Arduino spelar Stick hjälte

Är du en gaming freak? Vill toppa high score-listan? Om ditt svar är ja är du på rätt plats.

Kan allt detta uppnås med dig sitter sysslolös och telefonen gör alla pratar? Ja det kan göras och vi visar dig hur. Du kan se den video demonstrationen ovan.

Stick hjälte är en av världens berömda, tiden äta spel med över 10 miljoner nedladdningar. För att ladda ner programmet på din smarta telefon Klicka här. Om du är ny till spelet, ta en titt på spelet här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man spelar spelet Stick hjälte

så jag är säker på att detta spel har att göra med en liten figur och en pinne???Nu är det tid jag först spelar detta spelet so... Låt oss se hur det fungerar.Steg 1: Steg 2 Aha!Steg 2: Steg 3 Hur man spelar: håller du på att skärmen att sträcka stic...

Arduino spelar Piano plattor

Någonsin undrat om telefonen kan spela spel av sig själv. Ja, det är möjligt. Du kan bygga en krets för att spela Piano plattor på din smartphone.Videon visar demonstrationen av projektet.Steg 1: Komponenter som krävs Och kretsen kan byggas med enkla...

Arduino Pixel Stick WS2812

Detta är min första instructable jag blev ombedd att sätta en togther för en vän men först efter jag hade samlat ihop det hela så några bilder jag inte kunde få Im säker på att det blir bitar jag har missat att jag är ingen kod geni så jag kommer att...

Mega vinyl spelare

Mega vinyl-spelare (av torkar, Laurens och Sven) - Interaction Design @ Mad-fakultet (Genk)Arduino-drivna projekt.Denna stora vinyl spelare drivs av Arduino spelar ljud beroende på högre / lägre delarna på vinyl (planka). Skillnaden i höjd mäts av en...

Arduino Tutorial Bundle.: Arduino experimenterande Kit:. (ARDX)

Intresserad av att göra snyggt projekt med en Arduino men inte säker på var du ska börja?Här är ett lätt att följa guide på hur man ansluta och använda en uppsjö av elektroniska komponenter.(skamlös plugg)Vill du göra allt?Komplett kit med komponente...

Arduino kontrollerade Bell Tower/Carillon

detta är en uppsättning av musikalen klockor som drivs av magnetventiler och kontrolleras av en Arduino mikrokontroller.Det finns 8 klockor som täcker en oktav.Klockorna kan kontrolleras från en PC eller tornet kan stå ensam och spela förprogrammerad...

Arduino Ukulele Tuner

Göra en Arduino - Adafruit TFT sköld - piezo Summer - Ukulele tuner.Vad är det:Detta Instructable visar hur man gör en analog ukulele mottagare som använder standard G ukulele tuning. Det är ett effektivt stöd för att trimma din ukulele.Vad är det in...

Arduino synkronisering för musik

Hej, Instructables läsare.En gång var det tenta vecka på mitt universitet. Jag tror de flesta av mina tentor måste ha varit över eftersom jag långsamt skrev detta ineffektiva men funktionella kod för evigt. Hur som helst, hade min rumskompis och jag...

Enkla Arduino Monome

ÖversiktDetta Instructable är den enkla versionen av den MaKey MaKey Monome, elektronisk musik Mätinstrument utformat för att vara lätt för barn och nybörjare att reproducera (och upprepa på!). Känn dig fri att kolla in min hemsidaför mer information...

Spela fransmännen kan kan använda Arduino och Summer

Bonjour!Gör din Arduino spela den franska kan kan använda en Summer. Ingen tång. Inga bränder. Det är så rakt fram att det är så upprörande den kan kan innebär.Detta instructable täcker några inledande elektronik info, och fokuserar på att skriva skr...

LEGO + Arduino = Brickduino (1. LED)

Jag vet har LEGO Mindstorms-uppsättningen som förmodligen är bra, men vore det inte ännu bättre (och billigare) för att hacka din vanliga tegelstenar i din egen micro controller kontrollerade LEGO? Det tror jag väl!Jag fick en idé för en lång tid, me...

LED-ljus med en Arduino

En Arduino är en öppen hårdvara, programvara med öppen källkod och mikrokontroller-baserade kit för att bygga digitala enheter och interaktiva objekt som kan känna och styra fysiska enheter. Det finns flera uppgift en Arduino kan programmeras att gör...

Hacka en ELM327 kabel att göra en Arduino OBD2 Scanner

I min tidigare instructable jag skapade en OBD2 Simulator så att jag inte behövde testa min Arduino OBD2 läsare i bilen hela tiden utan i stället hemma i mitt eget hem.Saker du behöver.Arduino UNOLCD sköldELM327 USB-kabel.Vad man kan läsaKylvätska Te...

Bike part Sound System - lätt bakre Rack stil

våren är på väg, och det finns inget roligare än en grupp Rider genom stan med 10, 100 eller 1 000 av dina närmaste vänner. Jag har varit på en massa grupp Rider och om det finns 1 sak att verkligen annonser till händelsen dess KOSTYMER. och om det f...

Shocksweeper - A chockerande spelet Röj

om du är någonting som jag, du förmodligen gillar att spela dator spelet Röj. När du spelar, har jag märkt att eftersom det finns inget straff för att förlora, jag inte skulle försöka så hårt som om det fanns. Det är som om jag var alltför sorglös -...

Hej, världen (MAKECOURSE)

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej, är världen ett enkelt projekt kring använder Arduino styrelsen och några olika kit komponenter. Den svåraste delen är målning...

Aergia: Android kontrolleras TV Remote(with Speech Recognition)

Har ni någonsin haft denna situation medan du sitter på din favoritplats i soffan eller fåtöljen, bekvämt titta på din favorit TV-program? Du är ordentligt instoppat under täcket, luftkonditioneringen är behagligt sval, solen utanför skiner det är de...

Space Shuttle Control Center (barnens leksak)

Detta är en leksak som jag gjorde för min sons 3: e födelsedag. Det är en "Space Shuttle Command Center" i huvudsak en glorifierad ljus switchbox :)Inspirationen kom från en 99-volts ljus-och-switch box min steg-brors pappa gjorde vägen tillbaka...

TiltKey - Skriv av vippning

The TiltKey är en tangentbord-enhet baserad på luta. Baserat på den vinkel som den lutar på, och den inriktning den lutas i, kan du skriva varje bokstav i alfabetet, varje nummer och varje symbol som finns på en amerikanska standardtangentbordet. Fun...