Anpassade läder Olympus Trip.En nyligen pensionerad kollega till mig var vänlig nog att ge mig ett par kameror innan han försvann till Thailand.

Först var en coronet dvärg. Andra var en Olympus Trip.

Olympus resan var en framgångsrik massproducerade kamera. Det skröt en inbyggd i ljusmätare, att göra ta bra foton en punkt och skjuta affär.

Fantastiska är, du kan plocka dessa för ca £15 på ebay.

Jag hade ännu att komma runt att köra en rulle film genom denna kamera, och bestämde sig för det behövs en ren på våren, och några smärre förbättringar innan jag lägger den till god användning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade läder kniv slida

Hur till skapa en cool anpassade läderslida för någon stil kniv så här!Steg 1: Välj din läderMaterial som behövsAllt material kan köpas i en lokal läder butik fick jag allt sett i den här guiden från "Tandy läder"http://www.tandyleatherfactory.c...

Hur man gör en anpassad fjäder fletch

Klicka på bilden ovan för att ta reda på hur du gör din egen anpassade bågskytte arrow fjäder fletches.Måste maskeringstejp, en markör, sax och Turkiet fjädrar....

Anpassade läder plånbok med brända logotyp

Kommer idag jag att visa dig hur jag gjorde min läder plånbok att jag beslöt att göra eftersom min gamla plånbok är trasig och jag kunde inte hitta en ny billigt.Steg 1: 1. Verktyg och material-läder (jag använde lite tunt läder det mesta av tiden, j...

Anpassade läder korsett

Efter scowering på internet för att få hjälp att göra en monterat läder korsett och komma med zilch, jag var tvungen att gå på lt med bara min egen kreativitet och envishet.Jag lärde mig mycket på vägen och jag kommer att dela vad jag lärt mig med er...

Gör en anpassade läder plånbok - gratis mönster

GRATIS MÖNSTER!Jag gjorde denna plånbok nästan 2 år sedan och det är still going strong! Det är svårt att hitta den perfekta, tunna plånboken, så jag tänkte jag skulle försöka göra min egen. Men jag ville prova något lite annorlunda med detta, och la...

Anpassade läder sele stil ryggsäckar och hund seldon

Jag tillbringar mycket tid i skogen, och om jag tar en bit av en vandring eller gå på en utökad camping resa jag ta alltid med en ryggsäck. Nu för mig, standard två rem ryggsäckar är lite av en smärta... bokstavligen. Jag har reumatiska besvär i mina...

Göra en anpassade högtalare bostäder

bakgrunden infoDetta är ett projekt som jag producerat för min produkt Design GCSE, jag sedan anpassat det så att det skulle vara lättare att förklara som en InstructableProjektetHögtalaren har en anpassade bostäder som passar ett visst tema, för min...

Handgjorda läder pouch för x-mas gåva

jag har gjort ett läderfodral pengar för min fru för x-mas.VERKTYG-ren arbetsplats-gummiklubba-mattkniv-SYL-stämpling verktyg* z-a104, * z-p217, * z-b701, * z-5706-Ihåliga punch* 5\32, * 1\8-Swivel kniv-2 små svampar-synålar-penna-papperLEVERANSER-ve...

Att göra superhjälte läder masker

Någonsin velat göra en läder mask för ett parti? Här är en kort enkel handledning om hur att snabbt slänga ihop en anpassade läder mask för Halloween eller en rolig fest i 1-2 timmar. Alla masker var tillverkade av läder, i 1-2 timmar i vår läder mas...

Skapa anpassade min lilla ponny leksaker!

Du vet att det finns en ton av ponnyer från vänskap är MagicVisa att du skulle älska att ha i leksak som!Tja, åtminstone i listan är lång för oss...börjar med vågad Do... och går in i sfären av våra egna anpassade ponnyer!Här är ett fantastiskt sätt...

Läder Plague Doctor Mask

För detta projekt skapar vi ett par anpassade läder Plague Doctor masker.Snabb historielektion: Under böldpest i medeltidens Europa skulle städer hyra maskerade Plague läkare att tenderar att den smittade. Mer information om Plague läkare kan hittas...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)

Bakgrund:Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning ge...

Lapptäcke läder topp med kragarna

gå dans i anpassade läder för billiga.Steg 1: Skaffa skrot läder jag hittade min på East Bay depån för kreativa återanvända i Berkeley i form av en gamla remmen (rosa), en gammal kjol (grön), och vissa möbler täcka prover/skrotar. Andra bra platser f...

Läder ryggsäck

I mina försök att leva ett handgjort liv, jag strävar efter att göra saker för mig själv. När jag kan, vilja jag också stödja andra beslutsfattare genom byteshandel eller köpa sina varor i stället för att köpa massproducerade saker från ansiktslösa f...

Läder bil ratten och SKIFT boot/knopp

med tanke på att jag körde samma bil i över 10 år, vissa delar blir en lite sliten runt kanterna. Till exempel är min SKIFT boot en bit av vinyl. Det har kommer ifrån varandra i sömmarna och började bli irriterande styva upp runt halsen. Jag har börj...

Awesome anpassade fall (från $20 - $2000)

En översikt: Detta instructable kommer att utbilda dig på de olika teknikerna för att skapa awesomely anpassade fall. Varje steg vandrar du genom snabb & billig val till eftertänksam, mer hantverksmässig alternativ. Detta instructable är lämplig för...

Våren på vintern: kläder Pin Art

anpassade kläder stift! Jag såg en uppsättning vackra kläder stift på Michaels och köpte en uppsättning. Då när jag fick dem. att använda insåg jag att jag hade allt jag behövde för att göra min egen utom faktiska stiften själva. Och om du gjort dess...

Färga målning tyg med Fiber reaktiva färgämnen

Detta Instructable hjälper dig göra en splash i din garderob genom att lära dig hur man färg din egen anpassade kläder med en fiber reaktiva dye paint. Dye målning är en teknik där en förtjockad dye lösning appliceras direkt på tyget, så att konstnär...