Bad Kitty foto-Editjag gjorde detta foto-edit instructable hedra snabbt närmar sig Halloween - detta är ett nytt ta på klassiskt "spooky halloween katt."

Detta instructable kommer att omfatta:

1. att göra avhuggna finger

2. Placera den i den ursprungliga bilden

3. lägga till blod

4. använda filter och färgjusteringar för att göra bilden ser kusliga

Verktyg: Adobe Photoshop

Tid: En timme

Se Steg
Relaterade Ämnen

"Bad Kitty" Scratch Post

min katt "Spot" inte är en bra katt, i själva verket han kan vara en otacksam lite punk, men jag trodde ändå det kan vara en bra idé att bygga honom ett scratch inlägg. Jag såg en grundläggande scratch inlägg på en djuraffär och jag tänkte att d...

Duct Tape Bow Tie - Kitty Cat Edition

jag har alltid älskat silvertejp. Att göra saker ut silvertejp var en hobby för mig tillbaka i skolan, och har fastnat hos mig i år att följa. När jag bestämde mig min katt Schrödinger behövs en fluga, var silvertejp det första materialet som kommer...

Cyborg foto edit använder G.I.M.P 2,8

detta är en steg för steg om hur man kan vända dig till en cyborg med hjälp av ett gratis program som heter gimp.Steg 1: Vad du behöver. Gimp installerat på din dator. Ladda ner här http://www.gimp.org/Ett foto av dig själv med åtminstone ena ögat vi...

Hus till spökhus foto Edit!

Den här guiden handlar om hur man gör några hus-även din egen - ser ut som ett spökhus. Handledningen kommer att täcka de allmänna aspekterna av ett spökhus och också några andra aspekter som kommer att ge parlamentet den extra finishen. Vi kommer at...

Bästa foto Editting någonsin!

Steg 1: Detta är App! I App Store telefon I! Dess fri appSteg 2: Min ursprungliga bilden Nilsson nu se vad som händerSteg 3: så många alternativ i app, tusentals kombinationer, beror på din innovativa sinneSteg 4: effekter! Flare och läckor och korn!...

Smal Man foto redigera

när jag postat min senaste Halloween foto edit instuctable (skrämmande Woods foto Edit) flera Commentors (t.ex. nfk11) föreslog att det skulle vara mycket bättre med smal Man i den. Jag var resistenta på först men jag trodde det inte skulle skada för...

Inbördeskriget vampyr foto

den senaste ilska är att hitta en gammal US-inbördeskriget era foto och ser att föremål bär en anmärkningsvärd likhet med någon känd person som lever idag.Tja, skickar jag till dig denna konkreta bevis att den verkställande Ibler, Autodeskible chef f...

Apocalypse syster (med Laser katt!) Fotoredigering med Pixlr

förra året min lillasyster fann stort nöje i min Zombie familj foto-edit för Halloween, så i år bestämde jag mig att göra henne till en super läskig, katt-älskande apocalypse monster med Pixlr.FRAMTIDEN: Världen har tagits över av Super-Cute skurk ka...

Alien upp-produktion

Detta är den sanna historien om vad som verkligen hände med Carl Fredricksen och hans hund, grävt. Du trodde faktiskt inte att ballongen täckmantel har du? Carl gick upp, men det var onda utomjordingar med en slingrande tomt.Jag har använt Carl's hou...

Hur man gör en video-bildspel med iMovie.

i detta instructable jag kommer att visa dig grunderna i iMovie och försöka lära dig att sätta ihop en stor video edit och bildspel. Detta kan åstadkommas med en massa andra program men iMovie kommer med en ny Mac. Om du äger en Mac du redan har denn...

Den pumpa Zombie - med Pixlr

Hi guys,Jag har redigerat detta foto med denna fantastiska mjukvara pixlr. Jaghar försökt att vända en man äta hans pumpa till en zombie. Jag har också redigera pumpa att ge det en mer skrämmande känsla.Jag hoppas ni gillar detta instructable så myck...

Blödning Silhouette Photo redigera

i detta instructable ska jag visa en reproducerbar foto-redigering som är enkel, grafisk och slående. Jag valde ett fotografi av Abraham Lincoln på grund av hans igenkännlig silhouette och uppenbara historiska betydelse för tillämpningen av denna dem...

Awesome fotografering med din iPhone

Hey ' iblers, detta är min första instructable och jag kommer att gå in det i fototävling. Om din som jag, har du inte pengar att spendera på en DSLR, men du har en telefon med en anständig kamera (jag har en iPhone 4s). IPhone kan ta några awesome b...

Hemsökta hallen!

Välkommen till hur man gör en hemsökt Hall!Steg 1: Forskning och komma igång Först måste man undersöka idéer och sedan samla några saker från din egen filbibliotek av bilder eller några snabba sökningar online. Jag använde bara några bilder som jag s...

Superlim Fingerprint rykande

Fingeravtryck är en viktig del av brottsplatsundersökning. Du kanske har hört att superlim (cyanoakrylatlim) kan användas för att utveckla fingeravtryck. Men du kanske inte medveten om att denna teknik lätt kan utföras i hemmet med vardagliga materia...

Volkswagen Van från BTTF - Kitty Edition

Någon bättre varnar Doc Brown den bedårande kattunge kommer rätt för honom.Denna katt hideaway är bara en kartong målade för att se ut libyerna van. Tillbaka dörrarna är öppna men jag fann att min kattungar föredrog att gå in och avsluta van genom fö...

PC Hello Kitty!

Buenas! Les presento mi primer INSTRUCTABLE! :)Hace un par de años se mig ocurrió revivir una vieja pc y con un monton de partes qué tenia prácticamente tiradas. Y se mig ocurrió la idé de modificarla y adaptarla para una nena, personalizandola con l...

Halloween foto Manipulation: Göra vackra depraverade

detta instructable visar hur man kan förvandla ett vanligt fotografi till en grungy, Halloween klar bild.Verktyg som behövs:Foto av dig själv, dina vänner, din chef, etc.Adobe Photoshop (detta gjordes i CS5, men någon version bör fungera)Olika textur...

Hello Kitty! Dess alla hjärtans dag!

Hello Kitty,Dess alla hjärtans dag!Vet du vad det betyder?Just det!Det är dags att lysa upp ditt liv med lite eTextile kärlek!Meow!Förra året var STABBY Valentine - en inga sew och alla glöd eTextile älskar anmärkning.2011 var det Gnistra LED TuTu pa...