Att göra ånga Punk delar i mixer för konst eller 3D-utskrifterOK jag gör steampunk grejer i 3D då dem för cool delar senare utskrift.

I denna tutorial ska jag täcka hur man gör enkla redskap och propellerbladen göra steampunk dekoration för en av mina hattar.

Jag kommer att visa hur man gör en modell för denna idé.

Obs: Jag kommer bara att gå till att göra den steampunk grejer men inte sånt hat och bakgrund som är mer en prop för denna återgiven bild. Jag går emellertid detta mer i framtiden tutorials.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt ånga Punk Laser Pistol som lyser upp

Denna Ånga Punk Laser Pistol görs enkelt från kartong, filt, papper fästanordningar, en lysdiod och en plast halm. Vi gjorde dessa för Ånga Punk världen Faire. De ser fantastisk och är lätt att bygga. Du kan bygga detta i en kort kväll och ha det red...

Hur man gör ånga punk stil ryggsäck/coustume

jag idag gör en instructable om hur man gör en ånga punk stil ryggsäck/coustumeSteg 1: Steg ett: föremål och design Objekt behöver du:2 x skokartongsStora kort och tjock PVC-rörNågot att använda som din chimeny eller ånga trattSvart tejpLimpistolSaxH...

Hur att helt hänga en bild som kräver flera naglar

Denna "kompatibel" beskriver stegen för ett dumt litet trick (som jag plockade upp år sedan) för att helt hänga bara om något som kräver mer än en spik/skruv/cleat. Det fungerar lika bra för bilder, som den gör för grenuttag (eller bara om något...

Hur att förlänga en Gentlemans slips

detta är en enkel handledning om hur att förlänga en Gentlemans slips.Mina herrar, jag hoppas detta kommer hjälpa dig. Jag hade en hel del kommentarer om slipsen är för kort när binda Eldredge knut. Därför bestämde jag mig att skapa en handledning om...

Att skapa långa akustisk-Kinetic "Reverb" fjädrar

På MakerFaire 2015 och Oakland Eoliska dagen frågade många människor om hur jag byggde min Acousto-kinetic skulptur som kallas "Pratsam våren Ballz". Motion egenskaper behövs för denna skulptur krävs lång "slingrande" stil förlängning...

Hur att förlänga en bit mönster för sömnad plagg

älskar att sy Studio visar hur att förlänga ett mönster bit för sömnad.För att förlänga en mönster bit för att sy ett plagg, skära papper mönster där anges. Det kommer normalt staten "förlänga eller förkorta här". Öppna skära till det belopp du...

Hur att förvränga ägg inuti deras skal - ny VERSION

Inför påsken i år bestämde jag mig att förbättra på ett av mina klassiska projekt: Hur att förvränga ett ägg inuti det är shell. I en video jag gjorde för flera år sedan Jag visar hur hastigt ett ägg kan göras genom att snurra det snabbt i en skjorta...

Hur man skapar en smoothie att göra mänskliga driv cykel mixer för mindre än $25

jag älskar cykling. Jag älskar också smoothies. Som har därför jag var jätteglad när jag läste om B3 mini från vagga cykeln i göra 11. Men när du besöker deras webbplats var jag bestört på bekostnad av blandaren, omkring $250. Således, utan att veta...

Hur att modellera ett mänskligt huvud i mixer (utan göra mänskliga)

Det första du vill göra är lägga en flera upplösningar modifierare till kuben och dela upp det 2 gånger. Ta bort hälften av torget. Lägga till en spegel modifierare och markera rutan som säger "Distorsion."Steg 1: Forma huvudet del 1 Tryck på &q...

Plast hantering att göra DIY robotic delar

Även med 3D-skrivare och Fräsmaskiner tillgängliga nuförtiden, antar jag att detta inlägg kommer att intressera vissa människor. Från tid till annan, frågade jag hur jag producerar mina delar, så det här inlägget är dedikerade för detta folk, för kil...

Ånga Punk Paintball pistol Nerf Mod

här använde jag min Paintball.64 tippmann karbin gevär och inredde inuti en Longshot CS-6 Nerf pistol... Resultaten var helt fantastiskt... Jag ville ha en svalare pistol för paintball...Förlåt mig.. om detta är skit... Jag byggt precis pistolen... s...

MIN ånga PUNK / DIESEL LEGO MIN kross ROBOT

var en annan WEEKENDER projekt.I PRINCIP SOM DEN SISTA PAR MINIATYR STEAM PUNK STIL ROBOTEN.BYGGT FRÅN CD PALYER DELAR. HUVUDET ÄR DUAL LENS LÄSAREN.KROPP OCH ARMAR ÄR ANDRA DELAR FRÅN CD-SPELARE OCH CASSTE DÄCK.ALLA SITTER PÅ EN CD FÖR EN BAS:)NJUT...

Hur att förlänga livslängden på du TATTU professionell UAV lipo batteri

Som en slags "tillbehör" för drönare är TATTU professionell UAV lipo batteri en "dyraste". Inte att dess hög retail pris, men eftersom det kan lätt skadas för vårdslös hantering.Hur man uppnår bättre användning av ett lipo batteri? Det...

Potträning säten att passa avlånga wc-stolen

Super lätt och billiga fixa att göra potta sätet passaravlånga toalettsitsar! Material som behövs: 1/2" pvc pipe 7.5" länge totala längd, kisel band som fastnar på sig (fixar läckor i VVS-rör - Rescue tejp är ett varumärke men någon kommer att f...

Hur att modellera en järnmalm block i mixer

Bland miljontals blocktyper i Minecraft är några av de mest omhuldade malm block som ger dig värdefulla resurser. I denna tutorial kommer jag gå över hur man gör en järnmalm block i mixer. Häftiga med resurs block är att de ser likadana ut, den enda...

Fånga små delar

Jag spenderar för mycket tid i min verkstad på mina knän som letar efter en liten bit har jag sågat i min vise, och föll i golvet, till skräp runt min vise eller till en delvis öppen låda under min bänk. (Se den andra bilden.) Jag har velat ha något...

Att göra små glasfiber delar...

Har man en liten men vidrig regn läcka i akterruff för min lilla segelbåt.Det ser ut som källan är där utombordsmotor kontroll kablarna passera genomi sittbrunnen foten väl väggen. Det var bara ett öppet hål där regnet var att få i.Det borde vara lät...

En ånga punk stil lotteri maskin

Här dela mitt senaste projekt, en väldigt cool stream punk stil ritning maskin.Ta gärna en titt på videon för att få hur fungerar det.Och om du vill göra en, Följ den nedan några steg.Steg 1: En VideoHär är en liten video som hjälper dig att få ut me...

Bygga en ånga Punk datormus

Baserat på en lita på PS/2 mus jag bygger denna datormus för en av mina Steampunk datorer.Bygga en mus är lite knepigt men se resultaten och steg hoe jag bygga den.Steg 1: Musen jag målade de synliga delarna med vissa mässing färg.Jag isär musen och...