Använder för gummibanddetta är min första Instructable och tänkte jag skulle visa er bisarra använder för ett gummiband! Detta är också min post för gummiband utmaningen så snälla rösta på mig och lämna vad du tycker i kommentarerna.

zjf

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 Hacks life använder gummiband

Du vet hur livet kan vara svårt? Och små saker ibland bara göra det mycket svårare? Tja, försöker jag göra allt jag kan för att göra livet mycket enklare. Och med detta instructable, det kommer att göra ditt liv lättare, alltför. Och billigare du sli...

30 praktiska använder för ett gummiband

en av mina vänner skulle alltid bära med sig flera gummiband och när jag frågade honom nyligen, han började rabbla upp denna långa lista som inspirerade mig att göra detta instructable. Ledsen för dessa konstiga små symboler. Jag kan inte bli av med...

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

25 unika använder för strumpbyxor

livslängden på din genomsnittliga strumpbyxor är, vad, 2 månader? Jag har faktiskt haft några strumpbyxor i år, men det är eftersom jag bara bära dem ett par gånger om året. Så låt säga att du får 5 bra använder ur ett par strumpbyxor - vad kan du gö...

Quick improviserade ansiktsspårning kamera använder en Intel Edison

Detta är en handledning om hur man bygger en enkel ansikte-tracking kamera med en Edison med arduino breakout ombord, någon android smartphone, en servomotor och några andra saker du kan hitta liggande i ditt skrivbord. Koden är skriven i python och...

Göra en box hålkamera som använder standard spole film

Göra en arbetande trä filmkamera att fotografera kreativa och ovanliga. Denna design är för en mellanformat pinhole kamera som tar alla 120 formatera rulle film.Detta projekt kommer från kärlek till Kodak låda brownies, kamera design som introducerad...

Ett sol spårning automatiskt motoriserad fönster blind retrofit använder Arduino

Byggnader står för 20-40% av den totala energianvändningen Använd i utvecklade länder. Fönster nyanser (eller mörkarna) kan bidra till att minska energi använder och förbättra visuell komfort (dvs. att minska bländning och öka dagsljus). En nyligen g...

Mic shock mount och pop filter använder quiltning hoops

jag har sett många trevlig chock fästen och pop filter DIY mönster, men inte båda tillsammans. Många av PVC mönster tar en massa tid och lite grejer som jag inte har som 2" hål sågar och Drillborrpressar. Tooling PVC är också tidskrävande. Så var min...

Hur du använder split ringar utan tång

hur du använder split ringar utan split ring tångDetta är min första tutorial, jag är upphetsad så here we go!Jag ville använda split ringar för ett armband jag gjort till min systers födelsedag men inte vill spendera pengar på tång skulle jag nog ba...

Knex rubberband repeater som använder gears

slutligen har jag gjort en rubberband repeater som använder GEARS! den har en massiv gummi band kapacitet på redskapet. Det har också en anständig utbud.Steg 1: ram detta är ramen. göra det rätta, eller FACE THE följd av den exploderande på dig. Naw,...

Autonom kontroll av RC bil använder Arduino

detta instructable visar hur du ändrar en billig RC bil så det kan styras med en on-board mikrokontroller. Du kan programmera den registeransvarige att göra bilen göra valfritt antal drivande mönster och stunts. När du har bilen kontrolleras från omb...

Pier 9 Guide: Hur du använder panelen såg

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9.Krav för panelen såg på piren 9:Läs igenom detta InstructableTa allmänna Workshop säkerhetBe butiken personal om hjälp att få materialStäda upp efter digJag är säker alla har vankade i en lokal...

PEZ Robo Dispenser använder Arduino

Jag strosa ner godis gången i snabbköpet och där var det: PEZ-utmatare frammana sweet (bokstavligen) barndom minnen serveras av min favorit seriefigurer i fyrkantiga sockerhaltiga pellets. Då, plötsligt, gick en LED i mitt huvud. PEZ möter Arduino.I...

Hur du använder Autodesks Fusion 360 med Othermill för klippning av 3D-former

Nyligen, med några senaste utvecklingen vid universitetet jag ska gå, jag har fått tillgång till en hel del fantastiska verktyg. En av dessa är Othermill, en miniatyr 3-axlig CNC-maskin. Del av min nuvarande position program som makerspace manager är...

11 ovanliga använder för kaffe

Varje kaffe dricker vet känslan de får när de har sina morgonritual av en het stark kopp kaffe. Mmmmmm, säger bara ordet får mig att lukta på den i luften; kaffe. Som långtida kaffe konsument och ivrig koffein-forskare jag har sett min väg runt mer ä...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Hur man använder en nål mätare som mäter dina stickor & virka Hooks!

Har du stickor eller virka krokar utan storlekar på dem? Om så är fallet, då blir denna lilla verktyget din bästa vän!Många stickor, utbytbara nålar, DPN, vintage nålar och virknålar är omärkta! Detta kan vara mycket frustrerande när man försöker att...

6 naturliga ingredienser = 1.000 + använder

Detta instructable är ett vittnesbörd om några av vår familjs personliga hälsa kamper och vad naturläkemedel läkas/botas dem. Det finns en uppsjö av naturliga läkemedel att alltid hålla i handen (dvs: honung, eteriska oljor, epsom salt, etc), men jag...