne är min katter favoritleksak en plastpåse,I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en billig och enkel katt gräs leksak för din feline vän att njuta av.Varn...

Billig och enkel skivspelare

en billig och enkel skivspelare modSteg 1: Gör förstärkare och nål För detta steg behöver du en bit av kopieringspapper och konstruktion papper, lite tejp och en sådd pinFörsta kastet papperet till en kon band är så att det håller ihopför det andra m...

Billig och enkel flaska cap magneter!

Extra flaska caps liggande? Behöver ett snabbt sätt att Visa 'em? Bara behöver några fler kylskåpsmagneter?Ett snabbt, Billigt och enkelt sätt att förvandla din extra kapsyler till enkla men cool kylskåpsmagneter. Plus grafisk formgivare i mina älska...

Billig och enkel skruvmejsel hållare.

Gör en super billig / gratis skruvmejsel innehavaren! Jag började bli trött på att ha root genom en lagerplats för att hitta en skruvmejsel, så jag gjorde detta gratis till mig innehavaren! I detta instructable jag kommer att gå igenom processen för...

Billig och enkel ångmaskin

Idén:Nyligen såg jag en video av en avlägsen kontrollerade båten drivs av en miniatyr ångmaskin och blev omedelbart fast i tanken. Efter att ha gjort lite forskning hittade jag miniatyr ånglok kosta hundratals dollar eller kräva några mycket avancera...

Hur man gör en billig och enkel högtalare för Mp3, ipod, etc

hur man gör en enkel och billig högtalareDet är enkelt men inte högljudd och inte använder stora högtalareoch om du vill ha högtalare för ipod eller mobiltelefon (någon sak som jack inte 3,5 audio jack, du kan ändra jack.)och om du har några frågor s...

Billig och enkel Ljudbana switch

Den nuvarande setup min datorer ljud var lite irriterande, som jag var tvungen att växla kablar i gränssnittet mellan förstärkare och hörlurar hela tiden. Jag trodde att jag kommer att göra en enkel switch för det och även göra en instructable ur den...

Billig och enkel Noise Maker

detta Instructable visar dig hur man gör en enkel Noise Maker. Allt du behöver göra detta buller Maker är ett sugrör och några sax! Var trevlig i kommentarerna, detta är min första Instructable. : D (ja jag vet, saker som detta har gjorts tidigare, m...

Billig och enkel DIY franska Knitter

En franska sticka är en rolig liten leksak som tillåter dig att lätt sticka en mycket lång sladd. När du har skapat min sticka Spaghetti och köttbullar halsduk, påpekades det att en franska sticka kan vara ett enklare och snabbare sätt att göra det....

Billig och enkel automatisk House växt vattning System

jag har växter i mitt kontor - problemet är att mina dagar variera vilt och ibland jag glömmer eller inte har tid att vattna blommorna. Jag tittade för en automatisk house vattning system och de var mycket dyrt ($49-$100) och jag kunde inte vara säke...

Billig och enkel väggmontering Picture Frame

Ingen tid eller pengar att göra en söt, sofistikerade bildram? Har ingen rädsla!MATERIAL-korrugerad kartong-tidningen-Elmer flytande lim (inte stick lim!)-sax-tejp-förpackningstejpen-dekorband och garn/garn (valfritt)-klara eller färgade häftstift (v...

Göra en 8 x 8 ledde matrisen billig och enkel

Hej vänner, jag ska visa dig hur man gör en 8 x 8 LED Matrix billigt och enkel. Du behöver,64 lysdioder, valfri färg som du8 x 470 ohm motståndWireLödaLödkolvDot styrelsen ora bit kartong (i mitt fall 10 x 10 cm9V batteriet eller en källa mindre än 1...

Billig och enkel spis värmare

Som hösten rullar, börjar folk att frukta de kalla vintermånaderna och kostnaden för att hålla huset varmt. Eldstäder är mycket vacker och mysig men är faktiskt mycket ineffektiv. Detta instructable visar dig hur du får mycket mer värme av din spis f...

Billig och enkel medicin boll

jag behövde en medicin boll för några plyometric träning rutiner. Den enda jag hittade i stan var $25 för en 15 pounder, men kvaliteten var dålig och jag trodde inte att det skulle pågå länge kastas flera gånger så hårt jag kan kasta den mot en vägg...

Billig och enkel bil högtalare

detta var de problem som möter mig: min bil är gamla nog att det inte finns en AUX-uttag för att koppla in en iPod till. Det är dock inte tillräckligt gammal för att ha en kassettbandspelare, så jag inte kan använda en av dessa fiffiga adaptrar. Efte...

Billig och enkel bänk nätaggregat

Det finns många instructable's om att använda dator strömförsörjning som en bänk nätaggregat, men de flesta av dem krävs för att ändra makten tillförsel, som skär de befintliga ledningarna och borrning fallet. Om strömförsörjningen inte alla ändringa...