Doomsday Steampunk maskinDenna min första Instructable. Jag blev inspirerad av A-35 Doomsday enhet av ewout. Jag är verkligen njuter Steampunk tema projekt som jag ser här och tänkte jag skulle skapa min egen Steampunk inspirerade doomsday enhet. Min första idé var en väder anordning baserat av idén om en fjärilsvingar som flaxar skulle resultera i regn istället för solen på andra sidan av världen. Så bygger jag en imaginär maskin runt den idén.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunked tid reser maskin

Hej alla tog det lång tid för om några veckor att bygga detta nya projekt men nu är jag stolt över att presentera "Steampunked tid reser maskin".Eftersom jag var en ung pojke jag fascinerad av idén att skapa en tidsmaskin som beskrevs av H.G. We...

STEAMPUNK R2-D2 Astromech

Min kära anhängare, kära Steampunkers och beslutsfattare runt om i världenSedan min barndom, och det är lugnt så länge sedan, jag älskar den lilla Astromech R2-D2 från STARWARS filmer. Jag tror det finns inte många robotar som är så populära som denn...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Steampunk "Wildbad 7"

kära Steampunkers, kära anhängare och DIY Fans där uteIdag vill jag dela med mig av ett nytt Steampunk projekt. Kan kanske jag ge dig lite inspiration att bygga din egen unika musikmaskin.Den "Wildbad 7" är baserad på en gammal tube radio från S...

Dr Steam STEAMPUNK urverk maskin

Kära Steampunkers runt om i världenDenna gång vill jag ge dig lite inspiration vad du kan göra med inte mycket pengar och några gamla metall delar från skräp varvet.STEAMPUNK betyder för mig att bygga fantastiska maskiner och prylar för nästan inga p...

Steampunk Sky Raider Jetpack med MP3, lysdioder & dimma maskin

Vänligen observera: på grund av värmen av dimma maskin, jag har lagt till tre nya poster.1 3-vägs "T" värmare slangbussning (3/4 ") 19mm Auto zon (sprayfärg guld)1 värmare slang koppling (3/4") 19mm Auto zon3 feet - värmare slang (3/4&...

Steampunk Direct Drive Rotary polering maskin drivs av Dyson med Retro 80 Secret

Medan försöker göra en 10 tums rakkniv jag behövde göra några betydande buffing.iv hade buffing disken i år, iv brukade det knytet via mutter bult hand drill, jag kan göra bättre av det om det går snabbare och är kopplad till något stillastående. Det...

Steampunk Elektro-optiska logik maskin

kunde en digital dator har byggts före 1900? Babbages skillnaden motor visar en möjlighet av en mekanisk dator men vad om en elektrisk metod. Den Steampunk Elektro-optiska logik maskinen använder fotoenheterna och gas rör ansvarsfrihet som var både a...

Steampunk vända Peltier maskin (alias elektro-mekanisk rum luftfräschare)

för några månader sedan, medan du surfar på Instructables jag kom över ett inlägg från Joohansson ( visar hur han använt termoelektriska Peltier effekt för att driva en fläkt med ett litet ljus. Därefter har han också visat hur man använder en liknan...

Steampunk humör maskin II

jag hade några gamla glasdörr knoppar som jag trodde skulle se riktigt bra lyste upp av en LED. Så efter några tester kom jag upp med denna idé. Ungefär som Trollkarlen från Oz sak... Vreden tändas med en variabel ändra färg baserat på din kropp mots...

Den fantastiska steampunked "Ticker maskin"

Hej alla!Ett par av månaden sedan jag bygga Dr. Brain.Dr. Brain är kunna lyssna, att se och prata.Men han är inte bale att skriva.Så bygger jag den fantastiska "Ticker Machine" för Dr. Brain och andra beräkning av enheter medett gränssnitt för s...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodralet

En gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt at...

En Steampunk mässing Tube Radio

Hej allaIdag har jag ett nytt projekt. En förändring från en tysk Radio Kit kallas - Franzis UKW radiosände Deluxe.Detta Kit är med ett rör som den gamla Tube radioapparater. Röret gör ljudet mjukare och mer melodiösa. Jag använde den kompletta elekt...

En Steampunk halsband för galen vetenskapsman

kära Steampunks, kära anhängareDenna gång vill jag visa dig något mycket enkelt. För några dagar sedan hade jag ett viktigt datum med en vän och min dagliga slitna Steampunk halsband var bruten. Under upprensningen i mitt laboratorium hittade jag en...

Mässing Steampunk påse instruktioner

nyligen jag laddade upp några bilder på denna påse med instruktioner, men efter en del arbete, jag har kunnat förklara det bättre i detalj.Jag har varit i steampunk i några år nu och det har drivit mig att prova olika färdigheter som läder arbetande...

Hur man Steampunk en Firewire HDD

detta är min första instructable, så ha tålamod med mig... också, eftersom engelska är ett främmande språk för mig jag tar inte ansvar för eventuella stavfel...Jag vill visa dig hur för att omforma en Western Digital "My Book" Firewire/USB-hårdd...

Introduktion till att göra en SteamPunk ljus röret USA Version 2.0

göra några gamla skräp till något riktigt snyggt och har många appAlla delar för detta bygga kan vara förvärvat ganska lätt, de svåraste delarna att hitta skulle vara lampa baserna som är gas ventilerna från en propan gasgrill, det finns många typer...

Gör en Steampunk tangentbord - Win Guy stil!

~ En postThe vinnare i Steampunk Weekly Challenge! Se det här: (länk) ~Greetings, min vänliga medmänniskor, och Välkommen till mitt kort (sarkasm alert!) tutorial på hur man konstruerar en Steampunk tangentbord - utan att helt riva styrelsen i proces...