Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.

I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi kommer att gå in djupare teori i andra instructables.
Det finns olika åsikter om kaffe och det bästa sättet att göra det.

Enligt min mening bör du ditt kaffe på sätt som:
-inte bryta maskinen
-det smakar bra till dig

Att göra kaffe på en full rigg kan vara skrämmande. Detta beror delvis på alla knappar och spakar och galenskap.
Men när du förstår delarna av en typisk espresso rigg, och hur de fungerar - du kommer känna bekvämare att veta vilken knapp att trycka på. (eller åtminstone ge det en gissning)

Låt oss gå igenom de gemensamma delarna till en rigg först!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man använder den "Green Screen" effekten i Sony filmstudio och Vegas Pro (Chroma Key)

http://videoeditingsimplified.comLär dig hur du använder chroma key effekter video i Sony Vegas Movie Studio 10. Denna kort tutorial Sony Vegas produceras av Harvey Poling kommer att förbättra din redigering videoproduktioner i alla Sony Vegas progra...

Hur man använder musikskapande Workshop V1.0.0.75 för DLP skrivare

Trädde i 3D utskrift tävling! Kolla här:-------------------------------------------------------------------------------Syftet med detta instructable är att förklara hur man använder musikskapande Workshop. Skapande verkstad är en programvara som skap...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Hur man använder The DaVinci koden Cryptex (Steampunk USB Drive järnvaror krypteringen): en kul förbättring till din USB-döda Drop (eller Geocache)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en DaVinci-koden cryptex. Den kan användas som en färdiga vackra Steampunk-liknande järnvaror krypteringen för din USB-enhet eller en rolig behållare till impove din USB döda Drop ("anonym,...

Hur man använder en mjölkkanna att Linda en dag

min gubbe har påpekat för mig att jag vet hur man använder en hel del olika saker, som vanligtvis bor i vår papperskorgen, för att göra underbara behållare för de gåvor jag skapa för jul, födelsedagar, etc. Jag köpa sällan lådor och bara köpa present...

Hur man använder den talande ES6928P röst erkännande System_Stand-ensam/nej PC REQ skulle

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Tack för att ha en gåskarl. Ungefär åtta månader sedan, bestämde jag mig att en av mina nya satsningar skulle vara att skapa en röst erkännandesystem som kunde vara utbildad manuellt, och utan att ha till grä...

Hur man använder en 3D penna

Jag har varit in i 3D-utskrifter i några år nu. Att göra dem, ändra dem, använder dem och allt som kommer i mellan. Jag har varit att se 3D pennor på marknaden mer och alltid tyckt att de var typ av dumt små saker. Tja, jag slutligen har en och gissa...

Hur man använder en tillverkare levereras modell i LTspice

LTspice har kommit med sitt eget bibliotek av modeller. Det är ganska omfattande och föga förvånande, den innehåller en hel del linjär teknik komponenter (som det är på något sätt "sponsrad" av LT). Tanken är att beskriva en modell för en funger...

Hur man använder en JUVELERARAFFÄR Tube-skärning Jig

låt oss tala om att skära små stavar och rör till exakt längd med någorlunda fyrkantiga ändar.Är du redo?Få en tub-skärning jigg.Denna enkla (dock petiga ser) enhet innehar rod och små slangar * i en v-kanal, så det kommer inte att rulla sin plats. D...

Hur man använder den kommande kön på Neatorama.com

i detta instructable jag kommer att redogöra för åtgärderna för att komma igång med kommande kön tillsammans med några vanliga misstag att hålla din post från att nå förstasidan.Om du inte är säker på vad jag talar om, och vill veta mer, besök Neator...

Hur man använder en Canon A1/AE-1 35mm kamera

fick en gammal Canon A1 om runt? Vet inte hur man använder det? Tja, om du hamnar i denna kategori, kanske då du kunna ta proffsiga bilder med detta snarare än din point-and-shoot kamera. Du kommer att kunna lära sig att utnyttja denna Pro ställa i r...

Hur man använder IFTTT på din Pi

Detta Instructable gjordes för att tillhandahålla ett enkelt sätt att använda IFTTT Maker kanal på en Raspberry Pi.Steg 1: De saker du behöverDu behöver:en Raspberry Pi 2 (se här för mer information),en IFTTT konto (se steg 2) ochprogramvara: nedladd...

Hur man använder en LilyTiny klon CJMCU / kommentera programmerare FN klon LilyTiny CJMCU

Klona dans ce tutorial nous allons apprendre kommentar utiliser le CJMCU de la carte Sparkfun LilyTiny basée sur le micro-contrôleur ATTiny. Cette carte existe sous deux format: kompatibel Häll bakbord et pour e-textil. Häll cet artikel, j'ai utilisé...

Hur man använder en Airsoft Pistol

detta är en noob guide om hur man använder en Airsoft pistol. Pistolen jag använder är en fjäderbelastad P226. Jag vet det är rosa, och jag kommer bara spray måla över det. Detta instructable visar du hur till använda den rätt och felsökning.Steg 1:...

Hur man använder en grön skärm i Adobe Premiere

denna tutorial ska show dig hur man använder en grön skärm i Adobe Premiere för detta uppenbarligen behöver du Adobe Premiere och en grön skärm. importera klippet du vill använda i premiären och vad du vill ändra den gröna skärmen till. Vad någonsin...

Hur man använder en konstruerade äpple jag

Denna handledning kommer att förklara hur man använder ett äpple jag med bildskärm och tangentbord. Det kommer att berätta om de grundläggande funktioner och kommandon.Steg 1: Slå på datorn en monitor själv. I det här fallet använder vi ett äpple jag...

Hur man använder seriekonsoll återhämtning för OpenWRT

jag har en bra trådlös router från TP-LINK, herr 3420. Det är en typisk WiFi-router, jag köpte den var:1. den har en USB-port och2. du kan läsa in OpenWRT på den.Så jag fick enheten, jag installerade OpenWRT och på något sätt lyckades jag setup fel u...

Hur man använder naturliga predatorer mot loppor, flugor och kackerlackor

Den naturliga rovdjur metoden är allmänt känt med trädgårdsmästare som har haft att göra med skadegörare som bladlöss, larver och sniglar.Men din trädgård är faktiskt den första nivån av ditt hem utsatt för ett brott mot säkerheten. Samma magnifika u...